Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Mercats d'oferta i mercats de demanda

· Quan? De l'1 al 31 de juliol de 2021

Al final d'aquest curs sabrem: En quin tipus de mercat estic operant. Quines son les millors estratègies segons el tipus de mercat. Com intentar passar d'un mercat d'oferta a un mercat de demanda. Realitzar una anàlisi de la clientela potencial i de les seves necessitats. Analitzar el posicionament dels productes de l'empresa i els recursos per definir una estratègia de diferenciació.
ORIENTAT A: Vivim en una època d'alta competència de productes i serveis. Per això, hem de comptar amb les eines i recursos bàsics per estar atents i atentes a les exigències que presenta el mercat.

En aquest curs aprendrem les bases per operar de manera efectiva en un mercat d'oferta i demanda. Per una banda, analitzarem i coneixerem necessitats de la clientela i la seva experiència amb els productes de l'empresa i, per l'altra banda, analitzarem el mercat des del punt de vista del posicionament i la diferenciació de l'oferta en relació amb la competència.

Contingut

  • Anàlisi d'oferta

- Què és l'oferta?
- Eines per competir en un mercat.
- Tipus de mercats.
- Idees clau: Anàlisi d'oferta.
- Ara et toca a tu!

  • Anàlisi de demanda
- Què és la demanda?
- Com identificar una tendència.
- Eines per competir en un mercat de demanda.
- Proposta de valor.
- Idees clau: Anàlisi de demanda.
- Ara et toca a tu!
- Posa't a prova!

Trobarem vídeos i articles per treballar cadascun dels punts. Combinarem la teoria amb exemples i activitats que portin a la reflexió i a la posada en pràctica dels conceptes apresos.

Al final del darrer mòdul trobarem una prova d'autoavaluació tipus test, per repassar i consolidar els continguts. També podrem descarregar-nos els continguts del curs.

Barcelona Activa Empreses

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
28.05.2024
Cursos gratuïts en línia per millorar les teves competències digitals - Infografia
Vols conèixer noves tècniques i eines digitals per impulsar el teu negoci? Continua amb la teva formació amb aquests cursos online! Per què realitzar cursos online? Milloraràs els teus coneixements sobre la...
+ info
28.05.2024
Visualització estratègica: Quadres de comandament per a pimes
La visualització de dades ha esdevingut una estratègia clau per a la gestió d'una empresa. I els quadres de comandament són l'eina perfecta per obtenir informació clara i concisa. En aquest webinar, Diego Enrique...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X