FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

Notícies

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

01, novembre 2017  - publica Cor Eixample

L'Eixample és un Districte ric en comerç... en comerç tradicional, en comerç innovador i, també, en comerç singular com Pirineu en Boca, un espai únic i multifacètic, en format de carnisseria, restaurant i botiga especialitzada, exclusivament, en productes i productors del Pirineu. Van obrir portes al 2015, al carrer Girona, 17, al territori de l'Eix Comercial Cor Eixample, i,des de l'inici, l'originalitat de la proposta, però, sobretot, també, la qualitat de la seva oferta han posat a aquest establiment a la taula i boca de molts barcelonins. 

"Pirineu en Boca va néixer per donar una resposta innovadora a dues qüestions que ens neguitejàvem molt com a família normal de Barcelona. La primera era que no trobàvem una carnisseria de confiança -sobretot perquè ara, de carnisseries, al nostre barri, en quedem ben poques- que ens assegurés no només la qualitat de la carn, sinó, també, la seva sostenibilitat i ètica animal. 

A més, venint de família dels Pirineus, ens feia mal veure com tants petits i inspiradors productors que havíem conegut durant les nostres escapades a la muntanya no tenien la possibilitat d'arribar als mercats de la ciutat per manca de logística, distribució o simplement per manca d'interès per part dels punts de venda de Barcelona", explica Kènia Fita qui junt amb els seus pares regenta aquest particular establiment, en el que es combina el servei de carnisseria, restaurant, rostisseria i botiga de productes. 

Només dos anys després de la seva inauguració, Pirineu en Boca és un establiment referent per a clients i proveïdors.

"Hem creat una plataforma pels petits grans productors pirinencs que comparteixen els nostres ideals. Com a carnisseria, tenim molt en compte la sostenibilitat i l'ètica animal, i per això venem només carn d'animals criats en llibertat, amb pastura o amb menjar produït per la mateixa granja, i sense medicina preventiva.

Comprem els animals a canal fent l'especejament nosaltres mateixos perquè creiem que és l'única manera de garantir la qualitat del producte, a més d'assegurar, així, als nostres clients un preu més assequible. I es que cal no passar per alt que si tothom compra només el filet o el pit de pollastre, el productor es veu obligar a amortitzar amb aquestes parts tota la resta de l'animal, que moltes vegades no té sortida i es tira o es malvèn a preus molt baixos. Comprant com ho fem nosaltres, evitem aquesta qüestió”. 

El nostre objectiu és oferir el servei i l'oferta d'una carnisseria de tota la vida per a la gent de barri amb preus assequibles”. 

Tots els productes que es venen a la carnisseria i que també es poden degustar al restaurant o comprar a la botiga són exclusivament del Pirineu, tant català com espanyol i francès. L'única excepció són les verdures, que són de proximitat i ecològiques. 

"La nostra família prové de l'Alta Ribagorça (concretament, de Pont de Suert) i va ser aquest llaç emotiu el que ens va portar a centrar el nostre projecte al Pirineu. Per a nosaltres és important conèixer personalment a tots els productors amb els quals treballem per poder crear una relació de confiança amb ells. De fet a molts d'ells els visitem sovint", explica la Kènia. 

Com a restaurant, a Pirineu en Boca elaboren múltiples plats que varien  segons l'estació i la disponibilitat dels productes. Els plats estrella són, per exemple, les costelles de xai a la brasa amb escalivada i patates, la mitjana de Latón de la Fueva amb poma al forn, la truita de Tavascan amb arròs i verdures, o el steak tàrtar de vedella Bruna tallat a Ganivet. 

La qualitat de tots aquests plats, a més de la resta d'oferta de l'establiment ha seduït a molts barcelonins, que han trobat en aquesta innovadora botiga tant en l'àmbit de concepte com de format, carnisseria-restaurant-botiga, una excel·lent opció per a les seves compres i àpats. 

“El nostre client és un públic sensible amb què menja, amb la sostenibilitat i la salut. Ens dirigim al veí del barri que vol una carnisseria de confiança a la que pugui preguntar i demanar lliurement el que vulgui encara que no estigui al taulell. Donem servei a aquelles persones que valoren el gust més enllà de la quantitat; a qui prefereix menjar menys carn, però més bona; a qui coneix la carn del Pirineu i el seu gust; i a qui vol ajudar a mantenir una comunitat rural lligada amb un territori preciós i especial”. 

A més del servei de carnisseria, botiga i restaurant, Pirineu en Boca organitza de forma periòdica presentacions de productors, degustacions de vins, formatges, concerts de jazz, masterclasses d'especejament de xai, etc. 

Per altra banda, la seva oferta de plats preparats es renova de forma puntual, i, en dates assenyalades incorporen propostes especials, sempre, amb sabor a Pirineu. 

"Per exemple, per Nadal, preparem una àmplia gamma de productes típics d'aquesta època per a què els nostres clients gaudeixin a casa seva de la comoditat d'un producte excepcional cuinat per professionals: pintada, pularda, capó, pollastre farcit a la catalana, anyell imperial Ansotano" cuinat al forn, farcits dolços i salats de vedella Bruna, etc.”, apunta Kènia Fita qui no es pot estar de recomanar, també, els canalons que preparen a Pirineu en Boca, “fets a casa!”, recorda a tots els que els vulguin provar. 

Així ho farem!

Galeria d'Imatges

Promocions

Per una ració de Kofta, regal una terrina del nostre hummus!
Aquesta promoció
ja no està activa!
Aquesta promoció
ja no està activa!
Vermut Murcarols+ tapa Pirineu 4,60€
Aquesta promoció
ja no està activa!

Comentaris

Pirineu en Boca

c/ Girona, 17
08010 Barcelona
Tel. 931296987 / 933152497
pirineu.en.boca@outlook.com
http://www.pirineuenboca.com/

Pirineu en Boca
Pirineu en Boca és un nou concepte de carnisseria, xarcuteria, menjar per portar, tenda i restaurant ubicat a Barcelona.Treballem amb productes del Pirineus i directament del productor, portem carns de diferents races, animals criats en llibertat en un entorn natural, lliures d'hormones i medicació, animals del prat que s'alimenten de la varietat que la naturalesa ofereix i amb pinso ecològic. De dilluns a dissabte: Carnisseria - Botiga: 9:30h - 21:30hRestaurant: 13:00h - 23:00h Els diumenges de 13:30h a 17:00h només per plats preparats. 

· Associació: Cor Eixample
· Sector: Alimentació
· Categoría: Alimentació

Facebook

Mapa de localització

Botigues del mes Antigues

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

01, abril 2018

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aq...

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots e...

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

01, desembre 2017

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

publica Sant Antoni Comerç

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat. 

Cainfor, serveis especailitzats en informàtica i ofimàtica

04, octubre 2017

Cainfor, serveis especailitzats en informàtica i ofimàtica

publica Gaudí Shopping

Avui dia, pràcticament cap empresa, per no dir absolutament cap, pot funcionar sense suport informàtic i ofimàtic i en gairebé tot el que fem i tot el que consumim, la informàtica té algun tipus de protagonisme. Empreses com Cainfor, ubicada al carrer Padilla, 322, al territori de l'Associació Gaudí Shopping són especialistes en l'equipació i serveis en aquest àmbit, esdevenint la seva activitat un servei de primer or...