Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Mercats d'oferta i mercats de demanda

· Quan? De l'1 al 31 de juliol de 2021

Al final d'aquest curs sabrem: En quin tipus de mercat estic operant. Quines son les millors estratègies segons el tipus de mercat. Com intentar passar d'un mercat d'oferta a un mercat de demanda. Realitzar una anàlisi de la clientela potencial i de les seves necessitats. Analitzar el posicionament dels productes de l'empresa i els recursos per definir una estratègia de diferenciació.
ORIENTAT A: Vivim en una època d'alta competència de productes i serveis. Per això, hem de comptar amb les eines i recursos bàsics per estar atents i atentes a les exigències que presenta el mercat.

En aquest curs aprendrem les bases per operar de manera efectiva en un mercat d'oferta i demanda. Per una banda, analitzarem i coneixerem necessitats de la clientela i la seva experiència amb els productes de l'empresa i, per l'altra banda, analitzarem el mercat des del punt de vista del posicionament i la diferenciació de l'oferta en relació amb la competència.

Contingut

  • Anàlisi d'oferta

- Què és l'oferta?
- Eines per competir en un mercat.
- Tipus de mercats.
- Idees clau: Anàlisi d'oferta.
- Ara et toca a tu!

  • Anàlisi de demanda
- Què és la demanda?
- Com identificar una tendència.
- Eines per competir en un mercat de demanda.
- Proposta de valor.
- Idees clau: Anàlisi de demanda.
- Ara et toca a tu!
- Posa't a prova!

Trobarem vídeos i articles per treballar cadascun dels punts. Combinarem la teoria amb exemples i activitats que portin a la reflexió i a la posada en pràctica dels conceptes apresos.

Al final del darrer mòdul trobarem una prova d'autoavaluació tipus test, per repassar i consolidar els continguts. També podrem descarregar-nos els continguts del curs.

Barcelona Activa Empreses

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
22.11.2022
Instagram Shopping: què és i quins són els seus avantatges?
Sabies que les persones poden comprar els teus productes al teu compte d'Instagram sense sortir del teu perfil? Instagram Shopping és una eina que us permet mostrar i vendre productes a través d'aquesta xarxa social. Encara no saps com...
+ info
22.11.2022
Passos per crear una empresa digital des de zero
Emprendre i crear la teva pròpia empresa des de zero pot ser que no sigui una tasca fàcil. Per això, hem fet una petita guia per ajudar-te a fer-ho. La creació i la posada en marxa d'un negoci pot suposar un veritable...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X