FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Calzeta, la llenceria d’Encantsnous Eix Comercial

Notícies

Calzeta, la llenceria d’Encantsnous Eix Comercial

11, gener 2017  - publica Encantsnous Eix Comercial

D'ençà que va obrir les seves portes ara fa cinc anys Calzeta és una de les botigues més populars i concorregudes d'Encantsnous Eix Comercial. Roba interior i pijames, mitges i mitjons, llenceria fina i de núvia, ... l'oferta d'aquest establiment és extraordinària amb peces i complements tant per a dona com per a home.

Al capdavant del negoci està Marta Bergaz, una botiguera emprenedora que aposta pel comerç de proximitat i el tracte directe i personal amb cada un dels seus clients. La seva botiga, ubicada a l'interior del centre comercial poc té a veure amb una llenceria convencional de carrer. A Calzeta, el client no té accés a l'interior de l'establiment, a excepció del provador, i és atès en un taulell que fa a la vegada de tancament del perímetre de la botiga. El gènere, per la seva banda, perfectament ordenat, és el protagonista absolut i ocupa tot l’espai útil de la llenceria. Està disposat en prestatgeries a l'interior de l'establiment i, també, al generós aparador de més de tres metres de llargada, on, de forma continuada, està exposada una part important de l'oferta d'aquesta botiga. Les peces estan ben a la vista, col·locades en expositors o en atractives caixes de metacrilat transparent pensades per facilitar l'accés visual a totes elles.

"Tenim roba interior de dona i d'home, des de roba per adolescents fins a línies més clàssiques. També toquem pijames i una gran varietat en mitges i mitjons de fantasia. A l'estiu treballem un gran assortit de biquinis i banyadors i també tenim interiors de núvia. Tot plegat de les millors marques i fabricants, Avet-Set, Promise, Ivette, Golden Lady, Full Colour, Maidenform, Admas, Ralph Lauren, Pierre Cardin... I és que per mi, la llenceria és una de les peces de roba més importants que hi ha. Cal no oblidar, ni passar per alt, que és la roba que té contacte directe amb la pell i, també, amb zones molt sensibles del nostre cos", explica la Marta Bergaz.

La gent dedica la mateixa atenció a les peces de roba intima que a la roba de vestir?

En general si, ja que sentir-se bé per dins és tan important com veure's bé per fora. Hem de pensar que la roba interior és la peça de roba que duem posada més hores al dia i per tant ha de ser d'una bona qualitat, tenint en compte a més, el ja dit… aquestes són les peces que toquen les zones més sensibles del cos. I amb els pijames passa igual. Durant la nit és quan el nostre cos descansa i la comoditat és primordial. 

Quines són les qüestions o dubtes que més plantegen els clients quan vénen a comprar al seu establiment?

El primer dubte són les talles. Hi ha gent que no sap ben bé quina li correspon. Cada marca fa els seus patronatges i moltes vegades no coincideixen entre elles. El segon dubte més comú és la qualitat del producte, tenen la necessitat de saber que allò que estan comprant no és d'una baixa qualitat i que la relació qualitat-preu és la correcta.

Quina és la llenceria més adequada per anar a treballar? Per anar al gimnàs? Per una cita romàntica?

Per anar a treballar sempre tirem dels clàssics bàsics, sostenidors i calcetes sense massa blondes i molt molt còmodes. Per anar al gimnàs han de ser peces específiques, jo sobretot aconsello el cotó. Hem de pensar que quan suem els porus s'obren i, per tant, la pell està més sensible. Amb el cotó evitem irritacions causades per la mala transpiració. Per les cites el tema canvia,… les blondes, transparències, els colors sensuals com negres o vermells predominen.

La llenceria és la germana petita de la moda? Com evoluciona la demanda d'aquest tipus de producte?, Indústria i consumidor van al mateix ritme?

Jo no crec que sigui en cap cas la germana petita de la moda, crec que van de la mà. Una de les desfilades més importants de la moda és precisament de roba interior i és la més vista del món. Evidentment, la indústria va a remolc de la demanda i necessitats, del consumidor. D'altres vegades, la indústria proposa una nova tendència, i en aquest cas és el consumidor qui decideix si l’acull o no. 

Quines són les innovacions més importants dels darrers temps i cap a on apunten les tendències en dissenys, materials, acabats, ... en llenceria? 

