Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Tècniques i eines per descobrir si la teva idea de negoci online és viable

· Quan? 12 de maig de 2022
· Hora? De 16:00h a 17:00h

Les grans empreses acostumen a validar qualsevol nou model de negoci, producte o, fins i tot, campanya publicitària abans de llançar-la al mercat per assegurar-ne una adopció satisfactòria.

Normalment, ho fan desenvolupant estudis de client complexos i costosos a través d’enquestes, entrevistes etnogràfiques, focus groups, etc.

Però… és realment una cosa limitada únicament a les grans empreses? Des del punt de vista dels petits emprenedors o les pimes, resulta tant o més important assegurar el retorn en qualsevol inversió que vulguin fer en el seu negoci.

Hi ha algunes eines, normalment associades al màrqueting digital, que permeten tenir una aproximació de la dimensió de mercat que pot tenir la teva idea de negoci. En aquesta sessió, Erik Rigola, Manager de Vendes Digitals i Màrqueting Relacional de RocaSalvatella, explicarà tècniques per fer servir Google Trends, Google Ads i Meta For Business, entre altres eines de Banc Sabadell, per validar la teva idea de negoci.

A càrrec de:

  • Erik Rigola. Manager de Vendes Online i Màrqueting Relacional de RocaSalvatella

Hub Empresa Sabadell

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
23.05.2023
Digitalitza el teu centre de bellesa amb el Kit Digital
Gràcies a la digitalització, les empreses han pogut arribar a més clients i oferir millors serveis. Si tens una empresa del sector de la bellesa, t'expliquem com digitalitzar el teu negoci. La tecnologia ha impulsat la...
+ info
09.05.2023
Què és un Marketplace i quina importància té?
Els marketplaces són espais en línia que comercialitzen productes de diferents empreses, actuant com a intermediaris en el procés de compravenda. A més, augmenten les possibilitats de venda un 14%. Coneix tots els seus...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X