FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Tanhäuser i Retro Toys Store, més que joguines antigues i de col·lecció

Notícies

Tanhäuser i Retro Toys Store, més que joguines antigues i de col·lecció

01, juliol 2017  - publica Encantsnous Eix Comercial

Les galeries d’Encantsnous Eix Comercial són des de ja fa un temps, punt de pelegrinatge obligat per als col·leccionistes de joguines antigues i marxandatge de sèries i pel·lícules. En aquest espai conviuen dues botigues, Tanhäuser i Retro Toys Store que lluny de fer-se la competència han aprofitat sinergies i mai millor dit, i han creat una interessant i atractiva entesa, que no deixa d'atreure l'atenció de col·leccionistes de joguines i públic seguidor d'exitoses nissagues cinematogràfiques, televisives,...

Els aparadors de totes dues botigues són un reclam difícil de passar per alt, fins i tot per als que creuen no tenir res a veure amb el tipus d'oferta que ofereixen aquests establiments. Sense adonar-se, un pot passar estona i estona, repassant l'acurada selecció de joguina antiga i de col·lecció que ofereixen...

"Totes dues botigues treballem material molt semblant. Ens complementem. Són articles dels anys 60s fins als 90s, més o menys. Tenim, per exemple, Madelman, Big Jim, Mego, Airgamboys, Action Man, Master de l'Univers, nines, cotxets, jocs de taula, figuretes de Star Wars, etc... A més, a Tannhäuser, per exemple, estem especialitzats en nines tipus Nancy i similar, mentre que Retro Toys Store disposa d'una àmplia gamma de marxandatge cinematogràfic i televisiu", explica Xavier Escudero propietari de Tanhäuser.

Una part important dels clients de tots dos establiments són col·leccionistes, encara que també sovintegen els passavolants que s'encapritxen d'alguna peça o bé gent que busca alguna cosa original o diferent per fer un regal.

"La moda de les coses vintages dels darrers anys ha esperonat el col·leccionisme. La gent dels 30 fins als 50 anys volen tenir les joguines de quan eren petits. La majoria coincideixen que els recorden els bons moments de la seva infantesa", afegeix Llibert Zubero, propietari de Retro Toys Store.

El col·leccionisme de joguines, puntualitza, també, Xavier Escudero, té una base nostàlgica molt important, i tot que hi ha gent que col·lecciona tota la vida, són molts els col·leccionistes als quals se'ls encén el "xip" de la nostàlgia passat els 30 i volen recuperar les joguines de la seva infantesa..., aquella Nancy que li van portar els reis o els Madelman que li regalava la tieta per l'aniversari. És per aquest motiu que segons es van incorporant noves generacions van canviant les tendències. Si a les darreres dècades han "triomfat" els Madelman, les Nancys i totes les marques dels 70 de fabricació local, com ara Exin, Congost, Airgam, Geyper... ara són les joguines fabricades als 80 les que marquen tendència, els Masters del Univers, les figuretes de Star Wars, Super Powers... sense que per això s'hagi perdut l'interès per joguines més antigues.

Per tal que ens fem una idea de tot plegat, el propietari de Tanhäuser no dubte en recordar l'episodi que va viure fa tot just un any, "va entrar una senyora emocionada i a punt de plorar a la botiga. Havia vist a l'aparador la Mary Poppins de Famosa de l'any 68 igual a la que havia tingut de petita, i em va explicar la seva història. Era la germana gran d'una família nombrosa i donades les dificultats econòmiques dels seus pares, durant la seva infantesa només havia tingut una joguina, una Mary Poppins com aquella. Es va veure obligada a començar a treballar de molt joveneta i la seva nina es va perdre vés a saber on. A més a més feia uns anys va caure greument malalta i havia trigat molt a recuperar-se. Per tot això, trobar-se amb aquella nina era recuperar aquells moments de joia perduts de la infantesa. Va marxar feliç amb la seva Mary Poppins retrobada, i jo també em vaig alegrar de contribuir, ni que fos una mica, a la seva felicitat".

