FacebookTwitterGoogle+

Botiga del Mes

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferčncia

Botiga del Mes

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferčncia

01, abril 2018  - publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

La botiga va obrir fa prop de 3 anys i des de la seva inauguració s'ha convertit en la primera opció per a molts veïns del barri quan necessiten fer un regal i busquen quelcom diferent. "Cada vegada que volíem regalar algun detallet de papereria o alguna cosa una miqueta original havíem de desplaçar-nos al centre. Així que vam decidir posar solució!", expliquen la Carme i l'Olga, les dues emprenedores que hi ha darrere del projecte Oh My Bloc. Feia anys que treballaven juntes i quan van quedar-se sense feina van coincidir que aquella era l'oportunitat d'obrir una botiga al barri, “amb detalls que et fa il·lusió regalar i per a tots els pressupostos”.

L'oferta d'Oh My Bloc es fonamenta en quatre grans grups d'articles i productes que, minuciosament seleccionats confereixen una marcada i original personalitat a aquest establiment. A Oh My Bloc, per exemple, el món del llibre està molt bé representat i trobem una cuidada oferta de literatura infantil que inclou, bàsicament, editorials, autors i títols que cuiden els continguts i missatges de les obres dirigides als lectors més joves i novells. A la botiga, a més, venen petits articles, que es converteixen en grans regals, gràcies a la seva originalitat i capacitat per arrencar un somriure tant a qui els compra com a qui els rep. Disposen, també, d'una ajustada selecció de detalls que es poden considerar souvenirs però que pel seu toc diferent resulten molt atractius no només per als turistes, sinó, també, per al públic local. Els articles de papereria són també protagonistes a Oh My Bloc, encara que res tenen a veure amb la papereria convencional. Aquí tot està relacionat amb la papereria més original i diferent, aquella pensada per a persones que busquen una mica més que "el típic" bolígraf per comprar o regalar. "Nosaltres mateixes ens ocupem de seleccionar i comprar tot el que tenim a la botiga, i una vegada tenim el producte aquí, ho venem amb el mateix afecte i il·lusió amb el que ho hem triat".

A Oh My Bloc són especialistes en "amics invisibles", "ratolí Pérez", tot tipus de regals originals per grans i petits... "Són articles amb preus molt ajustats, detalls que la persona que els rep percep de seguida que qui l'hi està regalant ho ha comprat pensant en ella. També tenim cosetes maques i pràctiques per a un mateix, capritxets amb estil que resulten del tot diferents".

El tracte i la forma de fer de la Carme i l’Olga d'Oh My Bloc és igual d’excel·lent  que l’oferta de la seva botiga i no només assessoren el client en la recerca del regal ideal, sinó que, a més, un cop aquest l'ha triat, el preparen perquè realment esdevingui un obsequi especial, d'inici a fi. "Per a nosaltres, la presentació i l'embolcall formen part del mateix regal i encara que es tracti de regalets de baix preu ens preocupem que esdevinguin atractius, fins i tot, abans d'obrir el paquet".

Apuntar, finalment, que a Oh My Bloc, els nens tenen un protagonisme especial. De forma puntual, la botiga organitza tallers i, també, conta contes ideats per contribuir a fomentar els valors positius en el creixement dels més petits i per a què aquests aprenguin a expressar les seves emocions amb naturalitat i esdevinguin persones lliures, autèntiques i respectuoses.

El cert és que qualsevol moment i qualsevol ocasió és perfecte per visitar Oh My Bloc. Si aquest Sant Jordi, per exemple, a més de llibres i roses voleu complementar el vostre regal amb quelcom original, no dubteu en apropar-vos fins a aquesta botiga... la Carme i l'Olga han portat unes samarretes decorades que us faran triomfar!!!

Galeria d'Imatges

Promocions

25% dte ulleres de sol i lectura graduades + regal rentaulleres
Aquesta promoció
ja no estŕ activa!
Una flor sempre és un bon regal i l'hi pots dir de moltes formes
Aquesta promoció
ja no estŕ activa!

Comentaris

Oh My Bloc

Avda. Gaudí, 62
08025 Barcelona
Tel. 93 277 90 41
http://www.ohmybloc.com

Oh My Bloc
Botiga situada a escassos metres del Recinte Modernista de Sant Pau especialitzada en contes infantils, regals originals i souvenirs exclusius. Especialitzada també en ajudar-te a trobar tot el que busques per llegir, pintar, escriure i regalar.

· Associació: Gaudí Shopping
· Sector: Equipament i serveis personals
· Categoría: Llibreria papereria

Facebook

Mapa de localització

Botigues del mes Antigues

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aq...

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots e...

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

01, desembre 2017

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

publica Sant Antoni Comerç

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat. 

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

01, novembre 2017

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

publica Cor Eixample

L'Eixample és un Districte ric en comerç... en comerç tradicional, en comerç innovador i, també, en comerç singular com Pirineu en Boca, un espai únic i multifacètic, en format de carnisseria, restaurant i botiga especialitzada, exclusivament, en productes i productors del Pirineu. Van obrir portes al 2015, al carrer Girona, 17, al territori de l'Eix Comercial Cor Eixample, i,des de l'inici, l'originalitat de la proposta, però, sobre...

Cainfor, serveis especailitzats en informŕtica i ofimŕtica

04, octubre 2017

Cainfor, serveis especailitzats en informŕtica i ofimŕtica

publica Gaudí Shopping

Avui dia, pràcticament cap empresa, per no dir absolutament cap, pot funcionar sense suport informàtic i ofimàtic i en gairebé tot el que fem i tot el que consumim, la informàtica té algun tipus de protagonisme. Empreses com Cainfor, ubicada al carrer Padilla, 322, al territori de l'Associació Gaudí Shopping són especialistes en l'equipació i serveis en aquest àmbit, esdevenint la seva activitat un servei de primer or...