FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Joieria Torrents Gianni, la joieria sostenible de Gaudí Comerç

Notícies

Joieria Torrents Gianni, la joieria sostenible de Gaudí Comerç

03, novembre 2015  - publica Gaudí Shopping

Hi ha negocis que no passen de moda. La joieria és un bon exemple i la Joieria Torrents Gianni de l’Associació Gaudí Comerç una mostra clara de com una activitat tradicional en el temps, no només és capaç d'adaptar-se a cada moment, sinó com, a més, pot posicionar-se al capdavant de la innovació.

La història de la Joieria Torrents Gianni, arranca l'any 1959 com a negoci familiar especialitzat en joies i rellotges. En aquest més de mig segle de vida, la seva professionalitat, servei i catàleg de productes l'han convertit en un referent de les botigues del ram i també al seu propi territori.

"Som especialistes en venda, transformació i reparació de joies. A la nostra botiga, a més dels dissenys clàssics els nostres clients troben les darreres col·leccions d'una nova generació de joves artistes, que amb les seves peces estan creant un nou concepte de joieria", explica la Marisa Torrents, propietària del negoci.

"Tenim molts tipus de clients, de totes les edats, del barri,  de fora, i, fins i tot, de bastant lluny. Uns i altres saben que encara que la nostra botiga és petita, sempre, trobaran alguna joia que els hi robarà el cor".

I això és així, perquè des de l'inici del negoci, la selecció de les peces s'ha fet de manera molt meticulosa, amb molt "mimo", sovint pensant en els gustos de clients concrets.

Joieria de proximitat

D'ençà que van inaugurar la joieria, les modes i les tendències en l'àmbit de la joia han canviat igual que ho ha fet l'oferta d'aquest establiment.

"En aquests moments estem venent molt bé les creacions d'autors locals en argent i or groc. Les peces d'avui són molt més grans que anys enrera i s'han incorporat materials nous com el pal·ladi, el titani, el carbur de silici i molts altres. A les fires internacionals ja es veuen joies amb minerals de tots els colors imaginables!".

En relació a l'altre producte estrella del seu negoci, el rellotge, Marisa Torrents també fa referència a nombrosos canvis, sobretot mecànics.

"Hem passat dels rellotges de corda als de quars i ara és el moment dels solars i els smartwach, que ja tenim al nostre comerç".

Compromesos amb els clients i amb la societat

 Tot això ha canviat, però per contra el que s'ha mantingut inalterable durant els 56 anys d'història d'aquest establiment és la confiança i la complicitat entre els titulars i els seus clients.

"Quan un client repeteix es converteix en amic".

I això, sense cap tipus de dubte, és fruït del tracte que es dispensa en aquesta joieria.

"La nostra manera de fer es focalitza en l'assessorament i fuig de l'opinió i encara més de la desaprovació de qualsevol tria que pugui haver fet un client. El que intentem és ajudar-lo en aquesta decisió i per això tenim en compte totes les variants que juguen en la idoneïtat d'unes peces tan particulars com són les joies i els rellotges. El consell bàsic que donem sempre és sobre la resistència de la peça, i a partir d'aquí intentem esbrinar si la joia o el rellotge que han triat va d'acord amb la personalitat del receptor, si s'adiu amb el color de la seva pell o per exemple, en el cas de les arracades amb l'oval de la seva cara o la llargada del coll. En tota aquesta equació, contemplem també, el disseny i l'originalitat de la peça que són els dos aspectes més valorats pels clients".

Des de ja fa temps, la joia ha deixat de ser un objecte restringit i avui dia aquestes peces i els establiments que les comercialitzen són accessibles per a un ampli ventall de població que, ha consideració de la titular de la Joieria Torrents Gianni, encara augmentarà més en els anys vinents.

 "L'entrada de nous metalls i minerals ha afavorit que puguem ampliar el nostre catàleg i també la gamma de preus, alguns molt inferiors a l'or i l'argent. Els adolescents són el col·lectiu que més es resisteix adquirir joieria, però en el nostre cas concret estem treballant i crec que aviat estarà solucionat".

