Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Com fomentar les vendes a través de xarxes socials: el Social Selling

· Quan? 22 de juny de 2022
· Hora? De 16:00h a 17:00h

Els darrers anys s’ha incrementat el nombre d’usuaris únics actius a internet a Espanya. De fet, el 91 % de la població espanyola es connecta diàriament a internet més de 6 hores al dia! Un dels grans culpables és el nostre smartphone, ja que el 93 % dels usuaris d’internet el fan servir per estar connectats. A més, la gran majoria d’usuaris (el 80 %) accedeixen a alguna xarxa social quan es connecten a internet.

Els venedors online (e-commerce) desenvolupem diverses tàctiques per derivar aquests usuaris cap al nostre canal de venda, a través de continguts orgànics o campanyes de pagament, per aconseguir conversions, augmentar les vendes o incrementar la nostra base de dades de clients. Actualment, fins i tot hi ha maneres d’obtenir vendes sense necessitat que els usuaris abandonin la plataforma o la xarxa social on es troben.

Tot això és el que anomenem Social Selling, que no deixa de ser la manera de fer contactes i relacions comercials per capturar els potencials clients en el moment idoni per aconseguir una venda.

Emina Mulagic, Consultora de Màrqueting Digital de RocaSalvatella, ens explicarà les claus del Social Selling.

A càrrec de:

  • Emina Mulagic. Consultora de Màrqueting Digital de RocaSalvatella. Especialista en mitjans de pagament i e-commerce de Banc Sabadell.

Hub Empresa Sabadell

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
12.07.2022
4 tendències que marcaran el rumb del sector retail aquest 2022
Després del que ha ocasionat la pandèmia al sector retail, aquest 2022 pot ser un bon any per fer un pas endavant i poder definir com serà l'experiència de compra del futur. No et perdis aquests reptes i...
+ info
12.07.2022
6 KPIs essencials en màrqueting digital i com fixar-los
Si vols dissenyar una estratègia de màrqueting digital eficient, és important que coneguis els teus KPIs i que sàpigues com mesurar-los. T'expliquem com en aquest post!
Un dels avantatges que ens ofereix el...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X