Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Influencers i continguts en xarxes socials: com dissenyar i executar la campanya perfecta

· Quan? 1 de setembre de 2021
· Hora? De 10:00h a 13:00h

Com aprofitar al màxim nostres xarxes socials i les col·laboracions amb influencers per millorar la visibilitat i notorietat de la nostra oferta.
  • Durada: 1 sessió de 3 hores.
  • Orientat a: Activitat dirigida a professionals o empreses amb pressupost limitat, que necessiten promoure els seus productes en mercats amb molta competència, o donar a conèixer propostes innovadores.

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Objectiu general: Que els assistents identifiquin el procés per generar continguts rellevants pels seus destinataris i com fer-los arribar a l'audiència.

Objectius específics: Desenvolupar els elements principals d'una estratègia de continguts online. Saber aprofitar els influencers per comunicar amb eficàcia i sota un pressupost limitat.

Temari:

- Marketing de Continguts
- Perquè és necessària una adequada estratègia de continguts online.
- Com generar interacció i conversa amb continguts en xarxes socials.
- Condicions i anàlisis de exemples de continguts amb potencial viral (perquè la gent comparteix continguts).
- Perquè es clau analitzar El viatge d'usuari (customer journey): com aprofitar els punts de contacte digital amb  l'audiència.
- Planificar continguts no es programar tweets en un calendari: Qué es lo mes important quan fem la planificació?
- Mesurar: quins resultats hem de mesurar i quin aprenentatge en podem treure?
- Eines de publicació i mesura.
- Influencers
- Com identificar quins influencers necessito, i com aconseguir la seva col·laboració activa: KPIs bàsics, afinitat  amb la meva marca, producte, veu.
- Com crear una xarxa de relacions amb influencers que ens ajudi a aconseguir els objectius de màrqueting.
- Com i quan demanar la col·laboració desinteresada de l¿influencer: exemples de què fer, error més comuns.
- Com i quan demanar la col·laboració retribuida de l¿influencer: exemples de què fer, error més comuns.
- Quan pagar, com negociar els preus i les condicions.
- Perquè gairebé sempre el briefing está plantejat malament? Qué ha d¿incloure un bon Briefing.
- Seguiment i optimització.

Barcelona Activa Empreses

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
20.02.2024
Potencia la teva pàgina web amb Shopify
Si comptes amb una pàgina web on vens els teus productes o simplement estàs pensant a obrir una botiga online, en aquest post et descobrim Shopify, una de les eines d'e-commerce més utilitzades a tot el món i que et pot...
+ info
20.02.2024
La revolució del pagament digital arriba a l'hostaleria millorant l'experiència dels clients
Sabies que cada cop més persones utilitzen el pagament digital? De fet, segons Statista, més de 4.100 milions de persones a tot el món ja utilitzen aquest mètode de pagament. Si et dediques a l'hostaleria i vols...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X