Joieria Torrents Gianni està immersa actualment en la renovació de la seva web, alhora que ha decidit apostar per les xarxes socials. Quan aquesta pàgina funcioni, i aprofitant les característiques dels seus productes, obriran perfil de Pinterest i també Instagram, alhora que es potenciarà el de Facebook, ja en actiu. La venda on-line és una possibilitat real que contempla Marisa Torrents per al negoci de la joieria en general, encara que també té clar, que aquesta modalitat està dirigida a un tipus de client molt concret, que és l'home molt ocupat o que no li agrada anar a les botigues. Per a la resta de públic, sobretot les dones, assegura, "s'ho passen pipa emprovant-se anells, polseres o arracades!".

Comerç sostenible

Fent gala d'una actitud responsable encomiable, lluny de posicionaments artificials i poc reals, Joieria Torrents Gianni aposta de totes totes per fer de la seva activitat un negoci sostenible en tots els àmbits.

"En relació a les joies, prioritzem, per exemple, les compres a joiers propers i totes les peces que no venem les reciclem. La rellotgeria, per una mera qüestió de manca de fabricants locals, ve tota de Suïssa, Japó, Holanda i Suècia, intentant, això sí, fer tot el que estigui en la nostra mà per comptar amb productes d'empreses de la mateixa filosofia que la nostra".

La remodelació de la botiga, realitzada farà tot just un any, es va fer, també, sota aquests mateixos paràmetres de responsabilitat i sostenibilitat, donant prioritat a temes com l'eficiència energètica. Des de fa quatre anys, Joieria Torrents utilitza com a vehicle d'empresa un cotxe 100% elèctric i des de l'inici ha estat una de les empreses de Gaudi Comerç més compromeses i participatives en l'acord tancant entre aquesta Associació i l'ONG, TANU d'ajuda a nens i nenes d'Ucraïna amb els que ara, explica Marisa Torrents, estem preparant un concert benèfic de Gòspel". Aquesta entitat va ser també una de les beneficiàries de la campanya "Sumem pel barri" endegada per CompraEixample l'any passat.

Imatges: Gaspar Morer

Galeria d'Imatges

Comentaris

Torrents Gianni

Av. Gaudí, 60
08025 Barcelona
Tel. 934363840
info@torrentsgianni.com
http://www.torrentsgianni.com

Torrents Gianni
La història de la Joieria Torrents Gianni arrenca l'any 1959 com a negoci familiar especialitzat en joies i rellotges.Són especialistes en venda, transformació i reparació de joies. A més dels dissenys clàssics, també tenen les últimes col·leccions d'una nova generació de joves artistes, que amb les seves peces estan creant un nou concepte de joieria.Preocupats per la sostenibilitat local, venen creacions d'autors locals en argent i or groc, prioritzen les compres a joiers propers i totes les peces que no es venen, es reciclen.Els rellotges s'han anat adaptant a les tendències, passant del rellotge de corda al de quars, i ara als solars i smartWatch. La procedència d'aquests rellotges, a causa de la manca de creadors locals, ve sobretot de Suïssa, Japó, Holanda i Suècia.També tenen un servei de taller on reparen i redissenyen joies i rellotges.Per més informació: https://www.compraeixample.cat/cat/noticia/11/joieria-torrents-gianni-la-joieria-sostenible-de-gaudi-comerc

· Associació: Gaudí Shopping
· Sector: Equipament i serveis personals
· Categoría: Joieria/Rellotgeria

FacebookInstagram

Mapa de localització

Botigues del mes Antigues

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

01, abril 2018

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aq...

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots e...

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

01, desembre 2017

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

publica Sant Antoni Comerç

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat. 

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

01, novembre 2017

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

publica Cor Eixample

L'Eixample és un Districte ric en comerç... en comerç tradicional, en comerç innovador i, també, en comerç singular com Pirineu en Boca, un espai únic i multifacètic, en format de carnisseria, restaurant i botiga especialitzada, exclusivament, en productes i productors del Pirineu. Van obrir portes al 2015, al carrer Girona, 17, al territori de l'Eix Comercial Cor Eixample, i,des de l'inici, l'originalitat de la proposta, però, sobre...