Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Tècniques de màrqueting aplicades al punt de venda

· Quan? Del 4 al 31 d'octubre de 2021

Els objectius específics d'aprenentatge que persegueix el curs són els següents:
  • Utilitzar les metodologies bàsiques de l'àmbit del neuromàrqueting, del marxandatge visual i del màrqueting multisensorial.
  • Determinar la importància de la resposta emocional (emoció, atenció i memòria) per definir i treballar diferents estímuls percebuts de manera conscient o subconscient en la interacció amb la clientela.
  • Utilitzar eines i estratègies que permetin augmentar la notorietat de la marca, les vendes i la fidelització de la clientela.
  • Comprendre diferents tècniques d'investigació aplicades en la disciplina de màrqueting, per detectar i revelar noves oportunitats i descobrir conflictes o problemàtiques en l'acte de venda de productes o serveis.
  • Observar i analitzar les diferents respostes automàtiques i involuntàries del consumidor o consumidora, per actualitzar i assentar noves estratègies comercials a la carta, per a tots els canals de venda al detall.
  • Entendre el valor afegit de gestionar la part experiencial del negoci.
Contingut

Durada del curs: 3 hores.

El curs es divideix en dos mòduls:

Mòdul 1: Conceptes clau de màrqueting per al punt de venda

- Branding: què és?
- Tipologia de clientela, tipologia de compres i patrons de consum
- Customer Journey Map
- Neuromàrqueting
- Marxandatge visual
- Objectius, estratègies i principis generals del marxandatge visual
- El màrqueting multisensorial
- Idees clau: Conceptes clau de màrqueting per al punt de venda

Mòdul 2: Tècniques per millorar el rendiment del punt de venda

- Casos d'èxit de clients i clientes
- Com dissenyar experiències sobre la base al target o públic objectiu
- Tècniques de neuromàrqueting
- Tècniques de marxandatge visual (I)
- Estratègies associades a l'optimització en els casos de vendes al detall
- Tècniques de marxandatge visual (II)
- Ara et toca a tu: Elabora un Costumer Journey Map del teu negoci
- Idees clau: Tècniques per millorar el rendiment del punt de venda
- Posa't a prova!

Barcelona Activa Empreses

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
28.05.2024
Cursos gratuïts en línia per millorar les teves competències digitals - Infografia
Vols conèixer noves tècniques i eines digitals per impulsar el teu negoci? Continua amb la teva formació amb aquests cursos online! Per què realitzar cursos online? Milloraràs els teus coneixements sobre la...
+ info
28.05.2024
Visualització estratègica: Quadres de comandament per a pimes
La visualització de dades ha esdevingut una estratègia clau per a la gestió d'una empresa. I els quadres de comandament són l'eina perfecta per obtenir informació clara i concisa. En aquest webinar, Diego Enrique...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X