FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Cargol treu banya, una botiga per a mames, papes i bebès

Notícies

Cargol treu banya, una botiga per a mames, papes i bebès

02, maig 2017  - publica Gaudí Shopping

Quantes vegades hem sentit allò que "ser pares et canvia la vida"... Cargol treu banya, la botiga dedicada a la puericultura i la decoració infantil del carrer Indústria, 142, al territori de Gaudí Shopping, és un immillorable exemple d'aquesta màxima de màximes. I és que la maternitat va canviar la vida de les seves propietàries, la Cristina i Beatriz Lucio Díaz, i no només la vida personal, sinó també la professional. Veiem com...

Això va passar ara ja fa dos anys, quan les dues germanes, després d'experimentar en primera persona tots els neguits i curiositats a què s'enfronten els futurs pares quan esperen al seu bebè, van decidir deixar les seves respectives feines, la Bea infermera i la Cristina economista, i emprendre plegades i amb molta il·lusió el projecte "Cargol treu banya".

Com veu convertir la vostra idea en una botiga? Sou mares i empresàries al capdavant d'un comerç. La conciliació familiar al món del comerç és possible?

Ho vam tenir clar des del principi. Volíem conciliar la nostra vida laboral amb la familiar per poder gaudir dels nostres fills i alhora fer allò que més ens agrada i que és acompanyar als futurs pares i mares en el moment tan especial de la preparació de l'arribada dels seus bebès. Després d'uns mesos de contactes amb proveïdors i més proveïdors, i escollir la millor zona on ubicar-nos, vam inaugurar la botiga, el 17 d'abril de 2015, al carrer Indústria, entre Padilla i Castillejos al cor de l’àrea de Gaudí Shopping.

Què fa de "Cargol treu banya", una botiga diferent de la resta? Quin és el vostre valor afegit?

No sabríem dir en què som diferents, el que sí que sabem és que el que fem, ho fem amb molt d'amor i el que es fa amb amor, creiem, es fa bé. A Cargol treu banya brindem assessorament i solucions a pares i mares, per tal que l'arribada i creixement del seu bebè sigui el més confortable possible... Assessorament professional fet des de la nostra experiència com a mares, i solucions efectives de la mà de les millors marques del sector.

Què troben els clients quan entren a la botiga?

A Cargol treu banya trobaran tot el necessari per al seu bebè. Robeta des dels 0 als 12 mesos de la marca Bóboli; primera posta de Elfiefate, Micu-Micu, Yerge i Petit Oh! Joguines de Lilliputiens i Playgro; vaixelles d'aprenentatge; roba de llit de Petit Praia i de Pirulos; minicunes de Praia i de Clic i, donat que som distribuïdors de Jané, també poden escollir entre l'àmplia gamma de cotxets, cadiretes de passeig, cadires de cotxe, trones, gandules, coixins de lactància, etc. que ofereix aquesta firma.

A més, a Cargol treu banya, decorem i personalitzem les habitacions dels més petits de mà de la Jael Garcés, artista que s'inspira en els somnis dels més petits, els seus jocs i les seves situacions quotidianes per crear decoracions úniques i personalitzades, amb els colors que més agraden al client, els complements que més s'adaptin a l'espai i les necessitats de cada família,...

Logísticament, i pel que fa a la compra i selecció d'equipaments per als bebès i primera infància, ¿penseu que avui dia és més senzill o més complicat fer de pares?

Definitivament més senzill. Abans no hi havia tanta oferta i tampoc, el ventall de solucions que hi ha avui dia. Això fa que, logísticament, que avui tot plegat sigui més senzill que temps enrere.

L'Eixample és un territori per a nens?

L´Eixample és un barri molt familiar i hi ha molts nens. Al nostre territori tenim l'Hospital de Sant Pau i el del Dos de Maig, centres de preparació al part i grups de lactància, ... Tot plegat afavoreix que aquesta sigui una zona de pas per a moltes mames i futures mames.

Quina presència digital teniu?

Per nosaltres les xarxes socials són molt importants i per això mantenim una presència molt activa a Facebook. A més, estem a Compraeixample.cat i actualment construim la nostra web, la qual esperem pugueu gaudir ben aviat.

Alguna iniciativa o activitat que tingueu en marxa?

Actualment, estem valorant la possibilitat d'ampliar la nostra oferta de producte i donar més servei a les nostres clientes embarassades i a les que es troben en període de lactància. Ja tenim sonalls maternals i coixins de lactància. La idea és seguir ampliant i oferir, també, les camisoles per la clínica i la roba interior.

Galeria d'Imatges

Promocions

15% dte. col·leció primavera-estiu Bóboli
Aquesta promoció
ja no està activa!

Comentaris

Cargol Treu Banya

Industria, 142
08025 Barcelona
Tel. 931408611 - 661091117
info@cargoltreubanya.cat
http://www.cargoltreubanya.cat

Cargol Treu Banya
Horaris:
De dilluns a disabtes de 10:00-13:30 h i de 17:00-20:00 h


Botiga dedicada a la puericultura i a la decoració infantil. Tot el necessari per al naixement del vostre nadó, des de bressols, cotxes, trones, roba de llit, joguines i roba fins a la talla de 12 mesos.Rebreu un assessorament professional i personalitzat per acompanyar-vos en aquests moments tan especials.

· Associació: Gaudí Shopping
· Sector: Equipament i serveis personals
· Categoría: Roba i complements

Facebook

Mapa de localització

Botigues del mes Antigues

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

01, abril 2018

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aq...

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots e...

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

01, desembre 2017

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

publica Sant Antoni Comerç

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat. 

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

01, novembre 2017

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

publica Cor Eixample

L'Eixample és un Districte ric en comerç... en comerç tradicional, en comerç innovador i, també, en comerç singular com Pirineu en Boca, un espai únic i multifacètic, en format de carnisseria, restaurant i botiga especialitzada, exclusivament, en productes i productors del Pirineu. Van obrir portes al 2015, al carrer Girona, 17, al territori de l'Eix Comercial Cor Eixample, i,des de l'inici, l'originalitat de la proposta, però, sobre...