Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Cargol treu banya, una botiga per a mames, papes i bebès

2 de maig de 2017

Quantes vegades hem sentit allò que "ser pares et canvia la vida"... Cargol treu banya, la botiga dedicada a la puericultura i la decoració infantil del carrer Indústria, 142, al territori de Gaudí Shopping, és un immillorable exemple d'aquesta màxima de màximes. I és que la maternitat va canviar la vida de les seves propietàries, la Cristina i Beatriz Lucio Díaz, i no només la vida personal, sinó també la professional. Veiem com...

Això va passar ara ja fa dos anys, quan les dues germanes, després d'experimentar en primera persona tots els neguits i curiositats a què s'enfronten els futurs pares quan esperen al seu bebè, van decidir deixar les seves respectives feines, la Bea infermera i la Cristina economista, i emprendre plegades i amb molta il·lusió el projecte "Cargol treu banya".

Com veu convertir la vostra idea en una botiga? Sou mares i empresàries al capdavant d'un comerç. La conciliació familiar al món del comerç és possible?

Ho vam tenir clar des del principi. Volíem conciliar la nostra vida laboral amb la familiar per poder gaudir dels nostres fills i alhora fer allò que més ens agrada i que és acompanyar als futurs pares i mares en el moment tan especial de la preparació de l'arribada dels seus bebès. Després d'uns mesos de contactes amb proveïdors i més proveïdors, i escollir la millor zona on ubicar-nos, vam inaugurar la botiga, el 17 d'abril de 2015, al carrer Indústria, entre Padilla i Castillejos al cor de l'àrea de Gaudí Shopping.

Què fa de "Cargol treu banya", una botiga diferent de la resta? Quin és el vostre valor afegit?

No sabríem dir en què som diferents, el que sí que sabem és que el que fem, ho fem amb molt d'amor i el que es fa amb amor, creiem, es fa bé. A Cargol treu banya brindem assessorament i solucions a pares i mares, per tal que l'arribada i creixement del seu bebè sigui el més confortable possible... Assessorament professional fet des de la nostra experiència com a mares, i solucions efectives de la mà de les millors marques del sector.

Què troben els clients quan entren a la botiga?

A Cargol treu banya trobaran tot el necessari per al seu bebè. Robeta des dels 0 als 12 mesos de la marca Bóboli; primera posta de Elfiefate, Micu-Micu, Yerge i Petit Oh! Joguines de Lilliputiens i Playgro; vaixelles d'aprenentatge; roba de llit de Petit Praia i de Pirulos; minicunes de Praia i de Clic i, donat que som distribuïdors de Jané, també poden escollir entre l'àmplia gamma de cotxets, cadiretes de passeig, cadires de cotxe, trones, gandules, coixins de lactància, etc. que ofereix aquesta firma.

A més, a Cargol treu banya, decorem i personalitzem les habitacions dels més petits de mà de la Jael Garcés, artista que s'inspira en els somnis dels més petits, els seus jocs i les seves situacions quotidianes per crear decoracions úniques i personalitzades, amb els colors que més agraden al client, els complements que més s'adaptin a l'espai i les necessitats de cada família,...

Logísticament, i pel que fa a la compra i selecció d'equipaments per als bebès i primera infància, ¿penseu que avui dia és més senzill o més complicat fer de pares?

Definitivament més senzill. Abans no hi havia tanta oferta i tampoc, el ventall de solucions que hi ha avui dia. Això fa que, logísticament, que avui tot plegat sigui més senzill que temps enrere.

L'Eixample és un territori per a nens?

L´Eixample és un barri molt familiar i hi ha molts nens. Al nostre territori tenim l'Hospital de Sant Pau i el del Dos de Maig, centres de preparació al part i grups de lactància, ... Tot plegat afavoreix que aquesta sigui una zona de pas per a moltes mames i futures mames.

Quina presència digital teniu?

Per nosaltres les xarxes socials són molt importants i per això mantenim una presència molt activa a Facebook. A més, estem a Compraeixample.cat i actualment construim la nostra web, la qual esperem pugueu gaudir ben aviat.

Alguna iniciativa o activitat que tingueu en marxa?

Actualment, estem valorant la possibilitat d'ampliar la nostra oferta de producte i donar més servei a les nostres clientes embarassades i a les que es troben en període de lactància. Ja tenim sonalls maternals i coixins de lactància. La idea és seguir ampliant i oferir, també, les camisoles per la clínica i la roba interior.

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
01.07.2018
D'Outlet per Compra Eixample
Des d'aquest mes de juliol, el territori de Compraeixample es converteix en outlet de l'Eixample! Les botigues i serveis de les associacions de la primera plataforma de promocions, ofertes i descomptes del comerç de proximitat de...
+ info
01.06.2018
Com prendre el sol i aconseguir un bronzejat saludable
Pensant ja en la platja o la piscina?, amb ganes d’estirar-te a la tovallola?,… Aquest any hem saltat de l'abric al vestit de bany, amb poc marge per anar prenent color abans de posar-nos els tirants i és per aquest motiu que,...
+ info
Botiga del Mes
Mobles La Barcelonesa, la botiga de mobles més antiga de BarcelonaMobles La Barcelonesa, la botiga de mobles més antiga de Barcelona
Mobles La Barcelonesa, la botiga de mobles més antiga de Barcelona

Mobles La Barcelonesa, situada a l'Eix Comercial de Sant Antoni Comerç, és la botiga de mobles més antiga de la capital catalana i un dels establiments amb major tradició del barri. En total, suma prop de vuit dècades dedicades a moblar pisos del barri de Sant Antoni, l'Eixample, tota Barcelona de cap a cap i altres poblacions fora de la ciutat.

Llegir més
Carregant...
x
X