Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

L’actitud davant el treball diari Vaja!… demà és dilluns

· Quan? 2 de febrer de 2023
· Hora? De 16:00h a 17:00h

Vivim en un entorn de permanent pressió amb una gran demanda i exigència afavorint una lectura negativa de la nostra realitat.

Veure allò positiu o allò negatiu del que ens passa és només una elecció humana i, tot i així, inconscientment ho transformem tot en negatiu el que comporta moltes vegades males conseqüències com és no estar satisfets a la feina. Aquesta tendència afecta i deteriora les nostres relacions envers els altres i, el que és més greu, envers nosaltres mateixos i els nostres resultats.

Et convidem a aquesta interessant sessió on descobrirem les claus de com gaudir de la nostra feina perquè afrontem dilluns com un dia més a gaudir, superant els reptes que es presentin.

Com?

  • Coneixent una fórmula validada de l’èxit professional i personal.
  • Entenent com des del JO podem superar els obstacles que ens apareixen al dia a dia.
  • Aprenent a millorar actituds envers un mateix i envers els altres.
  • Reforçant el concepte d’intel·ligència emocional i comprovar en quina mesura les emocions influeixen en els nostres resultats.
  • Rebent 7 claus pràctiques en base a un relat storytelling, per gaudir i tenir èxit a la feina

A càrrec de:

  • Ladislao Mollá. Soci-Director de MRC International people training. Professor de ESIC Business & Marketing School, Professor de la Càmera de Comerç i Indústria de Madrid, Expert en Desenvolupament Personal i Professional, Conferenciant habitual en convencions d'empresa i autor del llibre “QUERER PARA VENDER” (5 edicions).

Hub Empresa Sabadell

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
14.03.2023
Les 4Ps del màrqueting i la seva evolució
En el marketing, las 4Ps son un concepto básico que se ha venido aplicando desde hace muchos años. Pero, ¿sabes realmente en qué consiste y cómo ha ido evolucionando? ¡Te lo contamos aquí! Les persones...
+ info
14.03.2023
Què és una API i per a què serveix?
Et sona el terme API? Si no és el cas, no et preocupis. Quan acabis de llegir aquest post sabràs què és una API i com et pot ajudar amb la integració i el desenvolupament del teu negoci. Comencem? Les sigles API...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X