Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Marca personal a la xarxa (iniciació)

· Quan? 2 de febrer de 2023
· Hora? De 09:30h a 12:00h

La Marca Personal és la manera com et perceben la resta de persones gràcies a cada acció que portes a terme, comuniques i transmets diàriament tant a l'entorn digital com offline.

La Marca Personal o Personal Branding és un concepte que consisteix a considerar-se un mateix com una marca comercial amb l'objectiu de diferenciar-se i aconseguir un èxit professional més gran.

Objectius

L'objectiu del taller és conèixer les eines bàsiques per crear i promocionar la nostra imatge de marca a la xarxa. Això parteix d'una presa de consciència sobre les particularitats de cada perfil professional i un treball posterior de visibilitzar al mercat o sector objectiu els aspectes més rellevants del mateix.

Continguts

1. Etiqueta

  • Diferenciació, especialització i passió
  • Palanques
  • Bones pràctiques i referents

2. A qui em dirigeixo i com ho faig

  • Objectiu professional i objectius específics
  • Estratègia: camí i tècniques seducció

3. Eines i canals

  • Eines de comunicació online i offline
  • Canals: identificació i posada a punt
  • Elements clau
  • Pla d'acció

Metodologia

S'utilitzarà l'eina ZOOM.

Professorat

Mireia Muñiz, Consultora i Formadora Sènior d'Innovació i Creativitat a Mi. Enginyera i MBA, és especialista en programes d'innovació sistèmica a l'empresa, la promoció del talent i la creativitat en equips, i el disseny i el desenvolupament d'iniciatives disruptives per al desenvolupament d'empreses i organitzacions.

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
14.03.2023
Les 4Ps del màrqueting i la seva evolució
En el marketing, las 4Ps son un concepto básico que se ha venido aplicando desde hace muchos años. Pero, ¿sabes realmente en qué consiste y cómo ha ido evolucionando? ¡Te lo contamos aquí! Les persones...
+ info
14.03.2023
Què és una API i per a què serveix?
Et sona el terme API? Si no és el cas, no et preocupis. Quan acabis de llegir aquest post sabràs què és una API i com et pot ajudar amb la integració i el desenvolupament del teu negoci. Comencem? Les sigles API...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X