Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

6 termes clau per entendre la metodologia UX - Infografia

14 de maig de 2024

Vols endinsar-te al món del disseny UX? Aprèn aquests conceptes bàsics i fa els teus primers passos. T'ho ensenyem!

Què és l'estratègia UX?

És l'abreujament de User Experience i fa referència a l'experiència de les persones a una pàgina web.

Per a una pime, pot suposar:

  • Una oportunitat per millorar la satisfacció de les audiències.
  • La possibilitat de crear un avantatge competitiu.
  • La capacitat de fomentar la lleialtat de les persones.

Conceptes bàsics sobre UXd

  • Usabilitat: fa referència a la facilitat per trobar un producte o servei a una pàgina web.
  • Accessibilitat: consisteix a complir una sèrie de condicions perquè totes les persones puguin navegar per una pàgina web.
  • Funcionalitat: fa referència a les capacitats tècniques d'una pàgina web per desenvolupar els seus serveis de forma àgil.
  • Proves A/B: són una manera de comparar dues versions diferents d'una pàgina web per identificar quin pot oferir millors resultats.
  • UCD: acrònim de User-Centered-Design que fa referència a crear el disseny d'una pàgina web centrant-se en les necessitats de les persones que la visiten.
  • Arquitectura de la informació: és la manera dorganitzar i etiquetar el contingut duna pàgina web que faciliti la navegació.

Ja estàs llest? Comença a millorar l'experiència de les audiències al teu lloc web!

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
14.05.2024
Bizum per a autònoms: com utilitzar-lo
T'has trobat mai amb comissions bancàries i elevats temps d'espera? Digues adéu a aquests problemes amb Bizum, una forma ràpida de transferir diners i accelerar els processos bancaris de la teva pime. T'ho expliquem tot en aquest...
+ info
14.05.2024
6 termes clau per entendre la metodologia UX - Infografia
Vols endinsar-te al món del disseny UX? Aprèn aquests conceptes bàsics i fa els teus primers passos. T'ho ensenyem! Què és l'estratègia UX? És l'abreujament de User Experience i fa referència...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X