Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Crea il·lustracions pels teus continguts - Presencial

· On? AC_Cibernàrium Nou Barris - Carrer Marie Curie, 8 - 14, Barcelona
· Quan? Del 14 al 16 de març de 2023
· Hora? De 16:00h a 19:00h

Necessites crear il·lustracions vectorials des de zero per complementar els teus dissenys, maquetacions, infografies, publicitats, webs i xarxes socials? En aquest taller, explicarem les característiques i utilitat de les il·lustracions vectorials. Farem dues pràctiques guiades amb Vector Creator i Illustrator per generar il·lustracions vectorials des de zero amb l'assistència de la persona formadora.

Objectius

IMPORTANT: Per realitzar aquesta formació, caldria haver fet prèviament el curs bàsic de Illustrator per a principiants o estar mínimament familiaritzat/ada amb aquest programari.

- Conèixer l'entorn de treball dels programaris i aprendre a utilitzar-los de forma lògica.

- Aprendre el flux de treball que cal seguir per tal d'aconseguir bons resultats amb il·lustracions vectorials.

- Entendre alguns conceptes bàsics relacionats amb la il·lustració: Composició, equilibri, colors...

- Generar diverses il·lustracions vectorials des de zero amb l'assistència de la persona experta.

- Aprendre a exportar i publicar correctament les teves il·lustracions vectorials.

- Resoldre problemes i dubtes reals de l'alumnat a través de les explicacions i les pràctiques.

Temari

Primera sessió:

1.- Introducció.

2.- Explicació de la utilitat de les il·lustracions vectorials i que cal tenir en compte a l'hora de crear-les.

3.- Conceptes bàsics relacionats amb la il·lustració: Composició, equilibri, colors...

4.- Pràctica guiada amb Vector Creator (Programari gratuït) per generar i modificar diverses il·lustracions vectorial amb l'assistència individualitzada de la persona experta per tal de resoldre els dubtes que puguin sorgir.

5.- Exportar correctament les il·lustracions vectorials i adaptar-les a altres dissenys composicions, xarxes socials, etc. (Formats: SVG, PNG)

Segona sessió:

6.- Explicació de les eines específiques d'Illustrator per realitzar il·lustracions vectorials: Pinzells, símbols, pot de pintura interactiu, calc d'imatge, tornar a acolorir...

7.- Pràctica lliure i personal amb Illustrator amb l'assistència individualitzada de la persona experta per tal de resoldre els dubtes que puguin sorgir.

8.- Exportar correctament les il·lustracions vectorials des de Illustrator per a webs, xarxes socials i impressió. (Formats: SVG, PNG, PDF.)

9.- Trucs i consells per a treure¿n més profit a les eines.

  • Durada: 2 sessions
  • Preu: Aquesta activitat és gratuïta
  • Nivell: Especialitzada
  • Tema: Imatge digital i disseny

Cibernàrium. Barcelona Activa

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
23.05.2023
Digitalitza el teu centre de bellesa amb el Kit Digital
Gràcies a la digitalització, les empreses han pogut arribar a més clients i oferir millors serveis. Si tens una empresa del sector de la bellesa, t'expliquem com digitalitzar el teu negoci. La tecnologia ha impulsat la...
+ info
09.05.2023
Què és un Marketplace i quina importància té?
Els marketplaces són espais en línia que comercialitzen productes de diferents empreses, actuant com a intermediaris en el procés de compravenda. A més, augmenten les possibilitats de venda un 14%. Coneix tots els seus...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X