FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Centre de Bellesa Personal Estètica T.Q. per lluir per dins i per fora

Notícies

Centre de Bellesa Personal Estètica T.Q. per lluir per dins i per fora

06, juny 2017  - publica Sant Antoni Comerç

A l'Eix Comercial de Sant Antoni Comerç trobem un dels establiments de referència de l'Eixample, pel que fa a la cura personal. Als veïns de la zona no els constarà gaire saber per per qui demaneu si els hi pregunteu. El Centre de Bellesa Personal Estètica T.Q., del carrer Entença, 22 és de tots coneguts. La professionalitat i simpatia del seu personal i l'efectivitat dels seus tractaments són la millor targeta de presentació d'aquest centre on tenen com a objectiu fer sentir, bé per dins i per fora, a tots els que utilitzen els seus serveis.

El Centre de Bellesa Personal Estètica T.Q. va aixecar per primera vegada la persiana ara fa 25 anys i des de llavors compleix amb els requeriments més exigents que es demanen a un servei de les seves característiques: són especialistes en tractaments corporals estètics i de salut, disposen de protocols efectius i els seus resultats són positius! Per garantir aquest nivell, Toñi Quiroga, propietària de Personal Estètica i el seu equip, es mantenen i mantenen el centre sempre al dia, amb la incorporació continuada de noves tècniques manuals, cosmètics d'alta gama i aparatologia de darrera generació, que garanteixen el millor servei i resultat als tractaments que ofereixen.

"El nostre és un centre unisex, on tractem tant a dones com a homes. Cada client és diferent, i cada un té les seves necessitats, però el que comparteixen és la seva preocupació per sentir-se bé amb ells mateixos", explica Toñi Quiroga.

La preocupació per gaudir d'una bona salut es compagina en general amb una innata inquietud per presentar-nos atractius als ulls nostres, i lluir el millor aspecte possible de cara als altres.

"El principal motiu pel qual els nostres clients són usuaris dels nostres serveis, és la seva necessitat de mantenir-se atractius i joves. Això no ha canviat en els 25 anys que portem amb el centre obert. El que sí que han variat són les tècniques i els productes que ens ajuden a garantir aquests resultats. La nostra activitat vers les novetats és permanent! Per exemple, ara hem llençat un tractament facial, "Timeless Prodigy" – desperta la joventut dels gens-, que introdueix cèl·lules mare amb mesoteràpia virtual sense agulla, afavorint el rejoveniment de l'aspecte general del nostre rostre".

I és que, sens dubte, tenir el més innovador en aparatologia i producte és important, però ho és encara més, saber com utilitzar i treure el millor partit a tot plegat, aconseguint, a més, el màxim benefici per als clients.

A Personal Estètica T.Q. disposen de diverses cabines per a diferents tractaments. A més fan depilacions amb cera i làser, manicures, pedicures, tractaments Spa, facials, corporals, pressoteràpia, tractaments reductors, bodyscult.... un ventall molt ampli de serveis que fa d'aquest centre un veritable temple de la bellesa.

"Tot està pensat per garantir la millor qualitat i professionalitat. Treballem amb la pell dels nostres clients i, això, comporta la màxima responsabilitat".

A més, i com a valor afegit, aquest centre va decidir adaptar des de la seva apertura el seu horari d'atenció al públic a les necessitats dels seus clients i resta obert cada dia, de dilluns a divendres, de 10 del matí a 9 de la nit.

"Qui estima cuidar-se busca temps per fer-ho, però nosaltres a més els hi volem posar fàcil. No tanquem al migdia i allarguem a la tarda fins ben bé el vespre, més enllà de l'hora habitual de finalització de la jornada laboral, així que, qui vol, pot venir en sortir de la feina, o reservar-se el migdia per fer-se qualsevol tractament".

Bellesa i salut van de la mà a Personal Estètica T.Q. Per comprovar-ho res millor que posar-se a les seves mans!

Galeria d'Imatges

Promocions

Aquesta promoció
ja no està activa!
 Súper oferta Skeyndor
Aquesta promoció
ja no està activa!

Comentaris

Personal Estetica T. Q.

Entença, 22, Botiga 4
08015 Barcelona
Tel. 934251516
personalestetica22@hotmail.com

Personal Estetica T. Q.
Aportem 20 anys d'experiència.
La professionalitat, la higiene, la qualitat del bon producte (Skeyndor), el saber estar, el nostre respecte per la clientela i la nostra simpatia fa que totes les nostres clientes trobin la relaxació i els bons resultats de tots els nostres tractaments.

Detallem els nostres serveis:
Tractaments facials
Antiarrugues (Corrective, Mesofiller)
Reafirmant liftin (Mesolift, Global lift)
Despìgmetant (taques) Urban White, Mesobright Vit. C
Regenerant( pells envellides) Eternal Cèl•lules Vegetals
Exfoliant amb pala ultrasònica Dermapeel, també aplicable en taques
Pell grassa i acnè Clear Blance (equilibri per a una pell sana)
Reequilibrant pell sensible Aquather
Tots ells treballats amb Mesoterapia Virtual sense agulla (el producte arriba a les capes profundes de la pell)

Higiene facial totes la pells + Hidratació + Mascareta d'Algues
Tractaments reductors anticelul•lítics (dura, tova, mixta i edematosa)
Bodyter Premiun + Presoteràpia
Body Slindy
Tractament efectes Ultrasons
Bodysculpt
Tots ells treballats mitjançant massatge + Mesoterapia Virtual sense agulla

Depilacions amb cera tèbia (amb espàtula)
Manicures (sauna parafina)
Pedicures (sauna parafina)
Tractaments relaxants <>
Antifatigue Experience (programa remineralizante)
Sapphire Experience (programa revitalizante)
Hypnose Experience (programa energètic)
Detox Curei (desintoxicante depurativo)
Relax Curei (circulatori drenante)
Detens Cure (descontracturante amb jenjibre)
Tots ells treballats mitjançant massatges amb oli, pedres, etc..

Permanent + tint de pestanyes
Maquillatge

Tots els nostres tractaments són personalitzats

Dsiponemos de Targetas Regal

<<<<< Regales bellesa, regales salut, fes-ho amb les persones que més vols >>>>

· Associació: Sant Antoni Comerç
· Sector: Salut
· Categoría: Salut i bellesa

FacebookGoogle+

Mapa de localització

Botigues del mes Antigues

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

01, abril 2018

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aq...

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots e...

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

01, desembre 2017

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

publica Sant Antoni Comerç

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat. 

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

01, novembre 2017

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

publica Cor Eixample

L'Eixample és un Districte ric en comerç... en comerç tradicional, en comerç innovador i, també, en comerç singular com Pirineu en Boca, un espai únic i multifacètic, en format de carnisseria, restaurant i botiga especialitzada, exclusivament, en productes i productors del Pirineu. Van obrir portes al 2015, al carrer Girona, 17, al territori de l'Eix Comercial Cor Eixample, i,des de l'inici, l'originalitat de la proposta, però, sobre...