Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Illustrator: Dissenys creatius i atractius amb infografies, tipografies i motius vectorials

· On? Cibernàrium-MediaTIC Carrer Roc Boronat, 117 - 127
· Quan? Del 14 al 17 de juny de 2021
· Hora? De 16:00h a 19:00h

En aquesta activitat pràctica treballarem les eines avançades d'Illustrator per a fer dissenys creatius i atractius amb infografies, tipografies i motius vectorials. Explicarem la teoria i tècnica de la creació de dissenys infogràfics, l'ús de tipografies i motius vectorials adaptats a la composició. Aprendrem a crear dissenys atractius des de zero i a adaptar-los a diversos formats.

Objectius

- Introduir els principis teòrics bàsics del disseny, composició, equilibri, ús correcte de tipografies i colors.

- Oferir alguns trucs i consells per a conceptualitzar i generar idees creatives en el disseny.

- Presentar les metodologies i estratègies que permetin aprendre a evitar errors de disseny i com corregir-los.

- Realitzar dissenys creatius i atractius des de zero amb Illustrator.

- Definir el flux de treball del disseny d'infografies vectorials: El punt de partida, la concepció de la idea, el desenvolupament tècnic del disseny, l'art final i la seva presentació.

- Fer servir les diferents tècniques per exportar correctament (imprimir i web)

Temari

- Teoria i explicació de les fases del procés de creació de dissenys creatius i atractius. (Creació d'infografies, motius i l'us de tipografies adaptadas al dissenys.)

- Dissenyar infografies des de zero

- Dissenyar motius partint d'il·lustracions i com aplicar-los

- Tècniques de generació, transformació, alineació i combinació de vectors

- Eines per dibuixar vectors

- Eines per transformar, editar i combinar vectors

- Alinear, distribuir i combinar vectors

- Les capes i els grups

- Pinzells, símbols, estils gràfics i motius

- Eines i l'ús del text

- Art final.

- Preparació d'arxius per impressió i per a web

IMPORTANT!:

Per aprofitar l'activitat és recomanable tenir coneixements previs sobre Illustrator, disseny gràfic i il·lustració o haver realitzat prèviament la càpsula Illustrator per a principiants o els cursos on line d'Illustrator.

  • Durada: 2 sessions
  • Preu: Aquesta activitat és gratuïta
  • Nivell: Especialitzada
  • Tema: Imatge digital i disseny

Cibernàrium - Barcelona Activa

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
22.11.2022
Instagram Shopping: què és i quins són els seus avantatges?
Sabies que les persones poden comprar els teus productes al teu compte d'Instagram sense sortir del teu perfil? Instagram Shopping és una eina que us permet mostrar i vendre productes a través d'aquesta xarxa social. Encara no saps com...
+ info
22.11.2022
Passos per crear una empresa digital des de zero
Emprendre i crear la teva pròpia empresa des de zero pot ser que no sigui una tasca fàcil. Per això, hem fet una petita guia per ajudar-te a fer-ho. La creació i la posada en marxa d'un negoci pot suposar un veritable...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X