Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Influencers i continguts en xarxes socials: com dissenyar i executar la campanya perfecta

· Quan? 1 de setembre de 2021
· Hora? De 10:00h a 13:00h

Com aprofitar al màxim nostres xarxes socials i les col·laboracions amb influencers per millorar la visibilitat i notorietat de la nostra oferta.
  • Durada: 1 sessió de 3 hores.
  • Orientat a: Activitat dirigida a professionals o empreses amb pressupost limitat, que necessiten promoure els seus productes en mercats amb molta competència, o donar a conèixer propostes innovadores.

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Objectiu general: Que els assistents identifiquin el procés per generar continguts rellevants pels seus destinataris i com fer-los arribar a l'audiència.

Objectius específics: Desenvolupar els elements principals d'una estratègia de continguts online. Saber aprofitar els influencers per comunicar amb eficàcia i sota un pressupost limitat.

Temari:

- Marketing de Continguts
- Perquè és necessària una adequada estratègia de continguts online.
- Com generar interacció i conversa amb continguts en xarxes socials.
- Condicions i anàlisis de exemples de continguts amb potencial viral (perquè la gent comparteix continguts).
- Perquè es clau analitzar El viatge d'usuari (customer journey): com aprofitar els punts de contacte digital amb  l'audiència.
- Planificar continguts no es programar tweets en un calendari: Qué es lo mes important quan fem la planificació?
- Mesurar: quins resultats hem de mesurar i quin aprenentatge en podem treure?
- Eines de publicació i mesura.
- Influencers
- Com identificar quins influencers necessito, i com aconseguir la seva col·laboració activa: KPIs bàsics, afinitat  amb la meva marca, producte, veu.
- Com crear una xarxa de relacions amb influencers que ens ajudi a aconseguir els objectius de màrqueting.
- Com i quan demanar la col·laboració desinteresada de l¿influencer: exemples de què fer, error més comuns.
- Com i quan demanar la col·laboració retribuida de l¿influencer: exemples de què fer, error més comuns.
- Quan pagar, com negociar els preus i les condicions.
- Perquè gairebé sempre el briefing está plantejat malament? Qué ha d¿incloure un bon Briefing.
- Seguiment i optimització.

Barcelona Activa Empreses

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
22.11.2022
Instagram Shopping: què és i quins són els seus avantatges?
Sabies que les persones poden comprar els teus productes al teu compte d'Instagram sense sortir del teu perfil? Instagram Shopping és una eina que us permet mostrar i vendre productes a través d'aquesta xarxa social. Encara no saps com...
+ info
22.11.2022
Passos per crear una empresa digital des de zero
Emprendre i crear la teva pròpia empresa des de zero pot ser que no sigui una tasca fàcil. Per això, hem fet una petita guia per ajudar-te a fer-ho. La creació i la posada en marxa d'un negoci pot suposar un veritable...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X