Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Com dissenyar un pla de màrqueting en línia per aconseguir coneixement i vendes

· Quan? 28 de juliol de 2021
· Hora? De 10:00h a 13:00h

Com adaptar un pla de màrqueting a les necessitats i possibilitats específiques. Principis i treball sobre els casos dels assistents. Activitat gratuïta.

  • Durada: 1 sessió de 3 hores
  • Orientat a: Activitat dirigida a qualsevol professional o persona emprenedora que necessita donar a conèixer els seus productes en un entorn altament competitiu.

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Objectiu general:
Aprendre a reformular els plans de màrqueting, per incrementar la seva eficàcia i eficiència, orientades a aconseguir visibilitat i vendes.

Objectius específics:
Aprendre a plantejar un Pla de màrqueting en funció dels objectius. Identificar els errors en els exemples portats a la classe, i treballar sobre ells per resoldre les seves manques.

Temari:

- Identificar correctament què necessitem aconseguir abans de redactar el Pla de màrqueting.

- Diferenciar les variables sobre les quals necessitem actuar, els problemes específics que necessitem resoldre.

- Incloure en el pla de màrqueting accions per a cadascuna de les fases del procés de compra.
 Com escollir què fer i què no fer.

- Exercicis pràctics sobre els exemples aportats pels assistents.

- Quines preguntes hem de fer-nos per saber si el Pla de Màrqueting és el que necessitem.

- Com completar les discontinuïtats per assegurar-nos que el Pla està complet.

- Com mesurar els resultats per saber si estem aconseguint el que ens havien plantejat.

Barcelona Activa Empreses

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
28.05.2024
Cursos gratuïts en línia per millorar les teves competències digitals - Infografia
Vols conèixer noves tècniques i eines digitals per impulsar el teu negoci? Continua amb la teva formació amb aquests cursos online! Per què realitzar cursos online? Milloraràs els teus coneixements sobre la...
+ info
28.05.2024
Visualització estratègica: Quadres de comandament per a pimes
La visualització de dades ha esdevingut una estratègia clau per a la gestió d'una empresa. I els quadres de comandament són l'eina perfecta per obtenir informació clara i concisa. En aquest webinar, Diego Enrique...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X