A la seva botiga veïna tampoc s'escapen d'episodis curiosos i en Liberto Zubero també recorda, amb un somriure a la cara, una visita que va rebre a la botiga fa unes setmanes. "Era un noi que acabava de començar una col·lecció entorn d'Indiana Jones. Em va comprar algunes figures per Internet, però quan va venir a la botiga a buscar-les i va veure totes les altre que tenia, les va comprar totes... va començar i acabar la col·lecció, gairebé, en un dia!".

El cert és que és difícil resistir-se a la compra en aquests dos establiments, que a més de tots els articles de la botiga ofereixen als seus clients el servei de recerca, compra, i intercanvi i, també, la venda online a través de plataformes especialitzades com eBay o Todocoleccion. Per comunicar les seves novetats, utilitzen les xarxes socials i per les seves ofertes i promocions compraeixample.cat on, per exemple, ara i fins al 31 de juliol o exhaurir existències, es pot descarregar un cupó de Tanhäuser bescanviable per un 20% de descompte a totes les figures de Reaction i Warpo de les nostres pel·lícules i sèries de T.V. favorites o un altre de Retro Toys Store amb el que es poden comprar samarretes “frikis” al preu de 12 €.

Per aquells que els hi faltin idees per comprar... dir, per exemple, que ara mateix a Tanhäuser tenen una Caravan Wagon de Madelman, una peça mítica entre els col·leccionistes de Madelman i molt difícil de trobar i més en la seva caixa original i sense jugar com aquesta; o que en Retro Toys Store tenen, també, la nau espacial de Madelman amb ràdio transmissor, igual d'especial i difícil de trobar.

I per si tot plegat no fou prou atractiu, totes dues botigues treballen ja en l'organització de noves exposicions i jornades com les que van fer el passat mes de maig, quan van muntar una mostra de figures de plàstic de la casa Estereoplast, "El Capitán Trueno", "El Jabato" i d'altres basades en tebeos d'aquells anys (50s 60s). També hi havia còmics, llibres i cartells del tema. L'expo es va poder visitar durant una setmana i va incloure xerrades a càrrec d'experts. I tot a un mateix local de les galeries... sumant esforços i servei!

Si ja planegeu la visita a aquestes botigues, sapigueu que les trobareu obertes a les galeries comercials Encantsnous, al carrer València 536-538, de dilluns a dissabte, de 10:00 a 13:30 a 17:00 a 20:00. Tanhäuser tanca els dilluns al matí per descans setmanal, i els mesos de Juliol i agost no obrirà les tardes de dissabte.

Gaudiu de la visita, paga la pena!

Galeria d'Imatges

Comentaris

Tannhäuser

C/ València, 538, B-50
08013 Barcelona
Tel. 609 835 749
info@tannhauser.cat
http://tannhauser.cat

Tannhäuser
Som una botiga dedicada a la joguina antiga i de col·lecció, al marxandatge cinematogràfic i televisiu, i a tot el relacionat amb la cultura pop en general. Disposem d'un variat catàleg amb joguines dels anys 60, 70 i 80: Madelman, Big Jim, Mego, Airgamboys, Action Man, Masters de l'Univers, Transformers, Thundercats, nines, cotxets, jocs de taula… així com figures i marxandatge de pel·lícules i sèries de TV, tant clàssiques com actuals: Star Wars, Star Trek, Dr. Who, Batman, Thunderbirds, Game of Thrones, Lost, The Big Bang Theory… I molt més…

· Associació: Encantsnous Eix Comercial
· Sector: Equipament i serveis personals
· Categoría: Joguines

Facebook

Retro Toys Store

València, 536, A-61 bis
08013 Barcelona
Tel. 665969683
retrotoysbarcelona@gmail.com

Retro Toys Store
Joguina antiga, col·leccionisme, marxandatge cine i TV

· Associació: Encantsnous Eix Comercial
· Sector: Equipament i serveis personals
· Categoría: Joguines

Facebook

Botigues del mes Antigues

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

01, abril 2018

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aq...

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots e...