Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Innovació a l'empresa. Metodologies agile i design thinking

· Quan? 15 d'octubre de 2020
· Hora? De 16:00h a 17:00h

Aquesta sessió té com a objectiu aprendre a desenvolupar el procés d'innovació d'un producte, servei i / o model de negoci utilitzant les metodologies agile i design thinking. Es pretén que els assistents coneguin aquestes noves tècniques i eines per aplicar-les en la innovació del seu negoci.

En els últims anys, dins el món dels negocis a Espanya es parla constantment de design thinking i agile, dues metodologies que persegueixen, d'una banda, millorar la capacitat d'executar projectes amb un alt nivell d'experimentació, equips multidisciplinaris i alta col·laboració, i, de l'altra, centrar-se en les necessitats del client, mantenint sempre prop durant el procés de desenvolupament. Aquesta sessió té com a objectiu aprendre a desenvolupar el procés d'innovació d'un producte, servei i/o model de negoci utilitzant les metodologies agile i design thinking. Es pretén que els assistents coneguin aquestes noves tècniques i eines per aplicar-les en la innovació dels seus negocis.

És molt comú associar de forma automàtica les metodologies àgils a empreses tecnològiques, focalitzades en complexos desenvolupaments de programari, però hi ha moltes lliçons que extreure d'aquestes tècniques per a la seva aplicació a la gestió de qualsevol negoci, sense importar el sector.

Aquest tipus de metodologies no només es basen en processos i eines, sinó que estan estretament relacionades amb els estils de liderat i el canvi cultural. Aquesta sessió pretén mostrar als assistents, les tècniques, eines i canvis que ha d'assumir l'empresa per a poder abordar un procés d'innovació reeixit recolzant-se en aquestes metodologies.

De la mà d'Álex Tortosa, consultor en RocaSalvatella, consultora tecnològica de referència en transformació digital, podràs conèixer els elements clau per aplicar metodologies de treball eficients en els processos d'innovació de la teva empresa, a través d'un cas real en què veurem:

1. Marc de treball agile:

  • Metodologies, rols i eines
  • Visual thinking, design thinking, problem solving, llegeixin startup, melé i Safe

Hub Empresa. Banc Sabadell

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
28.05.2024
Cursos gratuïts en línia per millorar les teves competències digitals - Infografia
Vols conèixer noves tècniques i eines digitals per impulsar el teu negoci? Continua amb la teva formació amb aquests cursos online! Per què realitzar cursos online? Milloraràs els teus coneixements sobre la...
+ info
28.05.2024
Visualització estratègica: Quadres de comandament per a pimes
La visualització de dades ha esdevingut una estratègia clau per a la gestió d'una empresa. I els quadres de comandament són l'eina perfecta per obtenir informació clara i concisa. En aquest webinar, Diego Enrique...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X