Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Fotografia de producte. Com destacar les imatges (part 2): revelat

· Quan? 27 d'abril de 2021
· Hora? De 12:00h a 14:00h

Ja has fet la fotografia al teu producte, però no acabes d'estar-ne satisfet/a li manca qualitat, està apagada, plana, no destaca, detectes imperfeccions, els detalls no llueixen, el color no s'ajusta, l'objecte es veu deformat...? Vine a aprendre les tècniques de revelat professional per tal de millorar aquells aspectes on la teva càmera no arriba.

Objectius

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

- Conèixer el principal programari de revelat fotogràfic.

- Pautar aquells aspectes i fluxos de treball que cal aplicar per tal de millorar l¿aparença del nostre producte i la qualitat fotogràfica final, tant per catàleg com per bodegó i li-festyle.

- Determinar quins són els aspectes que poden corregir-se del nostre original fotogràfic, el seu potencial i limitacions.

- Saber aplicar les principals tècniques de correcció tècnica i tonal per tal d¿augmentar la qualitat final, allà on el nostre equipament presenta restriccions.

Temari

- Analitzar el programari de revelat fotogràfic, centrat en Adobe Camera RAW (Photoshop), tot i citant, de forma paral·lela, algunes opcions similars amb Snapseed, potencialitat i limitacions.

- Presentar un fluxe de treball coherent que permeti guanyar eficiència i productivitat.

- Minimitzar aberracions cromàtiques i distorsions de camp

- Realinear i renquadrar

- Transformacions i correccions d¿ortogonalitat (paral·lelismes)

- Corregir exposició, llums i ombres, punts blanc i negre i contrast: Treure detall a les zones més extremes (altes llums, ombres profundes) i intentar certa uniformitat de to, sense perdre els volums.

- Balanç de blancs

- Guanyar acutància: nitidesa, textura, estructura, claredat, contrast tonal...

- Eliminar o minimitzar el soroll visual sempre que sigui possible.

- Discernir aquelles correccions i ajustaments que tan sols poden aconseguir-se en post-producció.

Aquesta temàtica es treballarà en vàries sessions, programades en dies diferents. Per al correcte aprofitament del contingut de la formació, us recomanem que us inscriviu i participeu en el mateix ordre en què s'han programat (sessió 2 de 3)

  • Durada: 1 sessió
  • Preu: Aquesta activitat és gratuïta
  • Nivell: Especialitzada
  • Tema: Imatge digital i disseny

Cibernàrium - Barcelona Activa

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
22.11.2022
Instagram Shopping: què és i quins són els seus avantatges?
Sabies que les persones poden comprar els teus productes al teu compte d'Instagram sense sortir del teu perfil? Instagram Shopping és una eina que us permet mostrar i vendre productes a través d'aquesta xarxa social. Encara no saps com...
+ info
22.11.2022
Passos per crear una empresa digital des de zero
Emprendre i crear la teva pròpia empresa des de zero pot ser que no sigui una tasca fàcil. Per això, hem fet una petita guia per ajudar-te a fer-ho. La creació i la posada en marxa d'un negoci pot suposar un veritable...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X