Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

CATBAG, equipats per viatjar

3 de maig de 2016

Una de les principals senyes d'identitat del comerç de proximitat de Barcelona és el seu caire familiar i, també, l'originalitat d'alguns conceptes que fan de determinades propostes, establiments únics i referents.

A l'Eixample trobem un bon grapat d'aquestes botigues, com CATBAG, un univers de bosses, maletes, motxilles i tot tipus de complements d'equipatge per a viatjar. Aquest negoci, inaugurat l'any 1973 ha esdevingut al llarg dels anys, el punt de partida de centenars i centenars de viatges de veïns de l'Eixample, en particular, i de tot Barcelona, en general.

"El negoci es va inaugurar l'any 1973 com a petit taller artesanal de bosses de mà per a la dona i es va acabar transformant en botiga l'any 1982. Avui, CATBAG és una reinterpretació dels comerços de bosses de tota la vida. Un concepte nou de botiga on trobar allò que busques per transportar allò que necessites per viatjar; bosses de mà, maletes, motxilles, ronyoneres, bitlleteres... La nostra experiència, especialització, la preparació tècnica del nostre personal i per damunt de tot, el tracte que dispensem al client són els nostres trets diferencials", explica Jordi Roguera, gerent de CATBAG i fill del fundador de l'empresa, Manel Roguera.

Durant molts anys, la fabricació i la venda al detall van anar agafades de la mà a CATBAG. L'èxit d'aquesta darrera activitat i la bona resposta del públic va afavorir un ràpid creixement del catàleg de productes i també del negoci familiar que, donant resposta a la demanda, va apostar per concentrar, definitivament, tots els esforços en l'actual projecte. Els fruïts no van trigar a arribar i, actualment, CATBAG compta amb dos establiments a l'Eixample, un al carrer Cartagena, 319, i l'altre a l'Avinguda Gaudí, 31, totes dues al territori de Gaudí Comerç.

"Al capdavant del negoci estem la meva germana Sandra que s'encarrega, entre d'altres coses, de les tasques administratives i jo mateix, Jordi Roguera. Entre les dues botigues sumem 6 col·laboradors, tots, gent compromesa i preparada sense la qual el projecte CATBAG no seria possible".

Aquesta darrera sentència no és gratuïta, i és que en aquesta botiga el grau d'especialització tant del seu catàleg com del seu personal marca la diferència i ha convertit als dos establiments de la firma en referència del comerç del sector de l'equipament de viatge a Barcelona. A CATBAG estan molt atents a totes les novetats i tendències d'un mercat, el de la maleta i articles de viatge, més dinàmic que mai.

"L'evolució de la maleta i de l'equipatge en general en els darrers 30-40 anys ha estat increïble. Primer van arribar les rodes - es fa difícil de creure, però fins a la dècada dels 70 les maletes no en tenien!-; uns anys més tard, la tecnologia "spinner", 4 rodes giratòries que permeten arrossegar l'equipatge amb més comoditat; i, més recentment, les noves propostes de materials dirigits a garantir la màxima lleugeresa i resistència de les maletes són sinònim d'innovació".

El resultat són maletes més fàcils de moure, més còmodes per ser transportades, més resistents als cops, ... i també, més maques, estèticament parlant i és que tal com explica Jordi Roguera de CATBAG, aquesta nova generació d'equipatges incorporen el disseny com a valor afegit.

"Al món de les maletes i equipatge per viatjar en general també ha arribat la moda, de fet hi ha col·leccions de maletes que porten el nom de famosos dissenyadors. La tendència en els darrers anys ha estat fabricar maletes amb colors vius i brillants. Ara sembla que la cosa va cap al monocolor i els acabats mate".

Una de les preocupacions bàsiques de qualsevol viatger és assegurar-se que ha triat la millor maleta. No hem de passar per alt que durant un període més o menys llarg, aquest complement de viatge servirà per guardar i transportar totes les seves pertinences, ...

