Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Com tramitar telemàticament: societats limitades

· Quan? Del 4 al 31 d'octubre de 2021

En aquest curs aprendrem a donar d'alta telemàticament una societat limitada a través del Servei de Constitució d'Empreses de Barcelona Activa. La finalitat de la formació és conèixer tots els requisits i procediments dels tràmits.
  • Orientat a: Persones emprenedores que hagin decidit constituir telemàticament la seva Societat Mercantil amb Barcelona Activa.
Contingut

Primer, introduirem els conceptes clau del Servei de Constitució d'Empreses i, després, entrarem detingudament a explicar els tràmits que hem de realitzar i la documentació necessària que cal presentar.

El curs s'estructura en tres mòduls:

  • Mòdul 0 - Presentació.
  • Mòdul 1 - Introducció a la Constitució de Societats Limitades

En aquest primer mòdul, explicarem detalladament quin és el paper de Barcelona Activa dins del procés de tramitació telemàtica de la societat, destacant els avantatges de fer els tràmits online i aclarint els conceptes clau amb els quals treballarem, com són el punt PAE, la plataforma CIRCE o el DUE.

Per últim, acabarem el mòdul explicant les característiques dels dos tipus de tramitació que es realitza al Servei de Constitució d'Empreses de Barcelona Activa, per tal que puguis triar amb criteri quin et convé més: de manera exprés o per estatuts lliures.

L'objectiu final d'aquest mòdul és proporcionar les eines bàsiques per poder iniciar el procés de constitució de societats limitades.

  • Mòdul 2 - Característiques i tràmits de les Societats Limitades

En el segon mòdul aprofundirem en els tràmits que realitzarem Barcelona Activa. També analitzarem els tràmits que fem a través dels dos organismes responsables de donar d'alta societats limitades: Hisenda i la Seguretat Social, necessaris per a la seva constitució. Incidirem en aspectes essencials que hem de conèixer com ara: el capital social, el sistema d'organització o quelcom tan primari i fonamental com escollir un nom legal i un nom comercial per a l'empresa.

Finalment, trobarem el formulari i la informació necessària per poder concertar la cita amb el Servei de Constitució de Barcelona Activa i iniciar la tramitació d'alta de la nostra societat limitada.

Barcelona Activa Empreses

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
31.01.2023
Comerç electrònic i marketplace
Gràcies a la venda en línia, les empreses poden arribar a un major nombre de clients així com donar a conèixer els seus productes a diferents mercats. No et perdis aquest document de referència on parlem de...
+ info
31.01.2023
5 eines gratuïtes per a la gestió de RRSS
Gestionar les RRSS del teu comerç no ha de ser complicat. Especialment, si comptes amb els recursos necessaris. Descobreix aquestes eines gratuïtes per millorar la gestió de les xarxes socials. Segons un estudi...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X