Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Programes per a la consolidació i el creixement dels autònoms: Programa Consolida't

· Quan? Del 16 al 28 de febrer de 2021

Quin és l'objectiu:

El programa Consolida't impulsat pel Departament de Treball Afers Socials i Famílies, ofereix a les persones treballadores autònomes, les eines i els instruments necessaris per tal que millorin els seus models de negoci, el puguin créixer i enfortir.

Segons els resultats de l'avaluació d'impacte del programa consolida't, s'ha demostrat que en les diverses edicions, la participació en aquest programa millora la continuïtat dels negocis del treballadors autònoms.

Què t'ofereix:

  • Fins a 13 hores d'assessorament personalitzat, tant en línia com presencial, per a la reorientació, la potenciació i la cerca de noves oportunitats de negoci.
  • Píndoles formatives optatives, en línia i presencials, sobre matèries relacionades amb la gestió del vostre negoci. Les matèries es programaran en funció de les necessitats dels treballadors/ores autònoms que hi participin (ús de les eines TIC i 2.0, venda en línia, màrqueting digital, mesures de seguretat i salut laboral, etc.).

Quines persones poden participar:

  • Persones treballadores autònomes.
  • Persones treballadores autònomes econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones donades d'alta al règim d'autònoms i integrades a una societat civil privada, una comunitat de béns o una societat limitada (amb menys de 4 persones contractades i una facturació inferior a 500.000,00 euros).
  • Persones que han cessat la seva activitat com a persona treballadora autònoma i volen dur a terme un nou projecte empresarial.

Si vols participar:

Només cal que et posis directament en contacte amb l'entitat Col·laboradora del programa Consolida't que més t'interessi.

Termini:

Des del 29 d'octubre de 2020 fins a l'exhauriment de les places disponibles.

Estratègies de consolidació del treball autònom.

Generalitat de Catalunya

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
14.05.2024
Bizum per a autònoms: com utilitzar-lo
T'has trobat mai amb comissions bancàries i elevats temps d'espera? Digues adéu a aquests problemes amb Bizum, una forma ràpida de transferir diners i accelerar els processos bancaris de la teva pime. T'ho expliquem tot en aquest...
+ info
14.05.2024
6 termes clau per entendre la metodologia UX - Infografia
Vols endinsar-te al món del disseny UX? Aprèn aquests conceptes bàsics i fa els teus primers passos. T'ho ensenyem! Què és l'estratègia UX? És l'abreujament de User Experience i fa referència...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X