Compra Eixample

Compra Eixample
Catàleg
Introducció al guió de cinema i TV amb Antonio Garrido.
Eòlia Esad
345€ Reservar

Introducció al guió de cinema i TV amb Antonio Garrido.

Introducció als conceptes i eines fonamentals per a escriure un guió cinematogràfic i/o televisiu de ficció. Partirem de la base d’exemples reals -llargmetratges i episodis de sèries de ficció- perquè els alumnes participants vegin i comprovin com es trasllada la paraula escrita a la pantalla. L’objectiu és que els alumnes interioritzin i assimilin tots els elements necessaris per a arribar a completar un guió íntegrament; i, al seu torn, que escriguin exercicis concrets amb la finalitat d’estimular-los per crear el seu propi tractament i/o guió de ficció cinematogràfica o televisiva.

1. El relat cinematogràfic: diferències entre novel·la, teatre i cinema.
2. Trets de l’escriptura cinematogràfica.
3. Tema, idea -logline-, sinopsi i argument.
4. Construcció de personatges. Relacions entre personatges.
5. Estructura: els tres actes del guió cinematogràfic.
6. Definició i funció dels punts de gir.
7. Clímax: punt culminant de l’acció dramàtica.
8. Línies d’acció: trama principal i trames secundàries.
9. Construcció de l’escaleta base escena per escena.
10. Tempo, to, ritme i discursos narratius.
11. La construcció del tractament sense diàlegs.
11. El diàleg, toc final de l’escena.
12. La construcció del guió cinematogràfic.
13. Eines de venda: bíblia, dossier, mood trailer i pitch.

Horari

  • De l’11 de febrer al 26 de maig de 2020. Els dimarts de 16h a 18h.
  • Curs en català i castellà


Antonio Garrido

Guionista, analista i desenvolupador de continguts. Actualment, combina aquestes tres labors en la productora mexicana de TV Asteca, Dopamine. Allà, ha treballat d’analista en produccions de sèries com Hernán -d’imminent estrena en Amazon Prime – Amarres y/o Tu parte del trato -també d’imminent estrena en TNT-.

I, avui dia i sense deixar les anàlisis, ho fa com a desenvolupador i guionista de Cóyotl; una de les sèries que, recentment, Turner Latin America va anunciar en col·laboració amb Dopamine per a la seva futura estrena en el canal Space.

Fes la teva reserva

Introducció al guió de cinema i TV amb Antonio Garrido.
Eòlia Esad
345,00€

Eòlia Esad

Eòlia Esad

Casp, 82
08010 Barcelona
Tel. 933 192 397comunicacio@eolia.catVisitar website

Eòlia Esad

Eòlia ESAD (Escola Superior d’Art Dramàtic) és molt més que una escola de teatre. És un projecte viu, un espai on tothom pot trobar un lloc on desenvolupar-s’hi. O bé futurs professionals en constant aprenentatge i transformació; o bé, persones sense afany de professionalitzar-se amb només ganes de créixer, aprendre i/o divertir-se en els àmbits del teatre, el musical, la dramatúrgia, el cant i/o la dansa.

Eòlia ESAD està connectada a les darreres tendències de l’escena catalana i internacional. Ha dissenyat una formació professional especialitzada en actors, cantants, dramaturgs, directors d’escena, ballarins i músics, tot incorporant-ne les tècniques més avançades i amb un equip docent integrat per professionals de l’espectacle, en actiu i d’alt nivell. Fundada a Barcelona l’any 2000, està associada amb les companyies de teatre Tricicle i Dagoll Dagom; i des del 2012 (coincidint amb el seu reconeixement oficial com Escola Superior d’Art Dramàtic) també amb la companyia Projecte Galilei.

Des del seus inicis, col·labora estretament i de manera continuada amb els equips dels Teatres Victòria i Poliorama. És gestora i programadora des de la seva inauguració (2012) del Teatre Eòlia, espai teatral que comparteix una programació professional amb les activitats acadèmiques pròpies del centre. L’escola també compta amb una companyia de postgraduats amb l’objectiu d’ajudar-los a la seva professionalització: Companyia Eòlia.

Eòlia col·labora sistemàticament i de manera periòdica amb la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull), així com amb el centre ITES imatge i so, a l’hora d’establir col·laboracions d’alumnat d’interpretació en pràctiques de càmera.

Eòlia ESAD imparteix, des de l’any acadèmic 2012-2013, ensenyaments artístics superiors en Art dramàtic, en les especialitats d’Interpretació (mencions de Musical i de Cinema i TV) i de Direcció Escènica i Dramatúrgia, amb titulació oficial reconeguda equivalent a Grau universitari, amb l’autorització del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i d’acord amb allò que estableix el Reial Decret 630/2010 del 14 de maig que regula el contingut bàsic d’aquests ensenyaments establerts per la Llei Orgànica, 2/2006, del 3 de maig.

El Teatre Eòlia és un espai entre l’Eixample Dreta i el Fort Pienc de Barcelona que vol donar veu a les companyies #emergents del país. Un petit oasi per a la visibilitat; del teatre més necessari (allò que s’ha de saber i no volem oblidar); i del recurs sempre positiu de la música. Amb un aforament entre 60 i 80 localitats, escenari i platea esdevenen un únic espai per oferir-nos moments íntims, riures conjunts i grans dosis de complicitat.

Associació:
Eix Fort Pienc

Categoria:
Escola

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
28.10.2019
Vols 600 euros per gastar-te a les botigues del barri?
Què et compraries amb 600 €? La targeta Viba compleix un any i per a celebrar-ho regala vals de compra per a que puguis fer-te un bon regal! De l'1 al 30 de novembre, totes les teves compres realitzades amb aquesta targeta a qualsevol de les...
+ info
05.02.2019
Maridatges amb vins del món
Des de ja fa temps, és habitual trobar en les prestatgeries i els lineals de les botigues d'alimentació de casa nostra, productes de cultures gastronòmiques alienes, alhora que, gairebé sense adonar-nos, hem incorporat tota...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X