Compra Eixample

Compra Eixample
Les millors activitats del sector
Agenda Actividades

Traient partit a l'màrqueting digital: tècniques i nocions bàsiques

· Quan? 8 d'octubre de 2020
· Hora? De 16:00h a 18:00h

Com a conseqüència de la profunda evolució i desenvolupament de les noves tecnologies digitals i de la informació en els últims anys, així com de la situació de pandèmia actual, el màrqueting en línia ha anat experimentant, de manera progressiva i molt ràpida, grans canvis tant en les tècniques i eines utilitzades (i en la seva complexitat) com en les possibilitats que ofereix als seus usuaris, i la forma de connectar amb els usuaris.

En aquesta sessió, a càrrec d'Erik Rigola, consultor en estratègia digital de RocaSalvatella, s'aportaran les claus necessàries per posicionar el negoci en l'entorn online i es donaran a conèixer a les petites i mitjanes empreses les principals eines per a definir una estratègia de màrqueting digital.

La sessió està dirigida a aquelles empreses que volen impulsar la seva estratègia de màrqueting apostant per les oportunitats que ofereix l'entorn en línia. Aquests són els principals àmbits sobre els quals es desenvoluparà la sessió, que consistirà en una primera aproximació a l'màrqueting digital:

  • Què és el màrqueting digital: introducció a l'concepte, disseny d'un pla de màrqueting digital i definició de el públic objectiu.
  • Formats de publicitat en línia i eines: display, SEO, SEM, màrqueting de continguts i màrqueting d'afiliació.
  • Factors d'èxit i tendències: factors d'èxit per dissenyar un pla de màrqueting digital i tendències per adaptar la comunicació a el moment actual.

A càrrec de:

Erik Rigola, consultor en Màrqueting i Estratègia Digital a RocaSalvatella.

Hub Empresa. Banc Sabadell

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
20.02.2024
Potencia la teva pàgina web amb Shopify
Si comptes amb una pàgina web on vens els teus productes o simplement estàs pensant a obrir una botiga online, en aquest post et descobrim Shopify, una de les eines d'e-commerce més utilitzades a tot el món i que et pot...
+ info
20.02.2024
La revolució del pagament digital arriba a l'hostaleria millorant l'experiència dels clients
Sabies que cada cop més persones utilitzen el pagament digital? De fet, segons Statista, més de 4.100 milions de persones a tot el món ja utilitzen aquest mètode de pagament. Si et dediques a l'hostaleria i vols...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X