FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Posa’t les piles i calçat les vambes!

Notícies

Posa’t les piles i calçat les vambes!

01, setembre 2017

Practicar esport és una activitat saludable que els veïns de l’Eixample, els que viuen i treballen, poden fer durant tot l’any als múltiples espais públics i privats, a l’aire lliure i sota cobert que hi ha al barri. L’oferta és una de les més amplies de Barcelona, amb espais i propostes que asseguren una opció per tots aquells que decideixen calçar-se les sabatilles esportives, posar-se el vestit de bany o pujar-se a l'skate per practica esport a la ciutat.

Al llarg i ample del territori de Compra Eixample es reparteixen centres esportius municipals i privats, gimnasos, pistes de bàsquet, de ping-pong, frontó, piscines, … i fins tot una pista de gel, una de les poques escoles de patinatge sobre rodes de tot Barcelona i diversos parcs on sortir a córrer i també compartir amb altres veïns sessions esportives dirigides. A tot això se sumen, a més, de circuits pel barri per caminar i, també córrer. Hi ha opcions per triar i remenar!

El gust de la gent de l’Eixample per l’esport no és puntual i això s’ha traduït en un programa propi del Districte, de nom “Activa’t”, dirigit a la facilitar la pràctica esportiva dels veïns, i també en la convocatòria periòdica de múltiples proves, amb cites tan populars com la Milla de la Sagrada Família o la Cursa Popular de Sant Antoni. De la mateixa manera, l’esport de base a l’Eixample es nodreix d’una sòlida xarxa de clubs, associacions i entitats que cobreixen un ampli ventall d’opcions, des dels esports més clàssics, com el futbol o el bàsquet fins a altres de creixent coneixement com els esports subaquàtics, body combat, rugbi,...

La bona pràctica de l'exercici físic és una inversió assegurada en salut i això, paga la pena tenir-ho present. Setembre pot ser un bon moment per posar-nos mans a l'obra i planificar una activitat que ens permeti al llarg de l'any millorar la nostra salut que, associada a altres pràctiques, com ara una bona alimentació, ens facilitin un estil de vida equilibrat.

L'OMS recomana una mitja de 30 minuts al dia de pràctica esportiva en la franja d'edat de 18 a 64 anys i 60 minuts, si els qui fan esport tenen entre 5 i 17 anys. Partint d'aquestes dades de referència, per triar un esport, la primera opció és inclinar-se per aquell que més ens cridi l'atenció, ara bé, haurem de tenir en compte el nostre estat de forma inicial i valorar si estem preparats per a la seva pràctica. Per no errar en l'elecció, res millor que buscar l'assessorament del personal especialitzat de qualsevol dels centres esportius de l'Eixample. Ells ens podran guiar i també, un cop tinguem l’esport decidit, dissenyar un pla d’entrenament per tal que la practica esportiva triada ens resulti realment saludable i no posem en perill la nostra salut. Caldrà establir unes rutines i una periodicitat de la pràctica esportiva i sobretot optar per una proposta que ens resulti còmoda d’encaixar en el nostre dia a dia.

Si vivim o treballem a l’Eixample aquest darrer requeriment no és cap impediment, doncs els centres i espais on practicar esport al barri es reparteixen pel tot el territori. La xarxa de transports públic permet accedir a tots ells de forma còmode des de tota la ciutat convertint el territori de Compra Eixample en un espai esportiu de luxe per a tots els ciutadans.

Ho vols comprovar? T’estan esperant!

Comentaris

Botiga del mes
Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència
Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

04, octubre 2016
Rítmic BCN, a ballar!