Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

1 de desembre de 2017

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat.

Cash Converters va néixer a Perth, Austràlia, l'any 1987, des d'on es va expandir, ràpidament a Nova Zelanda i Regne Unit. Actualment, la cadena cotitza en la borsa australiana i compta amb més de 600 establiments en més de 25 països. A Espanya té 80 botigues. La pionera, la de Beatriz Escolano i Steven Hind, a l'Eix Comercial Sant Antoni Comerç. “Vam descobrir Cash Converters a Lió (França). Era l'any 1995 i aquesta botiga era la primera que s'inaugurava en un país no anglosaxó. Nosaltres buscàvem una franquícia nova i el concepte de Cash Converters ens va semblar genial. En aquests temps no hi havia absolutament cap negoci similar en tot el territori, de fet l'única forma de vendre o comprar articles de segona mà era amb una revista d'anuncis classificats. Després de negociar un acord per obrir la primera botiga a Espanya, vam anar a formar-nos a Perth i al desembre de 1995 inauguràvem. Avui dia continuem sent un dels centres més grans al país, tant en grandària com en facturació al nostre país”, expliquen.

Quin tipus de productes i clientela teniu?

A Cash Converters comprem i venem Joieria, TV i Imatge, Telefonia Mòbil, Fotografia, Instruments Musicals i Equips Professionals d'Àudio, Portàtils i Informàtica en general, Consoles i Videojocs de tot tipus, Petit Electrodomèstic, Material Esportiu, Bricolatge, Entreteniments (DVD i CD), etc.

Pel que fa al tipus de client, i al contrari del que alguns puguin pensar, atenem a tota classe de persones, de tots els nivells socials. Cada client és un món, i hi ha moltes raons per utilitzar els serveis d'una botiga com la nostra, des de treure el màxim valor a un article que ja no volem i aconseguir un de nou amb descomptes; a vendre material que ja no utilitzem i convertir-ho en efectiu per aprofitar el valor dels objectes abans que aquest segueixi menyspreant-se; canviar alguna cosa que ja no utilitzem per una altra cosa diferent; aconseguir efectiu per a una despesa puntual sense perdre el producte que portem a la tenda -que després podem recuperar pagant un recàrrec-, o simplement aconseguir diners venent alguna cosa.

Tenim cultura de producte de segona mà al nostre país?

Quan vam començar no hi havia cultura, perquè no hi havia on ni com fer-ho, però l'obertura de la nostra botiga va destapar una gran demanda latent, i l'afluència de persones i l'interès dels mitjans va ser aclaparador. Òbviament, avui dia ja hi ha molta cultura i el mercat es consolida, però així i tot estem bastant lluny de països com Anglaterra o Estats Units.

Quin és el procés de taxació i compra d'articles? Quines característiques es valoren més en el moment de pagar els articles?

Avui dia hi ha certs productes on el preu està bastant estandarditzat, com per exemple videojocs o mòbils. Així i tot, els preus finals depenen molt de l'estat de conservació de l'article els seus accessoris, la caixa, i la demanada existent en cada moment. Aquí paguem un sobrepreu si la forma de pagament és en forma de val per gastar en la mateixa tenda.

Quin tipus d'article busca el client de botigues com la vostra?

Els productes que més es venen són Joieria, Mòbils, Música i Informàtica. Ara bé, el nostre major atractiu és que un client pot trobar aquí gairebé qualsevol tipus d'article.

El client s'acosta especialment a comprar peces concretes o entra buscant oportunitats?

Dels 800-1000 clients que entren cada dia en la botiga, la majoria vénen a passejar i mirar què hi ha, sense estar buscant cap producte en concret. Tenim un índex de clients que repeteixen visita molt més elevat que en establiments convencionals. També hi ha clients que van buscant un article en concret, com un mòbil, un portàtil, un TV, un trepant, o el que sigui.

Quin temps passa, aproximadament, entre que surt un nou article al mercat i ho podem trobar ja de segona mà a Cash Converters?

