Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Fotografia de producte. Com destacar les imatges (part 2): revelat

· Quan? 27 d'abril de 2021
· Hora? De 12:00h a 14:00h

Ja has fet la fotografia al teu producte, però no acabes d'estar-ne satisfet/a li manca qualitat, està apagada, plana, no destaca, detectes imperfeccions, els detalls no llueixen, el color no s'ajusta, l'objecte es veu deformat...? Vine a aprendre les tècniques de revelat professional per tal de millorar aquells aspectes on la teva càmera no arriba.

Objectius

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

- Conèixer el principal programari de revelat fotogràfic.

- Pautar aquells aspectes i fluxos de treball que cal aplicar per tal de millorar l¿aparença del nostre producte i la qualitat fotogràfica final, tant per catàleg com per bodegó i li-festyle.

- Determinar quins són els aspectes que poden corregir-se del nostre original fotogràfic, el seu potencial i limitacions.

- Saber aplicar les principals tècniques de correcció tècnica i tonal per tal d¿augmentar la qualitat final, allà on el nostre equipament presenta restriccions.

Temari

- Analitzar el programari de revelat fotogràfic, centrat en Adobe Camera RAW (Photoshop), tot i citant, de forma paral·lela, algunes opcions similars amb Snapseed, potencialitat i limitacions.

- Presentar un fluxe de treball coherent que permeti guanyar eficiència i productivitat.

- Minimitzar aberracions cromàtiques i distorsions de camp

- Realinear i renquadrar

- Transformacions i correccions d¿ortogonalitat (paral·lelismes)

- Corregir exposició, llums i ombres, punts blanc i negre i contrast: Treure detall a les zones més extremes (altes llums, ombres profundes) i intentar certa uniformitat de to, sense perdre els volums.

- Balanç de blancs

- Guanyar acutància: nitidesa, textura, estructura, claredat, contrast tonal...

- Eliminar o minimitzar el soroll visual sempre que sigui possible.

- Discernir aquelles correccions i ajustaments que tan sols poden aconseguir-se en post-producció.

Aquesta temàtica es treballarà en vàries sessions, programades en dies diferents. Per al correcte aprofitament del contingut de la formació, us recomanem que us inscriviu i participeu en el mateix ordre en què s'han programat (sessió 2 de 3)

  • Durada: 1 sessió
  • Preu: Aquesta activitat és gratuïta
  • Nivell: Especialitzada
  • Tema: Imatge digital i disseny

Cibernàrium - Barcelona Activa

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
20.02.2024
Potencia la teva pàgina web amb Shopify
Si comptes amb una pàgina web on vens els teus productes o simplement estàs pensant a obrir una botiga online, en aquest post et descobrim Shopify, una de les eines d'e-commerce més utilitzades a tot el món i que et pot...
+ info
20.02.2024
La revolució del pagament digital arriba a l'hostaleria millorant l'experiència dels clients
Sabies que cada cop més persones utilitzen el pagament digital? De fet, segons Statista, més de 4.100 milions de persones a tot el món ja utilitzen aquest mètode de pagament. Si et dediques a l'hostaleria i vols...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X