Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

La millor imatge amb el teu mòbil (part 1): Captura

· Quan? 2 d'agost de 2021
· Hora? De 15:00h a 18:00h

Com fer fotografies amb eines per a dispositius mòbils. Augmenta la qualitat de les teves fotografies per a internet i xarxes socials i coneix els principals aspectes tècnics, trucs, consells i les estratègies més adequades en la captura, per tal d'aconseguir les millors imatges i esprémer les possibilitats del teu dispositiu.

Objectius

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

 • Definir les exigències tècniques bàsiques de les imatges
 • Oferir pautes per a la valoració de les càmeres dels dispositius mòbils actuals
 • Vincular les característiques de les càmeres dels mòbils amb les nostres possibilitats fotogràfiques
 • Detectar i minimitzar els principals errors de la presa fotogràfica
 • Enumerar el programari freeware més popular per a la captura d'imatges
 • Minimitzar algunes de les imperfeccions tècniques i tonals més habituals en la presa fotogràfica
 • Presentar metodologies i estratègies que permetin millorar els resultats finals.
 • Valorar aquells aspectes que augmenten l'eficàcia en la creació d'interès visual.

Temari

1.-  Com sé el que dona de sí la meva càmera? Requisits mínims

2.- Tot i entenent la fotografia digital: requeriments tècnics bàsics de les imatges (resolució, mida, modes de color i tipus d'arxiu).

3.- Els principals to do, not to do de la captura fotogràfica: enquadrament, focus, trepidacions, moviments, modes de captura, manca d'accent, poca cura del context i condicions ambientals i d'il·luminació.

4.- Trucs i consells amb les principals aplicacions de captura (Ios i Android)

5.- La correcció tècnica i tonal en la presa fotogràfica: potencial i limitacions (modes automàtics i manuals, flash, dispar, qualitat, mesures...).

Aquesta temàtica es treballarà en vàries sessions, programades en dies diferents. Per al correcte aprofitament del contingut de la formació, us recomanem que us inscriviu i participeu en el mateix ordre en què s'han programat (sessió 1 de 2)

 • Durada: 1 sessió
 • Preu: Aquesta activitat és gratuïta
 • Nivell: Especialitzada
 • Tema: Imatge digital i disseny

Cibernàrium - Barcelona Activa

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
20.02.2024
Potencia la teva pàgina web amb Shopify
Si comptes amb una pàgina web on vens els teus productes o simplement estàs pensant a obrir una botiga online, en aquest post et descobrim Shopify, una de les eines d'e-commerce més utilitzades a tot el món i que et pot...
+ info
20.02.2024
La revolució del pagament digital arriba a l'hostaleria millorant l'experiència dels clients
Sabies que cada cop més persones utilitzen el pagament digital? De fet, segons Statista, més de 4.100 milions de persones a tot el món ja utilitzen aquest mètode de pagament. Si et dediques a l'hostaleria i vols...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X