Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Assegurances, una aposta per la tranquilitat

4 de juliol de 2016

Una assegurança és una inversió més o menys petita que, segons la seva naturalesa i objecte, ens salvaguarda tant a nosaltres com a les nostres propietats. Tal com exemplifica una firma del ram, una assegurança és com un paraigua. Si plou, es pot obrir i utilitzar immediatament i si fa bo, sempre està a punt, també, per protegir-nos tan bon punt ho necessitem. Èpoques de l’any d’impàs com poden ser les vacances d’estiu són un bon moment per fer un repàs de les assegurances que tenim, de les que necessitem i de les que encara no haver-les contemplat mai, ens poden resultar de molta utilitat.

El que és cert és que les ofertes d'assegurances ens plouen des de tots els racons, i el ventall de possibilitats és molt gran. Però realment sabem quines assegurances necessitem?, quines són obligatòries?, quines paga la pena tenir? Hi ha que no són obligades però resulten molt útils, altres que ens asseguren una cobertura en situacions extremes i també existeixen aquelles que salvaguarden els aspectes més inversemblants.

Davant d'aquesta realitat i de la gran oferta d'assegurances que cada dia rebem a través d'anuncis de premsa, televisió, publicitat a la bústia, al mail, durant la nostra navegació a la xarxa... res millor per assegurar-nos, i mai millor dit, l'opció més adequada a les nostres necessitats, que confiar en la coneixença i experiència de professionals avesats en la gestió d'aquest tipus de productes de garantia. Ens referim a les corredories d'assegurances, un servei del qual podem trobar excel·lents referències al territori de Compra Eixample.

Al territori de Gaudi Comerç són especialistes en la matèria, Acosta-Alonso Gabinete Técnico al carrer Padilla, 301. I a l'Eix Fort Pienc destaquen, per exemple,  per la seva especialització, Dinàmic Advocats i, també, Fort Pienc Assessors, al carrer Ali Bei, 133 i al carrer Sardenya, 209, respectivament.

A la zona del Cor Eixample, trobem a Cobertis al carrer Roger de Llúria, 44 que ofereix a més d'assegurances, tot tipus de productes d'estalvi, inversió i també plans de jubilació, una opció d'assegurança que genèricament permet al seu titular gaudir, en cas de jubilació, d'un capital o renda determinat. Aquest tipus de producte, està indicat per a totes les persones, igual que les assegurances de vida, les quals prenen especial sentit en persones amb obligacions familiars i que amb aquest tipus de pòlisses garanteixen que malgrat la seva mort, la seva família més propera pugui afrontar de millor manera el seu futur econòmic.

Les cobertures de les assegurances són una de les principals qüestions en què fixar-nos en el moment de contractar una pòlissa. L'experiència de Ferrer&Ojeda, al carrer Tamarit 155-157, a la zona de Sant Antoni Comerç, assegura als seus clients les millors opcions en aquest sentit; tal com també fan Cantó i Fills, al carrer Llúria, 116 a l'eix del Cor Eixample, amb 96 anys d'experiència en la tasca d'agent d'assegurances.

Tant uns i altres, com la resta de professionals citats fins ara i també, l'equip de Finques Rodés, a la Gran Via Corts Catalanes, 653, a l'àrea del Cor Eixample, disposen d'un gran ventall de productes pensats per garantir la nostra tranquil·litat davant qualsevol eventualitat. Quin és el millor? tots coincideixen a dir que la millor pòlissa dependrà de les necessitats de cada client, encara que de forma general caldrà que contempli el minim de cobertures per fer-la resolutiva. La resta dependrà dels riscos que vol corre cada client i de quins prefereix deixar en mans de la seva asseguradora

Assegurances d'hipoteca, assegurances de danys o patrimonials - vehicles, responsabilitat civil, incendis, robatori, crèdit i caució, ...- assegurances personals - vida, accidents, dependència, pensions, malaltia-, de prestacions de serveis - viatge, defensa jurídica, mort - són els productes d'assegurances més habituals. I és que pràcticament tot allò que es pugui taxar en diners, es pot, també, assegurar, determinant el nivell de cobertura, com hem dit, les necessitats i el pressupost de qui contracti la pòlissa en qüestió.

En qualsevol dels casos, els professionals especialitzats en assegurances són els que millor ens podran assessorar al respecte, amb el gran avantatge, a més, que no només comptarem amb el seu suport durant la tria i contractació de la pòlissa sinó també durant tota la vigència de la mateixa, acompanyant-nos i facilitant-nos les gestions davant qualsevol eventualitat que doni peu a l'ús de la nostra assegurança i l'execució de les cobertures contractades.

Ara que tenim temps, ... mirem, valorem, revisem i garantint-nos la millor assegurança, amb ella ens assegurem la nostra tranquil·litat.

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
14.05.2024
Bizum per a autònoms: com utilitzar-lo
T'has trobat mai amb comissions bancàries i elevats temps d'espera? Digues adéu a aquests problemes amb Bizum, una forma ràpida de transferir diners i accelerar els processos bancaris de la teva pime. T'ho expliquem tot en aquest...
+ info
14.05.2024
6 termes clau per entendre la metodologia UX - Infografia
Vols endinsar-te al món del disseny UX? Aprèn aquests conceptes bàsics i fa els teus primers passos. T'ho ensenyem! Què és l'estratègia UX? És l'abreujament de User Experience i fa referència...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X