Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Finances del dia a dia de l’empresa II – Cas pràctic

· Quan? 17 de novembre de 2021
· Hora? De 16:00h a 17:00h

Es tracta de la segona sessió d’un minicurs online sobre finances del dia a dia a l’empresa. A la primera sessió que té lloc el dia 3 de novembre desenvolupem un marc conceptual per a l’avaluació i per al diagnòstic de les necessitats financeres del negoci sobre la base de la informació comptable/financera.

Aquest minicurs pretén transmetre i practicar allò essencial que cal saber sobre finances operatives d’empresa. Ens centrarem en la interpretació i en l’ús de la informació financera, però també de la no financera per conèixer l’estat de «salut financera» de l’empresa.

En general, les decisions operatives que afecten el dia a dia d’empresa tenen una relació directa amb la gestió de finances operatives. El principal objectiu d’aquest webinar és analitzar com aquestes decisions afecten les necessitats financeres de l’empresa a curt termini i de quina manera poden afectar el creixement i la sostenibilitat del negoci en el futur.

En aquesta segona sessió es desenvoluparan els casos pràctics lliurats en la primera sessió a través de l’aplicació del marc conceptual exposat en la sessió I.

A càrrec de...

  • Ahmad Rahnema  Professor del departament de Direcció Financera d'IESE i titular de la Càtedra Fuel Freedom d'Energia i Desenvolupament Social.

Hub Empresa. Banc Sabadell

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
27.09.2022
Formes de protegir la xarxa wifi del teu comerç
La protecció de la xarxa wifi del teu comerç és una de les primeres mesures que has d'implementar per intentar mitigar o evitar els danys que provoquen els ciberdelinqüents. Segueix aquests consells per garantir-ne la...
+ info
27.09.2022
Què és el cross-selling i com implementar-ho?
Augmentar les vendes és lobjectiu principal de tots els comerços. En aquest post t'expliquem com implementar una estratègia de cross-selling per optimitzar els resultats del teu e-commerce, aconseguint assolir aquest important...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X