De vegades menys d'1 dia! Però el més habitual és a partir de 3 a 6 mesos. Aquest període varia molt en funció del tipus de producte.

Quines garanties té un client comprant en un establiment de segona mà?

Tots els productes tenen un any de garantia contra fallades en hardware o electrònica, excepte aquells provocats per un mal ús. No estan coberts, com en qualsevol establiment, les bateries i el software. A més, en els tres primers dies després de la compra es pot retornar o canviar l'article si no compleix amb els requisits del client.

Bona part dels vostres articles se situen a la franja tecnològica, el personal està preparat per assessorar en aquest àmbit?

Efectivament, amb tant material tecnològic, és necessari tenir personal preparat i crec que ho tenim. És bastant freqüent rebre felicitacions de clients pel tracte i les explicacions rebudes.

Els portals de venda on-line són competència?

Ho són, però alhora són un vehicle d'expansió per a nosaltres. La Webshop de Cash Converters és la que més articles de segona mà té, actualment més de 200.000. D'altra banda, molts clients vénen a nosaltres per la comoditat i rapidesa. Si ho desitgen poden concertar una cita prèvia, i en una visita ràpida i còmoda venen tot allò que tinguin i reben el pagament immediatament, en efectiu o en val per comprar en la botiga. En actuar nosaltres com a intermediaris, és possible que el venedor rebi una mica menys del que teòricament pugui rebre venent directament online, però no sempre és així i a més és important valorar totes les altres avantatges i sospesar quina és la millor opció.

Quin és l'article més estrany que heu tingut?, el més valuós?

El més curiós, potser una pell de cangur. El més valuós, un anell de diamants taxat en 30.000 €. (que ja no està en la botiga...) i un rellotge de 25.000 € (que ja es va vendre també).

Cash Converters una forma diferent de comprar i vendre.

Cash Converters

Floridablanca, 145
08011 Barcelona
Tel. 934239900cash.converters@floridablanca145.comVisitar website

Cash Converters

A Cash Converters comprem i venem Joieria, TV i Imatge, Telefonia Mòbil, Fotografia, Instruments Musicals i Equips Professionals d'Àudio, Portàtils i Informàtica en general, Consoles i Videojocs de tota classe, Petit Electrodomèstic, Material Esportiu, Bricolatge, Entreteniments (DVD i CD), etc.

Som l'única xarxa de botigues implantades a tot el món especialitzades en la compravenda d'articles ja utilitzats. Donem una segona vida a les coses que ja no vols i a tu et paguem per elles. I si el que vols és comprar, t'oferim més de 200.000 productes al millor preu.

Hem estat pioners a Barcelona en implementar una nova manera de vendre i comprar articles usats. A Cash Converter t'oferim l'oportunitat d'aprofitar el valor dels objectes que ja no vols abans que aquest es devaluï; de canviar alguna cosa que ja no fas servir per una altra diferent que necessitis; i, també, d'aconseguir efectiu per a una despesa puntual sense perdre el producte que, més endavant, podràs recuperar.

Tot a la nostra botiga d'articles de segona mà ha estat provat i testat per professionals abans de posar-se a la venda i per això, quan compres, sempre reps un servei de garantia de funcionament de dos anys. A més, tens tres dies per retornar o canviar qualsevol article si no compleix amb el que esperaves.

La nostra botiga Cash Converters en el barri de Sant Antoni, és la més gran del país i ara la tens, amb un clic, disponible Marketplace de Sant Antoni Comerç. Visita'ns!

Associació:
Sant Antoni Comerç

Categoria:
Roba i complements

Productes a la venda

Camara instantanea fujifilm instax mini 11

Camara instantanea fujifilm instax mini 11

Camara instantanea fujifilm instax mini 11 es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado excelente. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto...

58,95€

Camara instantanea fujifilm instax mini 11

Camara instantanea fujifilm instax mini 11

Camara instantanea fujifilm instax mini 11 es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado excelente. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto...

