FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

Notícies

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018  - publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots els ingredients que han dotat de personalitat pròpia al comerç de la nostra ciutat i també, per descomptat, al del territori de Compra Eixample.

La Sara Moratones és la propietària de la botiga Sara Roba, especialitzada en moda infantil i juvenil de 0 a 16 anys. Va inaugurar el seu establiment el 9 de novembre de 1968 i des de llavors no ha deixat d'acumular una clientela fidel que s'apropa a la seva botiga, al A-23 del local de vendes dels Encants Nous, segurs no només de localitzar aquí allò que busquen, sinó de trobar el millor assessorament per triar la peça que millor encaixa amb el seu estil, necessitats o butxaca.

A més de la titular d'aquesta botiga, la Sara és la mare de l'Albert Muñoz, propietari d'Albert Calçats, al A-22 bis d'aquest mateix complex comercial, i altre dels establiments amb més caràcter de l'Eix d'Encants Nous. L'Albert va inaugurar la sabateria fa tot just 8 anys, el 4 de gener de 2010 i des del primer moment va apostar pel mateix tracte cordial, amable i servicial, marca de la seva mare, per fer rutllar el seu negoci, especialitzat en calçat per a clients d'1 a 99 anys. La forquilla d'edat és molt amplia, sense dubte, igual que la seva oferta, que inclou des de sabates convencionals a altres més específiques com calçat laboral (silicona), calçat esportiu, sabatilles d'amples especials i espardenyes.

Tots dos establiments funcionen de forma independent però es complementen de manera que, per exemple, és possible sortir amb el nen o la nena, vestit i calçat de dalt a baix amb una única visita a aquestes dues botigues. Les col·leccions de roba i calçat segueixen un estil similar i l'experiència i professionalitat de la Sara i l'Albert permeten aconseguir el millor dels resultats.

En tots dos casos treballen sempre amb fabricants de referència que assegurin el millor producte per als seus clients. A Sara Roba, els pijames, tant d'hivern com d'estiu, així com les bates escolars són els productes destacats igual que ho són, per exemple, les sabatilles de la marca Garzón a Albert Calçats. A més a la botiga de la Sara sempre disposen d'un ampli assortiment de peces "imprescindibles" de fons d'armari per a qualsevol criatura, un bon vestit amb leggins per a elles i uns texans amb dessuadora per a ells. En tots els casos, res més fàcil que completar aquests conjunts amb qualsevol de les sabates o calçat esportiu de la botiga de l'Albert, qui ens recorda, tant per als més petits com per als més grans, les molts avantatges que ens assegura un bon calçat al confort dels nostres peus i del nostre cos en general. En aquest sentit, ens recomana, per exemple, optar per dissenys amb una mica de sola, que evitin que els nostres peus estiguin excessivament a prop del terra, o decantar-nos per sabatilles tancades pels mesos de més fred. Destaca, també, les molts avantatges dels models amb soles de material micro porós, molt flexibles i lleugeres i que no deixen marques al parquet; i també, de les sabatilles d'amplada especial o de les que incorporen plantilles suaus per absorbir l'impacte de les petjades, ideals, en aquest cas, per a persones amb peus delicats.

Les opcions disponibles a Albert Calçats són moltes, igual que a Sara Roba, pel que us podem ben assegurar que una visita a aquests dos establiments és una aposta segura. Apropeu-vos i ho podreu comprovar!

Comentaris

Sara Roba

c/ Dos de Maig, 223, A-23
08013 Barcelona
Tel. 93 265 52 04

Sara Roba
Estem al seu servei des de 1968, diguins el que necessita i nosaltres li facilitarem.
Serveis:
Assortiment bates escolars
Nadó (capes, arrullos, xals...)
Pantalons de xandall (acetat, felpa...)
Suadores, samarretes
Roba interior, pijames

· Associació: Encantsnous Eix Comercial
· Sector: Equipament i serveis personals
· Categoría: Moda

Google+

Albert Calçats

c/ Dos de Maig, 223, A-22 bis
08013 Barcelona
Tel. 607 234 919
elgrancule82@hotmail.com

Tracte cordial, amable i servicial. L'ajudem a triar el que més s'ajusta a les seves necessitats.
Serveis:
Espardenyes
Calçat laboral (silicona)
Calçat esportiu
Sabatilles - Sabatilles ampla especial
paraigües i impermeables infantils

· Associació: Encantsnous Eix Comercial
· Sector: Equipament i serveis personals
· Categoría: Calçat

FacebookGoogle+

Botigues del mes Antigues

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

01, abril 2018

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aq...

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

01, desembre 2017

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

publica Sant Antoni Comerç

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat.