FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Rítmic BCN, a ballar!

Notícies

Rítmic BCN, a ballar!

04, octubre 2016  - publica Sant Antoni Comerç

Rítmic BCN és una de les escoles de ball, gimnàstica rítmica i formació de joves talents més innovadores de Barcelona. Situada al dinàmic Eix Comercial de Sant Antoni Comerç, Rítmic BCN han aconseguit donar un nou aire a les clàssiques acadèmies de ball. Ofereix una formació en què l’aspecte lúdic és important, plantejat de forma que  tothom gaudeixi i aprofiti al màxim les classes. Irene Delgado Reig, és la seva directora i amb ella descobrim aquesta escola. Benvinguts a Rítmic BCN!

Què és Rítmic BCN? I que és el que a aquesta escola diferent de la resta?

 Rítmic Bcn va començar com una escola únicament de gimnàstica rítmica, la nostra gran passió. A poc a poc vàrem anar ampliant el ventall d’activitats, i vam crear, també, “Talents Academy”, un projecte que integra i dóna més eines i formació a joves talents cantants, actors i/o ballarins.

 

I el que ens fa diferents?... doncs que donem molta importància a la formació dels nostres professors, ja que això ens garanteix unes classes de molta qualitat. També mirem que siguin gent apassionada capaç de transmetre a l’alumne la passió per la seva disciplina.

A més, som innovadors i pioners i oferim classes de gimnàstica rítmica, per exemple, per a adults. Cap escola ofereix aquesta possibilitat.

Quina és la història de l’escola?

Aquesta escola té un gran valor sentimental per a mi. Rítmic BCN va donar forma a una il·lusió que tenia des de petita: la creació d’una escola de gimnàstica rítmica on poder transmetre tots els valors i eines que t’aporta aquest esport... És un somni fet realitat.

I no només això, i és que l’escola també em va donar l’oportunitat d’innovar i crear un grup d’adults que poguessin iniciar-se en aquest esport. És molt emocionant rebre a una noia de 20 anys enamorada de la rítmica i veure la seva cara de felicitat en tenir l’oportunitat que ningú li ha donat en cap altre lloc. Amb el pas del temps, hem anat ampliant grups i nivells i tenim noies de fins a 30 anys federades i fent realitat el seu somni de sentir-se gimnastes.

Actualment tenim una pedrera de 130 nenes i hem creat el Club Rítmica Montjuïc, amb entrenaments a les nostres instal·lacions del carrer Vilamarí; al pavelló del carrer Comte Borrell, i a Poblenou al pavelló de la Mar Bella.

És important que absolutament tothom que vulgui conèixer aquest esport ho pugui fer. I és per això que oferim classes per a diferents edats i nivell segons sigui l’objectiu de les persones que la segueixen. Nosaltres volem que tothom gaudeixi i aprofiti al màxim les classes i pugui haver-hi una evolució de la gimnasta.

La competició és voluntària i participem tant en competicions escolars com en competicions de la federació. Aquest últim any ho hem fet al campionat de Catalunya en edat escolar, assolint pòdiums en les categories individuals: sènior I, sènior III i Júnior I. Pel que fa a la modalitat de conjunts, vam aconseguir dos pòdiums més, concretament a la categoria benjamí I.

Aquest mes de Setembre, a més, una de les nostres gimnastes va ser convocada per fer un control de captació per la selecció Catalana al CAR de Sant Cugat.

Més enllà de la gimnàstica rítmica quina és l’oferta completa de Rítmic BCN?

Aquest mes d’octubre iniciem la nova temporada amb classes de modern jazz, ballet infantil i per adults, breakdance, hip hop infantil i adults, Sexy Style, Flexibilitat, Dancehall, Twerk, Pilates, Salsa Cubana, Zumba, entre d’altres. A partir del dia 10 d’Octubre, a més, comença la Talents Academy, la nostra formació professional encarada al món escènic i de l’espectacle.

¿Com funciona aquesta nova acadèmia de talents?

Talents Academy és una formació integral de 3 anys de duració, per a nens i joves que tinguin talent per al cant, ball i/o interpretació.

Les assignatures estan desenvolupades per donar cobertura a les necessitats artístiques, personals, corporals i emocionals de l’alumne, a més d’aportar els coneixements tècnics importants  per al seu desenvolupament professional, amb assessorament personalitzat en funció dels objectius de cada un.

Entenem que cada artista és únic, per això formem en un ampli ventall de disciplines escèniques, afavorint que l’alumne obtingui l’experiència necessària per al seu òptim desenvolupament artístic.

Complementem i donem formació en totes aquelles àrees que l’alumne no té tan desenvolupades, per dotar-lo de més eines i completar la seva formació; per això considerem important que un cantant pugui aprendre a ballar i a interpretar per poder donar el màxim de si mateix en un escenari, així com que un ballarí o un actor puguin tenir eines de cant i moviment corporal.

Tenim especial il·lusió en aquest projecte, ja que el grup de professors encarregats d’aquesta formació professional és d’alt nivell. Tenim des de professors que estan fent obres de ballet a Moscou com a coreògrafs, fins a compositors de temes musicals de Disney o actors en actiu que tenen la seva pròpia companyia des de fa anys. La formació i experiència d’aquest professorat és impressionant i creiem que els alumnes poden enriquir-se i aprofitar al màxim aquesta oportunitat de creixement.

Rítmic BCN porta el nom de la ciutat a la seva denominació. Quina implicació teniu amb les activitats del barri i Sant Antoni Comerç?

Com a escola ens encarreguem de les activitats extraescolars d’algunes escoles públiques i concertades. Fem actuacions a les festes del barri i altres propers; participem en actes benèfics en col·laboració amb una ONG del Raval per introduir el món del ball i de la música a nens i nenes amb menys recursos; i aquest mes de setembre hem tingut l’honor d’inaugurar les festes de la Mercè, al concert dels 40 Principales, del que vam ser, a més, patrocinadors amb Talents Academy.

Quins són els ritmes més de moda i que la gent vol aprendre a ballar?

En els joves ens trobem molta demanda en classes de dancehall i de Twerk. Els més petits ens demanen gimnàstica rítmica (hem hagut d’ampliar grups i nivells), donada la repercussió que han tingut els jocs olímpics i la medalla de plata que han guanyat les gimnastes espanyoles.

A quina edat és recomanat començar classes de ball?

En edat infantil, com més aviat millor, tot i que cal tenir en compte que no és fins als 5/6 anys que comencen a tenir una consciència del seu propi cos. Nosaltres tenim nenes a partir dels 3 anys i fem classes de psicomotricitat adaptada a la disciplina triada d’una manera lúdica i evolutiva. En edat adulta mai és tard i sempre és bon moment, només cal animar-se i venir a passar una bona estona.

Un missatge per a qui estigui dubtós i no es decideixi a apuntar-se o no a classes de ball...

Hi ha molta gent que comença ballant per una qüestió estètica o de salut i s’emporta una sorpresa quan descobreix que és molt més que això... Ballar és millorar l’expressió corporal, relacionar-se, treballar i millorar l’autoestima, deixar-se portar per les sensacions que t’inspira una música,  desconnectar de l’estrès diari,... això és només el principi del què t’espera si vens a ballar!

“El ball aporta valors i disciplina, ensenya a compartir i col·laborar en equip, a tenir objectius i treballar per assolir-los, així com a millorar l’autoestima”

“Talents Academy és el nostre nou projecte que integra i dóna més eines i formació a joves talents cantants, actors i/o ballarins”

Galeria d'Imatges

Promocions

Aquesta promoció
ja no està activa!
Aquest mes matrícula gratis
Aquesta promoció
ja no està activa!

Comentaris

· Associació: Sant Antoni Comerç
· Sector: Serveis professionals
· Categoría: Acadèmies i tallers

Facebook

Mapa de localització

Botigues del mes Antigues

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

01, abril 2018

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aq...

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots e...

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

01, desembre 2017

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

publica Sant Antoni Comerç

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat. 

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

01, novembre 2017

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

publica Cor Eixample

L'Eixample és un Districte ric en comerç... en comerç tradicional, en comerç innovador i, també, en comerç singular com Pirineu en Boca, un espai únic i multifacètic, en format de carnisseria, restaurant i botiga especialitzada, exclusivament, en productes i productors del Pirineu. Van obrir portes al 2015, al carrer Girona, 17, al territori de l'Eix Comercial Cor Eixample, i,des de l'inici, l'originalitat de la proposta, però, sobre...