FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Com i quant puc estalviar amb un electrodomèstic energèticament eficient?

Notícies

Com i quant puc estalviar amb un electrodomèstic energèticament eficient?

05, febrer 2016

Sabíeu que un frigorífic de classe A+++ pot consumir un 80% menys d'energia que un de classe D?, o el que és el mateix, sabíeu que amb el primer tipus d'electrodomèstic us podeu estalviar al llarg de la seva vida útil prop de 1.000 euros a la factura elèctrica? I heu calculat mai la quantitat de litres d'aigua que us podeu estalviar utilitzant una rentadora amb sensors de càrrega o un rentavaixelles que permeti seleccionar programes econòmics? Fer-ho i traslladeu el resultat a la vostra factura, veure-ho com és d'important i rendible, triar un bon electrodomèstic. 

I és que les factures de subministres bàsics com l'aigua i la llum han estat sempre protagonistes importants de la despesa domèstica i és per aquest motiu que paga la pena aprofitar l'important salt qualitatiu que han viscut en els darrers temps els electrodomèstics de la línia blanca, rentavaixelles, rentadores, assecadores, refrigeradors i congeladors, per estalviar. Els equips actuals han millorat molt la seva eficiència i incorporen tecnologia de darrera generació capaç de reduir i molt, el seu consum.

A les botigues d'electrodomèstics de Compra Eixample disposen d'una generosa selecció d'aquest tipus d'electrodomèstics que es poden veure en exposició a establiments com Electrodomèstics Ronda a l'Eix de Sant Antoni Comerç i René +que Electrodomèstics al'Eix Fort Pienc.

Durant la vostra visita el personal d'aquestes botigues us podrà assessorar sobre l'equip que millor s'adapta a les vostres necessitats i amb l'ajut de l'etiqueta energètica que llueixen tots els electrodomèstics de línia blanca sabreu, només amb un cop d'ull, quin us ajudarà més a estalviar. 

L'etiqueta classifica l'eficiència energètica mitjançant una lletra i un color, aquesta lletra va des de l'A, la més eficient, a la G, la menys eficient, és a dir, el que porta la lletra A és el que menys energia gasta i el que porta la G, és el que en gasta més. A més, també s'hi poden trobar altres dades, com ara el consum energètic anual en el cas d'un refrigerador, el consum d'energia del programa estàndard d'una assecadora, o d'una rentadora, l'aigua que gasta, o el soroll que fa.

Si a la compra d'electrodomèstics energèticament eficients afegim algunes senzilles pràctiques d'estalvi de llum i agua a casa, comprovarem amb alegria com disminueix la nostra despesa.

Per exemple, col·locar limitadors de cabal a les aixetes, instal·lar cisternes amb sistemes de selecció de volum de descàrrega, substituir les aixetes model ruleta per monocomandaments amb regulador de temperatura o ajustar la dosificació de detergent segons la duresa de l'aigua, ens farà estalviar aigua. Mentre que utilitzar bombetes de baix consum, ajustar la potència contractada a les nostres necessitats, regular la temperatura de la caldera de forma correcta - de 40 a 60ºC-, o utilitzar il·luminació dirigida per tasques com llegir o cuinar, a més d'apagar els aparells en stand-by, tindran les mateixes conseqüències d'estalvi sobre la factura de la llum. 

També és possible estalviar gas, i ho podem fer, tapant les cassoles mentre cuinem - estalviarem fins a un 25% de l'energia que utilitzaríem si no ho féssim -, fent-nos d'un bon aïllament per a les finestres o evitant posar a assecar roba sobre els radiadors, ja que els obliguem a un sobreesforç i més consum.

A més, si tenim en compte que la temperatura de confort a casa es fixa entre 20 i 21 °C, sabrem que cada grau per sobre suposa un increment innecessari, mentre que baixant, per exemple, el termòstat fins als 16 °C a la nit - quan estem ja al llit i tapats - ens ajudarà a un estalvi d'un 13%, aproximadament.

Electrodomèstics energèticament eficients i petits trucs com aquests ens ajudaran a consumir menys. La nostra factura disminuirà i contribuirem, a més, a reduir els gasos contaminants a l'atmosfera. Que millors raons que aquestes per fer el canvi?

Consulteu amb aquesta calculadora de l'Institut Català d'Energia quant esteu consumint i quant podeu estalviar si opteu per un electrodomèstic energèticament eficient. A les botigues de Compra Eixample trobareu el que necessiteu! 

Comentaris

Botiga del mes
Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència
Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

04, octubre 2016
Rítmic BCN, a ballar!