FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  La cura del cabell a l'estiu

Notícies

La cura del cabell a l'estiu

03, maig 2016

Li dediquem una part important del temps en la nostra rutina d'higiene diària. D'ell, no depèn la nostra salut, però compta amb la nostra contínua supervisió. Cada canvi en la seva mida, color, tall ... està meditat, i, la majoria, tenim clar que el seu estat parla de nosaltres, i de quant ens preocupem pel nostres aspecte i salut.

Estem parlant del cabell, un dels elements del nostre cos que ens atorga més personalitat, l'únic que protegeix el nostre cap del fred i el sol, i un dels que desenvolupa de forma més clara, una important funció estètica,... tant, que des de ben petits ja ens preocupa el seu aspecte.

Al cabell, el raspallem, el rentem, el pentinem, l'adornem... el cuide'm i just ara, que arriba el bon temps, aquesta darrera qüestió, la seva cura, esdevé de vital importància per mantenir el seu estat saludable.

El sol, el salnitre i el clor són elements agressius per al cabell, i igual que dediquem la nostra atenció a cuidar i protegir la nostra pell de tots ells, hauríem de fer el mateix amb el cabell que de forma especial durant els mesos d'estiu, passa a un estat constant d'humitat i, sovint, també, de calor sense protecció. Aquesta combinació de circumstàncies recomana un canvi d'hàbits puntuals en relació al nostre cabell, la substitució d'alguns dels productes habituals que utilitzem durant l'any per la seva cura i l'adopció d'alguns nous hàbits que ens ajudaran a passar l'estiu amb un cabell en bones condicions.

La primera recomanació al respecte és visitar el nostre perruquer o perruquera de confiança, qui serà qui millor podrà fer una valoració de l'estat del nostre cabell i recomanar-nos, segons el nostre "pla d'estiu" quines mesures cal tenir en compte per mantenir el seu estat saludable durant aquests mesos de més calor i irradiació solar.

Addicionalment a aquestes recomanacions més personals que ens puguin donar aquests professionals de la perruqueria i que estiguin directament lligades al tipus, estat, mida,... del nostre cabell, hi ha altres, de nivell més general, que també paga la pena contemplar i que contribuiran a l'estat saludable que volem per al nostre cabell.
Durant l'estiu és recomanable, per exemple, garantir la màxima hidratació al cabell i substituir el condicionador per les mascaretes amb efecte d'hidratació més intensa. Sempre que sigui possible, l'opció de les mascaretes amb protecció solar és més adient per aquesta època de l'any, en la que no està de més, al contrari, està recomanat, portar gorra o barret per protegir el nostre cap del sol més intens.

Després de banyar-nos al mar o a la piscina, una bona opció és passar al moment per la dutxa i retirar l'excés de salnitre i clor abans d'estirar-nos a prendre el sol i que s'enganxin molt més al nostre cabell. Durant l'exposició solar, cal evitar fer-ho amb restes de laca, gel o espumes i treure clips i qualsevol altre element que pugui arribar a oxidar-se i fer malbé el cabell. Aquest serà un bon moment, també, per aplicar spray protector al nostre cabell, que caldrà renovar cada cop que sortim de l'aigua.

L'ús d'assecadors i planxes durant aquesta època de l'any es recomana amb certa limitació, ja que aquells aparells no fan més que aportar una dosis extra de calor, en un moment, que el cabell ja rep una de molt alta de forma natural. Així que deixar eixugar els cabells de forma natural és una bona opció en aquest sentit. Per això només cal que a la nostra perruqueria ens facin un tall còmode que permeti aquest acabat sense més complicacions.

A l'Eixample tenim moltes opcions en aquest sentit. A l'Eix Comercial de la Sagrada Família, per exemple, són referents, el Salón Lounge Estilistas i Marandbels; a l'Eix Fort Pienc, Victor perruqueria unisex; i a Encantsnous Eix Comercial, Floreor i La Pelu dels Encants. Si viviu o treballeu a la zona de l'Eix de Sant Antoni Comerç, segur que coneixeu o haureu sentit parlar de la Perruqueria Miguel Griñó, de la seva Escola de Perruqueria, i també de la Perruqueria Sonia, i si ho feu a la par dreta de l'Eixample, al territori de Cor Eixample, la nostra recomanació és visitar la Perruqueria Lina i a Crearte Perruquers. De la mateixa manera, i si per on ens movem és la zona de Gaudí Comerç, i el que busquem és un bon assessorament per al nostre cabell, de les millors opcions són Jean Louis David i la Perruqueria Carmen i Mario.

Els professionals de tots aquests establiments estan especialitzats en la cura i tractament del cabell i preparats per oferir-nos el millor consell i assessorament. L'aspecte dels nostres cabells parla de nosaltres, no ens la juguem!

Comentaris

Botiga del mes
Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència
Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

04, octubre 2016
Rítmic BCN, a ballar!