Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Retribució Flexible: L’estalvi fiscal que incentiva als empleats

· Quan? 24 de gener de 2023
· Hora? De 16:00h a 17:00h

Vols conèixer els avantatges de la retribució flexible per a la teva empresa? Saps quin és l'estalvi fiscal que aporta als teus empleats?

La retribució flexible s’ha convertit en la solució cada cop més utilitzada per part de les empreses, encara que encara n’hi ha moltes que no en coneixen els avantatges. Per això, cal donar a conèixer els sistemes de retribució flexible, els seus beneficis fiscals i les valoracions dels empleats, mitjançant els testimonis de persones expertes i empreses que expliquin les seves experiències positives.

Perquè una cosa sí que és certa: les empreses que posen a disposició dels seus empleats un sistema de retribució flexible aconsegueixen augmentar-ne el poder adquisitiu a través del benefici fiscal que fa que, amb les mateixes despeses, percebin un salari superior.

 Com? Destinant una part del seu sou a despeses quotidianes com el dinar, la guarderia o el transport públic o altres com l’assegurança mèdica o l’estalvi per a la jubilació. És un sistema beneficiós per a les dues parts ja que l’empleat aconsegueix rebre uns serveis a un cost més baix i tenir una exempció fiscal important de l’IRPF i, alhora, per a les empreses suposa no invertir més diners a augmentar els salaris.

Et convidem a aquesta interessant sessió en què en format taula rodona i de la mà de diferents experts i expertes, descobriràs com les empreses poden millorar el seu atractiu i el seu poder de fidelització als seus empleats. I la retribució flexible ha esdevingut una de les millors fórmules per aconseguir-ho.

A càrrec de:

  • Modera: Rosa Moya. Directora Previsió Empresarial de Banc Sabadell.
  • Elena González Mena. Especialista Sabadell Flex Empresa de Banc Sabadell.
  • Carles Soldevila. Director de Proposta de Valor d'Assegurances d'Estalvi i Pensions de BanSabadell Vida i Pensions.
  • Expert/a de Compensa Capital humano.
  • Expert/a de Cuatrecasas.

Hub Empresa Sabadell

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
14.03.2023
Les 4Ps del màrqueting i la seva evolució
En el marketing, las 4Ps son un concepto básico que se ha venido aplicando desde hace muchos años. Pero, ¿sabes realmente en qué consiste y cómo ha ido evolucionando? ¡Te lo contamos aquí! Les persones...
+ info
14.03.2023
Què és una API i per a què serveix?
Et sona el terme API? Si no és el cas, no et preocupis. Quan acabis de llegir aquest post sabràs què és una API i com et pot ajudar amb la integració i el desenvolupament del teu negoci. Comencem? Les sigles API...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X