58,95€

Televisor led 24'' sunstech 24sunp28sp

Televisor led 24'' sunstech 24sunp28sp

Televisor led 24'' sunstech 24sunp28sp es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado excelente. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto...

81,95€

Televisor lcd 19'' nevir nvr-7200-19

Televisor lcd 19'' nevir nvr-7200-19

Televisor lcd 19'' nevir nvr-7200-19 es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto funciona...

85,95€

Televisor led 43'' lg 43uj701v smart tv

Televisor led 43'' lg 43uj701v smart tv

Televisor led 43'' lg 43uj701v smart tv es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto...

291,95€

Televisor led 22'' philips 221te2lb/00

Televisor led 22'' philips 221te2lb/00

Televisor led 22'' philips 221te2lb/00 es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto...

71,95€

Sintonizador tdt metronic zapbox single 4.2

Sintonizador tdt metronic zapbox single 4.2

Sintonizador tdt metronic zapbox single 4.2 es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto...

14,95€

Televisor led 43'' jvc lt43va3200 smart tv

Televisor led 43'' jvc lt43va3200 smart tv

Televisor led 43'' jvc lt43va3200 smart tv es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado excelente. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto...

185,95€

Reproductor dvd portatil sony mv-700hr

Reproductor dvd portatil sony mv-700hr

Reproductor dvd portatil sony mv-700hr es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado muy bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto...

21,95€

Kit altavoces y subwoofer sony ss-ws501

Kit altavoces y subwoofer sony ss-ws501

Kit altavoces y subwoofer sony ss-ws501 es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto...

15,95€

Televisor led 22'' sunstech 22ledcloud

Televisor led 22'' sunstech 22ledcloud

Televisor led 22'' sunstech 22ledcloud es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto...

71,95€

Barra sonido samsung hw-a430-ps-wa45t

Barra sonido samsung hw-a430-ps-wa45t

Barra sonido samsung hw-a430-ps-wa45t es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado muy bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto...

120,95€

Sintonizador tdt lauson dvb-t receiver

Sintonizador tdt lauson dvb-t receiver

Sintonizador tdt lauson dvb-t receiver es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto...

13,95€

Reproductor dvd samsung dvd-sh893

Reproductor dvd samsung dvd-sh893

Reproductor dvd samsung dvd-sh893 es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado muy bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto funciona...

42,95€

Pc portatil hp 15-fq4085ns

Pc portatil hp 15-fq4085ns

Pc portatil hp 15-fq4085ns es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado excelente. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto funciona...

489,90€

Raton hp m-u00310

Raton hp m-u00310

Raton hp m-u00310 es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto funciona perfectamente,...

8,95€

Webcam krom kam 1080p

Webcam krom kam 1080p

Webcam krom kam 1080p es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado muy bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto funciona...

11,95€

Raton logitech rx250

Raton logitech rx250

Raton logitech rx250 es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto funciona perfectamente,...

8,95€

Monitor led asus vz249he 23.8

Monitor led asus vz249he 23.8

Monitor led asus vz249he 23.8 es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado muy bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto funciona...

89,95€

Raton raton mo28o0

Raton raton mo28o0

Raton raton mo28o0 es un objeto de segunda mano que se ofrece en estado bueno. cómpralo al mejor precio solo en cash converters en la tienda. el objeto funciona perfectamente,...

8,95€

Fotografia 360º

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
28.05.2024
Cursos gratuïts en línia per millorar les teves competències digitals - Infografia
Vols conèixer noves tècniques i eines digitals per impulsar el teu negoci? Continua amb la teva formació amb aquests cursos online! Per què realitzar cursos online? Milloraràs els teus coneixements sobre la...
+ info
28.05.2024
Visualització estratègica: Quadres de comandament per a pimes
La visualització de dades ha esdevingut una estratègia clau per a la gestió d'una empresa. I els quadres de comandament són l'eina perfecta per obtenir informació clara i concisa. En aquest webinar, Diego Enrique...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X