FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

Notícies

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018  - publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aquest pròxim mes d'agost, farà cinc que es va fer càrrec de la seva actual botiga, un negoci amb més de 45 anys d'història al barri, arrelat i part activa de la dinamització comercial del barri, com demostra la seva propera col·laboració en el carnestoltes infantil que organitza l'Eix Sagrada Família i en el qual la botiga de Maite Morte col·labora amb uns petits obsequis.

L'univers d'articles de Maite, Cuina, Taula i Decoració és molt ampli i dóna cobertura a tot tipus de necessitats de parament pel dia a dia de la cuina i la taula. A tots aquests productes, se suma, a més, una gamma amplíssima d'articles pensats i dissenyats per facilitar el plaer de cuinar, tant als quals es posen per primera vegada enfront dels fogons com als que ja no són novençans en l'art culinari i busquen noves solucions.

A Maite, Cuina, Taula i Decoració són especialistes en articles de marques europees com Guzzini i Koziol, i treballen, també, amb les principals marques catalanes de paelles i cassoles. A més, disposen de tot tipus de complements, gadgets, i tèxtil per la taula i, també, per la cuina, des de davantals, a draps, estovalles, individuals, manyoples, ...

Aquesta oferta es complementa amb un generós assortiment de carros de compra, altre dels vessants d'especialització d'aquesta botiga. Treballen amb les marques més importants de l'estat espanyol i pròximament introduiran una nova, amb origen a les Franqueses del Vallès.

L'objectiu principal d'aquesta variada i completa oferta no és altre que oferir als seus clients la millor experiència des que surten de casa a omplir el cistell fins que serveixen el seu plat a taula!

Cal destacar, a més, el servei de venda on-line de Maite, Cuina, Taula i Decoració a través de la seva web, on els clients poden consultar i comprar els productes del seu catàleg, gestionar el seu enviament a casa o la seva recollida a la botiga.

Maite, in són els articles, productes que ara busca tothom i que s'han fet imprescindibles a la taula i a la cuina d'avui?

A més, dels ja esmentats, sobretot aquells altres que et permeten cuinar de manera més saludable; els ecològics i els promocionats per cuiners de programes de televisió, bloguers i youtubers. De fet, en els darrers temps s'ha fet notar la influència d'aquests programes i ha crescut la demanda d'articles que surten allà. El problema és que per al petit comerç no sempre resulta senzill tenir-ho tot, per falta d'espai, però, també, perquè en moltes ocasions el que es mostra en televisió són productes tan innovadors que encara ni els propis proveïdors els tenen. 

Què és més important avui dia en la innovació del tipus d'articles que treballes, els dissenys, la tecnologia, els nous materials,...? 

Sens dubte, la tecnologia i els nous materials, sobretot els ecològics. També s'ha produït una revolució important en els dissenys i solucions dirigides al transport d'àpats i menjar de casa a la feina. Aquesta és una demanda creixent i nosaltres hem ampliat molt l'oferta en aquest sentit. Tenim bosses amb carmanyoles hermètiques, diferents tipus de termos, solucions per portar embolicats els entrepans, per portar l'aigua, gots per transportar i anar bevent cafè o infusions pel carrer, etc. Existeixen molts dissenys i un ventall d'articles gairebé tan ampli com situacions es puguin donar.

¿Existeix la "moda per la taula"?

 Si existeix, però hem de ser conscients que aquest article no és indispensable i a l'escala de valors es troba a baix de tot. Aquest tipus de moda passa molt ràpidament. Encara i així, nosaltres intentem seguir la dels programes de televisió i la de les firmes exclusives amb les quals col·laborem.

Arriba Sant Valentí... quin seria un bon regal d'entre els molts articles que tenen a la seva botiga?

Per Sant Valentí els regals més comuns són els motlles de bombons, galetes o de pastissos en forma de cors. Però qualsevol article de cuina és bo per regalar i ho podeu trobar a la nostra botiga!.

Galeria d'Imatges

Promocions

20% de dte. en tota la gamma Guzzini
Aquesta promoció
ja no està activa!
Cassola Wecook Ecochef  només 51 €
Aquesta promoció
ja no està activa!

Comentaris

MAITE Cuina,Taula i Decoració

Padilla 251
08013 Barcelona
Tel. 93 4559982
http://www.menajeyhogar.net/

MAITE Cuina,Taula i Decoració
Som una botigs dedicada al menatge de cuina i decoració.

· Associació: Eix Comercial Sagrada Família
· Sector: Equipament i serveis per a la llar
· Categoría: Llar

FacebookGoogle+

Mapa de localització

Botigues del mes Antigues

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

01, abril 2018

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots e...

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

01, desembre 2017

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

publica Sant Antoni Comerç

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat. 

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

01, novembre 2017

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

publica Cor Eixample

L'Eixample és un Districte ric en comerç... en comerç tradicional, en comerç innovador i, també, en comerç singular com Pirineu en Boca, un espai únic i multifacètic, en format de carnisseria, restaurant i botiga especialitzada, exclusivament, en productes i productors del Pirineu. Van obrir portes al 2015, al carrer Girona, 17, al territori de l'Eix Comercial Cor Eixample, i,des de l'inici, l'originalitat de la proposta, però, sobre...

Cainfor, serveis especailitzats en informàtica i ofimàtica

04, octubre 2017

Cainfor, serveis especailitzats en informàtica i ofimàtica

publica Gaudí Shopping

Avui dia, pràcticament cap empresa, per no dir absolutament cap, pot funcionar sense suport informàtic i ofimàtic i en gairebé tot el que fem i tot el que consumim, la informàtica té algun tipus de protagonisme. Empreses com Cainfor, ubicada al carrer Padilla, 322, al territori de l'Associació Gaudí Shopping són especialistes en l'equipació i serveis en aquest àmbit, esdevenint la seva activitat un servei de primer or...