FacebookTwitterGoogle+

Troba el teu favoritRestaurants, Botigues i molt més!

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Directori de Botigues  |  Shunia Yoga

Shunia Yoga

Shunia Yoga

Sicília, 236
08013 Barcelona
Tel. 932658926
http:///www.huniayoga.com/horarios-sagrada-familia-2

Shunia Ioga Sagrada Família és un espai de ioga, salut, benestar, energia i amor. La nostra filosofia és oferir un agradable ambient perquè puguis experimentar l'ancestral pràctica de Kundalini Ioga. Un espai que cuidi el teu cos, calmi la teva ment i enforteixi el teu esperit. El Centre Shunia Ioga Sagrada Família es va inaugurar l'any 1993 i des del primer dia ha tingut visqui la missió amb la qual va ser creat: Ajudar a les persones a tenir una vida més sana i més feliç. Amb tal motiu decidim usar el Kundalini Ioga, Hatha Ioga, Classes de Ioga i Meditació per a Dones, Formació de Professors de Kundalini Ioga, Shakti Dansi, Embaràs Conscient i Ioga Doula, realitzar diferents tallers i esdeveniments. Al Centre col·labora un equip dirigit i motivat per Siri Gobind Kaur, la directora i creadora del projecte, perquè des del mínim detall de cuidar els espais, impartir classes excel·lents, fins a l'organització d'esdeveniments funcioni a la perfecció.
En Shunia Ioga Sagrada Família trobaràs una àmplia sala, equipada amb vestidor per a homes i dones, futons, estoretas, zafus, cintes i mantes perquè puguis gaudir de les teves classes còmodament. En la nostra recepció podràs trobar una gran varietat de productes, tals com yogi tea de diferents sabors, les últimes edicions en llibres de ioga i salut, discografia de mantras, meditació i Kundalini Ioga i vestimenta per complementar la teva pràctica amb tot el necessari.

Classes de dilluns a diumenge

KUNDALINI IOGA /HATA IOGA / HATA VINYASA IOGA / SHAKTI DANSI / IOGA MAMÀS I BEBÈS / IOGA PER A NENS / IOGA EMBARASSO / FORMACIONS PROFESSORS KUNDALINI IOGA I SHAKTI DANSI

· Associació: Eix Fort Pienc
· Sector: Salut
· Categoría: Salut i bellesa

Aquesta promoció
ja no està activa!
Una classe de prova gratis
Aquesta promoció
ja no està activa!

Mapa de localització

Galeria d'Imatges

Comentaris