FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Outlet Viatges Encants, travel it!

Notícies

Outlet Viatges Encants, travel it!

01, juliol 2016  - publica Encantsnous Eix Comercial

Viatjar és una activitat que s'ha incorporat de forma definitiva al temps d'oci de bona part dels ciutadans. Les facilitats de transport i el millor coneixement de destinacions ubicades a qualsevol part del món han afavorit aquesta pràctica. A l'Eixample, Outlet Viatges Encants ofereix tot els serveis que necessita el viatger per dissenyar i gaudir d'un viatge com cal, amb la particularitat afegida que totes les seves propostes estan pensades i dissenyades per a què l'experiència esdevingui realment única i a mida dels interessos i la butxaca de cada client.

Ubicada al carrer València, 560 al territori d'Encantsnous Eix Comercial aquesta agència és coneguda i reconeguda per la seva professionalitat i oferta, amb propostes que abasten un amplíssim ventall de possibilitats: des de viatges a mida tant a destinacions nacionals com internacionals, a la venda de bitllets aeris, ferroviaris i ferris, passant per excursions d'un dia, de cap de setmana, circuits, ponts, escapades, creuers,... etc.

"El bon tracte al client i la bona predisposició a trobar el viatge que més s'adeqüi a les necessitats de cada persona són la bandera de la nostra agència. L'objectiu és que aquesta filosofia mai canviï, intentant trencar sempre amb la idea de la típica i obsoleta agència de viatges que forma part d'un gran grup empresarial", expliquen les creadores, propietàries, i treballadores d'Outlet Viatges Encants, Marta Soriano i la Judit Gelambí, ambdues graduades en agències de viatges i estudis superiors en turisme.

"Outlet Viatges Encants es va crear l'estiu de 2010 i vam obrir les portes de l'agència el 3 de novembre del mateix any. Des d'un inici la nostra filosofia de negoci ha estat oferir la millor atenció personalitzada als nostres clients, sense oblidar la relació qualitat/preu. Creiem que hi ha un viatge per a cada viatger i sobretot trenquem amb el misticisme de què reservar on-line és més econòmic. Aquest és un valor afegit que els nostres clients valoren molt de nosaltres i de la nostra agència".

El ventall de possibilitats que ofereix Outlet Viatges Encants als seus clients és realment ampli, esdevenint un altre dels segells d'identitat propis d'aquesta agència, els viatges als punts més recòndits del món.

"Oferim des de la més senzilla reserva de tren, fins a l'allotjament més atípic a l'Amazones. Hi ha peticions de clients que han resultat ser un gran repte per a nosaltres, com ara un retir silenciós a un monestir budista a Myanmar. Les reserves d'hotel, els vols de curta, mitja i llarga distància i els cotxes de lloguer són, potser, els serveis més habituals, encara i així, mai diem no a una petició d'un client, per molt complicada que sembli inicialment, i molt menys, sense intentar abans trobar, com a mínim, una proposta que s'ajusti a les seves expectatives. A més, gràcies als nostres contactes exclusius a l'estranger, reduïm intermediaris que simplement inflen el preu, fent d’aquesta manera que el viatge sigui totalment al gust del client i en la majoria d’ocasions es realitzi de forma privada".

La recerca de noves destinacions i també de les millors opcions per a viatjar a diferents destinacions és una rutina de treball permanent per a la Marta Soriano i la Judit Gelambí, que han portat als seus clients a infinitats de recons del món.

"Oferim des d'unes vacances a Menorca fins a rutes de llarga durada per diferents països. Coincidir amb les més estranyes espècies de Papua–Nova Guinea; perdre's per les laberíntiques medines de les ciutats principals del Marroc; prendre un bany tradicional a un hamam de la ciutat antiga d'Istanbul; anar de shopping per la cinquena avinguda de Nova York,... són algunes de les nostres propostes. No ens limitem a territoris concrets, encara que amb el temps ens hem especialitzat més en destinacions del Sud-est asiàtic i Estats Units".

Un gruix important de clients d'Outlet Viatges Encants són els mateixos veïns de l'Eixample.

"Ens demanen des d'organitzar un interrail per Europa fins a un mes de "motxilla" pel sud-est asiàtic; excursions per Catalunya, viatges de fi de curs de les escoles veïnes, creuers, etc... en definitiva, tanta varietat de destinacions com d'habitants té l'Eixample!. Al comptar amb un ventall tan gran destinacions podem presumir de comptar, també, amb clients de tota mena,.., joves, sèniors, parelles que volen la millor lluna de mel, famílies, singles, etc".

Les vacances d'estiu són tradicionalment un dels moments de l'any en els quals es concentra la quantitat més gran de viatges d'oci, encara que aquesta realitat i les rutines estan canviant...

