FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Cotilleria Mercè, moda intima artesanal i a mida

Notícies

Cotilleria Mercè, moda intima artesanal i a mida

17, abril 2018  - publica Cor Eixample

Des de la seva inauguració ara ja fa 97 anys, la Cotilleria Mercè del carrer Girona, 76 a l'Eix Comercial Cor Eixample ha canviat diverses vegades de mans i ubicació, però, en tot aquest temps, no ha perdut el seu carisma, la seva vocació de comerç de proximitat, de tracte personalitzat i servei especialitzat propi de les "botigues de sempre", en les que un entra sabent que allà trobarà no només el producte que busca sinó, també, l'ajuda i el consell adequat per tenir èxit amb la compra.

Al capdavant de la botiga trobem, avui dia, a Elisenda Carbonell, la tercera generació de la família que regenta aquest establiment des de voltants de 1970. Abans que ella, la seva mare, la Mercè Montmany s'havia fet càrrec del negoci i encara abans, la cosina germana de la seva àvia, la Dolors Castañé havia fet el mateix.

Tots aquests noms són ben presents per a molts dels veïns de l’Eixample i clients d'aquesta botiga, igual que la presència d'aquest establiment al barri...

"Els inicis de la Cotilleria daten de l'any 1921. La primera propietària es deia Jacinta Aymerich i va obrir la botiga al carrer Girona, 72 cantonada amb Consell de Cent. L'any 1948 es va traspassar a la segona propietària, la  Maria Pla, i després a la nostra família. Durant tot aquest temps no ens hem mogut mai del barri ni del carrer Girona. Cap a l'any 1998, l'edifici original on estava el negoci va anar a terra per fer-ne un de nou. En aquell moment ens vam moure al carrer Girona, 58, per tornar, després, ben a prop d'on va néixer Cotilleria Mercè, al carrer Girona, 76, que és on som ara", explica l'Elisenda Carbonell. 

Com es manté un negoci com el seu durant prop ja de 100 anys?

Treballant molt i sobretot adaptant-se, en cada moment, a les necessitats dels clients i del moment que estem vivint. La societat canvia i el negoci ha d'adaptar-se i canviar amb ella, però alhora sense perdre l'essència del negoci que és el que ens ha fet perdurar i seguir treballant incansablement. 

Als inicis, l'especialitat de la botiga era la cotilleria a mida i la confecció artesanal de cada sostenidor o faixa que encarregaven les clientes. Actualment, Cotilleria Mercè és innovadora sobretot en el tipus de producte que tenim - un gran estoc amb marques nacionals i internacionals molt especifiques i tècniques-, i pel fet, també, de disposar, encara d'un taller on adaptem cada producte, sigui un sostenidor o una peça de bany, al que requereixi la clienta per sentir-se bé, anar còmode i lluir bé. En aquest taller, a més, i de manera puntual, fem peces artesanes de cotilleria a mida. 

Quins productes i marques treballeu?, Sou especialistes en algun en particular? 

Tenim moda interior i de bany per a home i dona de marques nacionals i internacionals, com Primadonna, Marie Jo, Andres Sarda, Triumph, Chantelle, Calvin Klein, Esprit, Anita, Tommy Hilfiger,.... 

La nostra especialitat és la moda interior de dona. Som botiga de referència en aquest àmbit, ja que col·laborem amb marques especialitzades que treballen molt bé les copes i els teixits especials per a cotilleria.

Quins nous materials, colors i dissenys marquen tendència aquest any en els diferents productes que teniu a la botiga? 

A l'apartat de bany, des de fa uns anys, està molt de moda el banyador d'una sola peça. Cada temporada que passa guanya terreny al biquini que durant uns anys ha sigut el rei en aquest àmbit. Pel que fa a la cotilleria i llenceria, està clar que ha quedat enrere la roba interior en colors "nudes" i sense puntes (els anomenats bàsics) i tornen les propostes més sofisticades. 

Les blondes i les puntes són tendència tant en la roba interior com en la llenceria (samarretes, pijames i camisoles). 

I en concret, aquest estiu, que es portarà en moda intima i bany? 

En Cotilleria, els colors de moda són els pastels, els rosats, i els tons neutres que ajuden a evitar les transparències que tant preocupen quan fem el canvi d'armari.

En Moda de Bany estan molt de moda els estampats florals, que són ja herència de la moda d'hivern.

Els colors d'aquest estiu són un clàssic, el negre, el blau i el blanc. El groc i el mostassa també són colors de tendència. 

Teniu botiga on-line? 

Disposem d'una bona pàgina web en la que es poden consultar els productes, encara que el nostre nivell d'especialització fa difícil la venda on-line. Malgrat això no descartem entrar en aquest canal en un futur. El que sí que oferim és un servei post venda que funciona molt bé i que ens permet enviar el producte a domicili, en els casos de clients que viuen fora de Barcelona. I és que si bé un gruix important de la nostra clientela és de la ciutat, també ve a comprar molta gent d'arreu de Catalunya. 

Quin és el perfil del vostre client? 

Bàsicament, dones de mitjana edat que consideren que per anar ben vestits per fora és molt important portar, també, una roba interior adequada, que ajuda a qualsevol bon fons d'armari a lluir més, realçant la figura i amagant les imperfeccions.

Cada cop, tenim, també, més clientes joves, noies que donen importància a vestir una roba interior adequada, ja sigui per comoditat, per salut, o per moda.

Participeu en les activitats de dinamització de l'Eix?, en quines? 

Si, i tant. Participem en la Passarel.la de Moda de Cor Eixample, al Black Divendres i a vegades ho hem fet, també, a la Fira Modernista, bé fent una desfilada o amb una carpa.

Galeria d'Imatges

Promocions

fins a un 40% de dte en producte seleccionat
Aquesta promoció
ja no està activa!

Comentaris

Cotilleria Mercé situada en el cor de l'Eixample de Barcelona. Mercé vesteix a la dona des de fa més de 80 anys, oferint als seus clients una cuidada i rigorosa selecció de marques nacionals i internacionals.Horari:Obert de dilluns a divendres de 09:30h a 13:30h i de 16:30h a 20h.Obert dissabte de 10h a 13.30h.

· Associació: Cor Eixample
· Sector: Equipament i serveis personals
· Categoría: Moda

Facebook

Mapa de localització

Botigues del mes Antigues

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

01, abril 2018

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aq...

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots e...

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

01, desembre 2017

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

publica Sant Antoni Comerç

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat. 

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

01, novembre 2017

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

publica Cor Eixample

L'Eixample és un Districte ric en comerç... en comerç tradicional, en comerç innovador i, també, en comerç singular com Pirineu en Boca, un espai únic i multifacètic, en format de carnisseria, restaurant i botiga especialitzada, exclusivament, en productes i productors del Pirineu. Van obrir portes al 2015, al carrer Girona, 17, al territori de l'Eix Comercial Cor Eixample, i,des de l'inici, l'originalitat de la proposta, però, sobre...