Compra Eixample

Compra Eixample
Bases Concurs APP

Bases Concurs APP

BASES PARTICULARS “DESCARREGA’T L’APP DE COMPRAEIXAMPLE” DE COMPRA EIXAMPLE

22 de maig de 2017 a 16 de juliol de 2017

1.- Presentació de la promoció «DESCARREGA’T L’APP DE COMPRAEIXAMPLE»

Amb les presents Bases Particulars es regeix la promoció «DESCARREGA’T L’APP DE COMPRAEIXAMPLE » (des d’ara, PROMOCIÓ) que s’emmarca dins de l’acció promocional «SORTEJOS I PROMOCIONS» organitzada i de responsabilitat de COMPRA EIXAMPLE integrada per les associacions de l’Eixample de Barcelona: Gaudí Comerç, Encants Nous Eix Comercial, Eix Comercial la Sagrada Família, Cor Eixample, Eix Fort Pienc, i Sant Antoni Comerç.

Les presents Bases Particulars desenvoluparan principalment la mecànica de la PROMOCIÓ “DESCARREGA’T L’APP DE COMPRAEIXAMPLE” i fixen els regals, la duració, la mecànica de participació i la forma de lliurament dels premis i la seva fruïció. La resta de condicions de participació es recullen a les Bases Generals “SORTEJOS I PROMOCIONS”. Tant les Bases Generals com les presents Bases Particulars poden consultar-se al web www.compraeixample.cat.

2.- Àmbit temporal

La PROMOCIÓ “DESCARREGA’T L’APP DE COMPRAEIXAMPLE” s’inicia el 22 de maig de 2017 a les 12.00 hores i finalitza el 16 de juliol a les 24:00 hores (tots dos inclosos).

3.- Premis

El premi de la present PROMOCIÓ és:

Un (1) val de 50.- euros per a comprar en un (1) establiment de COMPRA EIXAMPLE dels que apareguin en el llistat de la web o de la APP de COMPRAEIXAMPLE en la setmana en que hagi participat el guanyador.

4.- Mecànica de la PROMOCIÓ i altres condicions

4.1.- Per obtenir el premi de la present PROMOCIÓ, el participant haurà de descarregar-se i registrar-se l’APP de COMPRAEIXAMPLE, tot deixant les seves dades personals -adreça de correu electrònic- i indicar el barri al que pertanyen. La PROMOCIÓ està exclusivament dirigida als consumidors que es registrin per primer cop a COMPRAEIXAMPLE.

4.2.- La PROMOCIÓ està organitzada en setmanes naturals de dilluns a diumenge. El sorteig del val setmanal de 50 euros tindrà lloc el següent dimarts de la setmana en la que s’hagi participat de forma efectiva (descarregant-se l’APP i registrant les dades).  El calendari dels sortejos setmanals és el següent: 

Setmana Sorteig Data del sorteig
22 maig / 28 maig Primer sorteig 30 maig 2017
29 maig / 4 juny Segon sorteig 6 juny 2017
5 juny / 11 juny Tercer sorteig 13 juny 2017
12 juny / 18 juny Quart sorteig 20 juny 2017
19 juny / 25 juny Cinquè sorteig 27 juny 2017
26 juny / 2 juliol Sisè sorteig 4 juliol 2017
3 juliol / 9 de juliol Setè sorteig 11 juliol 2017
10 juliol / 16 juliol Vuitè sorteig 18 juliol 2017


4.3.- En el moment del sorteig, s’escollirà al guanyador (1) i a un total de dos (2)reserves, amb els quals XARXA EIXAMPLE, respectant l’ordre del resultat, contactarà amb ells si el guanyador inicial no accepta el premi o bé no és possible contactar amb ell dins del termini fixat en l’estipulació 6ª de les presents Bases. Els sortejos setmanals tindran caràcter aleatori i es faran mitjançant aplicació informàtica que inclourà tots els registres acumulats setmanalment que compleixin les presents Bases.

5.- Característiques dels premis

5.1.- El premi de la present PROMOCIÓ consisteix en un (1) val de compra per import de 50.- euros. Aquest import s’haurà de gastar en un únic establiment dels que apareixen destacats durant la setmana en que el participant es descarrega l’APP.

5.2.- El guanyador disposarà de dos (2) mesos des de la data de formalització de lliurament del premi per bescanviar el val per l’objecte que desitgi en un dels establiments indicats per aquella setmana de participació en la PROMOCIÓ. Vençut aquest termini, el guanyador no podrà realitzar cap compra o cap més altra compra amb càrrec a l’ import del premi que li hagi correspost ni tampoc se li abonarà en metàl·lic la quantitat que no hagués gastat. En el supòsit de contractar serveis, disposarà de sis (6) mesos per fer-los efectius des de la data de formalització de lliurament del premi.

6.- Comunicació al guanyador i lliurament del premi

6.1.- Un cop celebrat el sorteig, en el termini màxim de 72 hores, XARXA EIXAMPLE es posarà en contacte via correu electrònic amb el guanyador per comunicar-li la seva condició de premiat, fent-li saber el premi aconseguit i els requisit per formalitzar el lliurament del mateix. El guanyador haurà de comunicar la seva acceptació del premi donant resposta al missatge electrònic no més tard de 48 hores del seu enviament i aportant la documentació que se li hagi requerit (DNI). Transcorregut aquest termini si el guanyador no atén al missatge de correu electrònic, XARXA EIXAMPLE es podrà posar en contacte, sense cap més obligació amb el guanyador inicial, amb el reserva que correspongui segons l’ordre del resultat del sorteig. XARXA EIXAMPLE aplicarà al reserva les mateixes condicions i terminis de comunicació i acceptació de premi.

6.2.- Un cop acceptat el premi segons els requeriments del missatge del correu electrònic, el guanyador rebrà un missatge de correu electrònic de XARXA EIXAMPLE confirmant que el val per import de 50.- euros el té a la seva disposició a la botiga escollida. En el moment de lliurament del premi, se li podran realitzar fotografies als efectes de deixar testimoni i fer ressò de la PROMOCIÓ, segons l’establert a les Bases Generals.

7.- Canals de comunicació

- Web www.compraeixample.cat: hi ha una landpage per informar de com fer la descarrega i sobre la PROMOCIÓ.

- APP compraeixample: en descarregar l’APP i al cap de 15 interactuacions, s’obre una pantalla perquè es registrin i participin a la PROMOCIÓ.

- Flyers als punts de venda de COMPRAEIXAMPLE.

 

Barcelona, a 9 de maig 2017

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
14.05.2024
Bizum per a autònoms: com utilitzar-lo
T'has trobat mai amb comissions bancàries i elevats temps d'espera? Digues adéu a aquests problemes amb Bizum, una forma ràpida de transferir diners i accelerar els processos bancaris de la teva pime. T'ho expliquem tot en aquest...
+ info
14.05.2024
6 termes clau per entendre la metodologia UX - Infografia
Vols endinsar-te al món del disseny UX? Aprèn aquests conceptes bàsics i fa els teus primers passos. T'ho ensenyem! Què és l'estratègia UX? És l'abreujament de User Experience i fa referència...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X