"És veritat que cada vegada més la gent es fracciona els períodes vacacionals i intenta fugir dels mesos de major afluència de viatgers, i això fa que el volum de treball sigui regular durant tot l'any a les agències. Ara bé, també és cert que, encara avui, els mesos d'abril-maig, després de festes assenyalades com el Nadal o la Setmana Santa (dates per realitzar una escapada), és quan la majoria de clients comencen a informar-se i reservar les seves vacances. La necessitat de previsió dependrà de la durada i la destinació del viatge desitjat. No és el mateix, viatjar a Menorca que decidir-se per la Ruta 66 de l'oest nord americà. Des d'un any abans disposem de les tarifes que serveixen per als més previsors sense detriment dels que es decideixen a darrera hora. No és necessari precipitar-se, el més important és planejar bé el viatge"

Com en molts altres àmbits, les modes també tenen el seu lloc en el món dels viatges i segons l'any hi ha destinacions més sol·licitades que altres.

"Aquest any han despuntat dues destinacions: Estats Units, i Japó. Ja queda poc per descobrir, però hi ha països que per qüestions polítiques o conflictes bèl·lics, s'han obert al turisme fa relativament poc i també d'altres s'han tancat. Països com Sri Lanka, Laos, Mongòlia o Tibet paguen la pena visitar-los".

En algunes d'aquestes destinacions s'ha vist a en Quack-Let, un divertit aneguet de goma, mascota d'Outlet Viatges Encants i company de viatge de molts dels clients d'aquesta dinàmica agència.

"Quack-Let és una idea que va sorgir amb la intenció d'afegir un punt més de distinció entre nosaltres i la resta d'agències "convencionals". És la mascota de la nostra agència i un company de viatge pels nostres viatgers. Cada client rep el seu Quack-Let al contractar el viatge amb la intenció de que ens mostri el destí triat a través d'aquest simpàtic aneguet. Molta gent se sorprèn però la veritat és que sempre ha tingut una gran rebuda entre els viatgers. Avui, Quack-Let és tot un personatge, té molts seguidors, ha trepitjat els 5 continents i compta amb la seva pròpia pàgina a Facebook!".

Encara que recomanar un viatge es fa difícil per les moltíssimes possibilitats que ofereix un servei com el d'Outlet Viatges Encants, on cada proposta és pensada a mida dels interessos de cada client, no ens podem estar de demanar la recomanació a la Marta Soriano i la Judit Gelambí sobre un destí per viatjar en solitari, un per viatjar en parella, un per viatjar amb família, i un per celebrar la jubilació...

"A la nostra agència tenim molts clients que viatgen sols i trien destinacions molt diverses com capitals europees, rutes amb tren pel Japó, escapades a Nova York, etc., tot depèn de les ganes, el temps, i el pressupost. Les destinacions més comunes de les parelles també són de tota mena, però destacaríem les clàssiques de platja com Riviera Maya, República Dominicana, etc. Els clients que viatgen en família, sobretot quan van amb nens petits, trien com a destinació les Balears o les Canàries, així com parcs temàtics tipus Disneyland París. El clàssic viatge per a una jubilació és Noruega, bé en creuer per a gaudir dels fiords des del mar, o bé en ruta per carretera".

Un consell per poder gaudir del viatge dels nostres somnis... 

"El més important és disposar del temps necessari i triar una destinació que s'adeqüi a aquest temps i als nostres gustos. S'ha de planificar correctament l'itinerari i, sobretot, viure la destinació, no únicament visitar-la!"

El viatge dels seus somnis, ja l'han fet?

"Hem tingut la sort de viatjar molt i podem dir que cada destinació que hem trepitjat ha estat somiada en algun moment. Per sort cada viatge el trobem un somni i en tenim una gran llista encara per acabar".

Galeria d'Imatges

Promocions

Aquesta promoció
ja no està activa!
Kerala 639 € - Costa Oest 799 €
Aquesta promoció
ja no està activa!
Aquesta promoció
ja no està activa!
5% dte. nit d'hotel + circuit termal
Aquesta promoció
ja no està activa!

Comentaris

Agencia de Viatges jove i dinàmica. El nostre objectiu final es adequar el viatge a les necessitats del client al millor preu.
Serveis:
VIATGES A MIDA NACIONALS I INTERNACIONALS
VENDA DE BITLLETS AERIS, FERROVIARIS, I FERRIS
LLOGUER DE VEHICLES
EXCURSIONS D'UN DIA I CAP DE SETMANA
CIRCUITS, ESCAPADES, PONTS, CREUERS, ETC.

· Associació: Encantsnous Eix Comercial
· Sector: Restauració, oci i espectacles
· Categoría: Lleure i viatges

FacebookTwitterGoogle+

Mapa de localització

Botigues del mes Antigues

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

01, abril 2018

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aq...

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots e...

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

01, desembre 2017

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

publica Sant Antoni Comerç

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat. 

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

01, novembre 2017

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

publica Cor Eixample

L'Eixample és un Districte ric en comerç... en comerç tradicional, en comerç innovador i, també, en comerç singular com Pirineu en Boca, un espai únic i multifacètic, en format de carnisseria, restaurant i botiga especialitzada, exclusivament, en productes i productors del Pirineu. Van obrir portes al 2015, al carrer Girona, 17, al territori de l'Eix Comercial Cor Eixample, i,des de l'inici, l'originalitat de la proposta, però, sobre...