Cada any apareixen nous teixits per combatre, sobretot, les al·lèrgies que cada cop més esteses i més estranyes. Amb tot, el cotó continua sent el teixit més sol·licitat per a tot. Hi ha materials, com la coral·lina, que han vist incrementar la seva demanada en els darrers dos anys. Es tracta d’un teixit que abriga molt, no pesa gens i té un tacte molt suau, el que el fa ideal per a bates i pijames. Pel que fa a acabats, la tendència apunta a peces sense costures i sostenidors sense cercles.

El món dels materials orgànics, ecològics, sostenibles, també ha arribat al sector de la llenceria? 

Sí que ha arribat. Han aparegut nous teixits com el tencel, la viscosa i materials sintètics molt resistents que a més a més de no ser contaminants tenen una vida més llarga. 

La moda de bany continua formant part de l'oferta tradicional de llenceria o avui dia ja camina sola?

Jo diria que ara ja camina sola. Moltes botigues s'especialitzen en bany sense ser botigues de llenceria. 

La llenceria de núvia molt important en altres èpoques encara és rentable?

Bé, en el meu cas, sí que he notat un canvi a les vendes en aquesta àrea. Concretament una baixada... Sembla que la quantitat de noces ha baixat i els que es casen, no els preocupa tant la vestimenta com el convit en sí. D'altra banda, és cada vegada més habitual que les mateixes botigues de vestits de núvia regalin els interiors o, fins i tot, ofereixin vestits en els que ja no són necessaris, per exemple, els sostenidors. No puc dir si, en general, és rentable o no, però en el meu cas si he notat una baixada important.

Quin és el perfil de client de la seva botiga? 

Principalment dones de 35 anys cap amunt encara que, de mica en mica, també hem anat atrapant un sector masculí que no els agrada anar a grans superfícies i que busquen una atenció més personalitzada.

Que aporta al seu negoci la seva ubicació i el seu eix comercial d'Encants Nous? 

Doncs que està emplaçat en un centre de tota la vida, amb moltes botigues de barri al voltant. Tenim una parada de metro amb el nostre nom i per aquí  passen algunes de les línies de bus més importants de Barcelona. Les persones que vénen a comprar a les nostres botigues són, sobretot, gent del barri que confien completament en nosaltres. 

Quin us feu de les noves plataformes de comunicació?

Treballo amb Facebook i Instagram. Penjo totes les noves col·leccions que van entrant i, també,  notícies o esdeveniments relacionats amb la llenceria. Últimament també he fet algunes vendes via WhatsApp. 

Quina peça pot ser un regal amb èxit assegurat per a una dona? I per un home?

En el cas de les dones un conjunt de roba interior ben atrevit. En el cas dels homes, ells sempre són més conformistes, un pijama o potser un conjunt de calçotets amb samarreta.

DESTACATS

La roba interior és la peça de roba que duem posada més hores al dia i per tant ha de ser còmode i de bona qualitat, tenint en compte a més, que són les peces que toquen les zones més sensibles del cos.

Durant la nit és quan el nostre cos descansa. La comoditat és primordial, pijama inclòs.

Promocions

Aquesta promoció
ja no està activa!
20% dte. en pijames i bates
Aquesta promoció
ja no està activa!
Aquesta promoció
ja no està activa!
20% Dte. en biquinis i vestits de bany
Aquesta promoció
ja no està activa!

Comentaris

CalZeta

c/ València, 538, passadís B-48
08013 Barcelona
Tel. 93 603 51 12

CalZeta
Oferim la millor atenció i el millor servei adaptant-nos a tota mena de públic i necessitats
Serveis:
Roba interior home i dona
Roba interior núvia
Pijames
Roba de bany
Arranjaments basics gratuïts

· Associació: Encantsnous Eix Comercial
· Sector: Equipament i serveis personals
· Categoría: Roba i complements

FacebookGoogle+

Mapa de localització

Botigues del mes Antigues

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

01, abril 2018

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aq...

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots e...

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

01, desembre 2017

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

publica Sant Antoni Comerç

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat. 

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

01, novembre 2017

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

publica Cor Eixample

L'Eixample és un Districte ric en comerç... en comerç tradicional, en comerç innovador i, també, en comerç singular com Pirineu en Boca, un espai únic i multifacètic, en format de carnisseria, restaurant i botiga especialitzada, exclusivament, en productes i productors del Pirineu. Van obrir portes al 2015, al carrer Girona, 17, al territori de l'Eix Comercial Cor Eixample, i,des de l'inici, l'originalitat de la proposta, però, sobre...