Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Finances del dia a dia de l’empresa II – Cas pràctic

· Quan? 17 de novembre de 2021
· Hora? De 16:00h a 17:00h

Es tracta de la segona sessió d’un minicurs online sobre finances del dia a dia a l’empresa. A la primera sessió que té lloc el dia 3 de novembre desenvolupem un marc conceptual per a l’avaluació i per al diagnòstic de les necessitats financeres del negoci sobre la base de la informació comptable/financera.

Aquest minicurs pretén transmetre i practicar allò essencial que cal saber sobre finances operatives d’empresa. Ens centrarem en la interpretació i en l’ús de la informació financera, però també de la no financera per conèixer l’estat de «salut financera» de l’empresa.

En general, les decisions operatives que afecten el dia a dia d’empresa tenen una relació directa amb la gestió de finances operatives. El principal objectiu d’aquest webinar és analitzar com aquestes decisions afecten les necessitats financeres de l’empresa a curt termini i de quina manera poden afectar el creixement i la sostenibilitat del negoci en el futur.

En aquesta segona sessió es desenvoluparan els casos pràctics lliurats en la primera sessió a través de l’aplicació del marc conceptual exposat en la sessió I.

A càrrec de...

  • Ahmad Rahnema  Professor del departament de Direcció Financera d'IESE i titular de la Càtedra Fuel Freedom d'Energia i Desenvolupament Social.

Hub Empresa. Banc Sabadell

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
20.06.2023
Consells per digitalitzar el teu restaurant
La digitalització és essencial per a la subsistència de qualsevol empresa, incloent-hi aquelles del sector hostaler. La transformació digital permet millorar la presència en línia del restaurant,...
+ info
06.06.2023
Consells per crear un pla de màrqueting digital al sector turístic
Et dediques al sector turístic? Si vols millorar la teva posició al mercat i aportar valor als teus clients, no et perdis aquests consells per crear el teu pla de màrqueting digital. Segons els pronòstics de...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X