Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Com dissenyar un pla de màrqueting en línia per aconseguir coneixement i vendes

· Quan? 28 de juliol de 2021
· Hora? De 10:00h a 13:00h

Com adaptar un pla de màrqueting a les necessitats i possibilitats específiques. Principis i treball sobre els casos dels assistents. Activitat gratuïta.

  • Durada: 1 sessió de 3 hores
  • Orientat a: Activitat dirigida a qualsevol professional o persona emprenedora que necessita donar a conèixer els seus productes en un entorn altament competitiu.

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Objectiu general:
Aprendre a reformular els plans de màrqueting, per incrementar la seva eficàcia i eficiència, orientades a aconseguir visibilitat i vendes.

Objectius específics:
Aprendre a plantejar un Pla de màrqueting en funció dels objectius. Identificar els errors en els exemples portats a la classe, i treballar sobre ells per resoldre les seves manques.

Temari:

- Identificar correctament què necessitem aconseguir abans de redactar el Pla de màrqueting.

- Diferenciar les variables sobre les quals necessitem actuar, els problemes específics que necessitem resoldre.

- Incloure en el pla de màrqueting accions per a cadascuna de les fases del procés de compra.
 Com escollir què fer i què no fer.

- Exercicis pràctics sobre els exemples aportats pels assistents.

- Quines preguntes hem de fer-nos per saber si el Pla de Màrqueting és el que necessitem.

- Com completar les discontinuïtats per assegurar-nos que el Pla està complet.

- Com mesurar els resultats per saber si estem aconseguint el que ens havien plantejat.

Barcelona Activa Empreses

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
22.11.2022
Instagram Shopping: què és i quins són els seus avantatges?
Sabies que les persones poden comprar els teus productes al teu compte d'Instagram sense sortir del teu perfil? Instagram Shopping és una eina que us permet mostrar i vendre productes a través d'aquesta xarxa social. Encara no saps com...
+ info
22.11.2022
Passos per crear una empresa digital des de zero
Emprendre i crear la teva pròpia empresa des de zero pot ser que no sigui una tasca fàcil. Per això, hem fet una petita guia per ajudar-te a fer-ho. La creació i la posada en marxa d'un negoci pot suposar un veritable...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X