Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Avantatges i novetats de WhatsApp for business per a empreses i negocis

· Quan? 6 de juliol de 2022
· Hora? De 13:00h a 14:00h

Comunicar-se per missatgeria amb els clients és una de les grans tendències en el món digital i d’e-commerce del moment.

El principal motiu és que els consumidors volen rebre respostes ràpides i aconseguir-les de la manera més senzilla possible, sense haver de perdre temps navegant per sites amb una arquitectura que no comprenen. A més, el fet de comunicar-se mitjançant la mateixa via que amb la família i els amics enforteix la relació entre empresa i consumidor.

40,7 M d’espanyols utilitzen les xarxes socials cada dia durant 2 hores pràcticament. I el 91 % d’aquests utilitza WhatsApp, que és la plataforma social més utilitzada seguida de les seves «cosines» Facebook i Instagram (totes formen part de Meta).

El 2018 es va llançar la primera versió de WhatsApp For Business i des de l’inici del confinament de la pandèmia s’ha convertit en un canal de relació imprescindible per a les empreses, ja que avui dia pot ajudar a accelerar les vendes, enviar missatges promocionals i fins i tot mostrar un catàleg de productes.

En aquesta sessió, Erik Rigola, de RocaSalvatella i un expert en TPV Negocis del Banc Sabadell, expliquen com treure profit de totes aquestes novetats per impulsar el negoci digital sense necessitat de fer grans desenvolupaments.

A càrrec de:

  • Erik Rigola. Manager de Vendes Digitals i Màrqueting Relacional de RocaSalvatella.

Hub Empresa Sabadell

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
12.07.2022
4 tendències que marcaran el rumb del sector retail aquest 2022
Després del que ha ocasionat la pandèmia al sector retail, aquest 2022 pot ser un bon any per fer un pas endavant i poder definir com serà l'experiència de compra del futur. No et perdis aquests reptes i...
+ info
12.07.2022
6 KPIs essencials en màrqueting digital i com fixar-los
Si vols dissenyar una estratègia de màrqueting digital eficient, és important que coneguis els teus KPIs i que sàpigues com mesurar-los. T'expliquem com en aquest post!
Un dels avantatges que ens ofereix el...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X