"La maleta que triem ha de poder ser tancada amb facilitat un cop carregada, és a dir, no hem de forçar cremalleres ni seure a sobre per poder tancar-la. Per altra banda tampoc és convenient que vagi mig buida perquè es pot esclafar. El contingut i la maleta han de formar un bloc estable i uniforme que permeti ser manipulat amb facilitat i sense perills".

A l'hora de comprar una maleta, a CATBAG recomanen, a més, triar una marca reconeguda, amb un servei tècnic oficial eficaç que pugui donar-nos solucions als possibles danys que pugui patir el nostre equipatge, per exemple, quan és facturat. Per a la resta dels productes del seu catàleg, motxilles, bosses, carteres, complement, el consell es similar.

"A CATBAG treballem amb marques reconegudes a escala mundial i alhora apostem per marques locals, artesanes i de qualitat. Comptem amb més de 25 fabricants diferents. El més important per nosaltres és treballar amb els millors de cada categoria".

Aquesta prioritat per comptar amb els millors col·laboradors ha afavorit que CATBAG sigui des de fa anys, un comerç capdavanter en l'oferta de productes de darrera generació.

"Com el disseny, la tecnologia també ha arribat al món de les carteres, els bitlleters i les maletes. Per exemple, per evitar que les nostres targetes amb tecnologia "contactless" puguin ser llegides per radiofreqüència, ja s'han començat a fabricar bitlleters amb tecnologia RFID protect (Radio Frequency Identification). Aquest sistema evita que ningú amb males intencions pugui accedir a les nostres dades".

Triada la maleta, la bitlletera, la nostra cartera per a targetes,... i abans d'iniciar un viatge, des de CATBAG ens fan una sèrie de recomanacions que bé paga la pena tenir en compte per evitar més d'un maldecap...

"Un primer consell i confirmant un cop més que la saviesa popular és la més encertada, seria complir el que diu aquella dita de què "quan preparis un viatge pren la meitat de la roba que pensaves i el doble de diners i aniràs bé". Partint d'aquí, altres qüestions importants a prendre en consideració són, per exemple, incloure al nostre equipatge un d'aquests nous i petits adaptadors de corrent pensats per ser utilitzats a pràcticament tot el món i que necessitarem per carregar els nostres dispositius durant el viatge; escanejar tota la documentació (passaport, bitllets d'avió, reserves,etc...) i enviar-nos-la al nostre compte de correu per, en cas de pèrdua o robatori, poder accedir-hi a ella en qualsevol moment i des de qualsevol lloc del món; o incorporar, també, al nostre equipatge "gadgets" tals com els coixins pel coll, les bosses per organitzar la roba, cadenats, ronyoneres.... que ens faran el viatge més fàcil, còmode i segur".

I com a mostra de la vàlua dels consells de CATBAG, l'experiència d'una família clienta d'aquests establiments que els va demanar assessorament per fer-se amb el millor equipatge possible per al seu viatge al voltant del món. El viatge el van fer acompanyats pels seus fills de 4 i 10 anys. Les maletes que es van endur, després de 15 mesos voltant i més de 50 facturacions, van tornar a Barcelona en perfecte estat.

Us han entrat ganes de viatjar? primera parada... CATBAG!

Temes catbagviatjarequipatgemaletesbossesbosses de viatgemotxillescarteres

Catbag

Av. Gaudí, 31
08025 Barcelona
Tel. 934560791info@catbag.esVisitar website

Catbag

CATBAG és un univers de bosses, maletes, motxilles i tot tipus de complements d'equipatge per a viatjar. Aquest negoci, inaugurat l'any 1973 ha esdevingut al llarg dels anys, el punt de partida de centenars i centenars de viatges de veïns de l'Eixample, en particular, i de tot Barcelona, en general.

El negoci, es va iniciar com a petit taller artesanal de bosses de mà per a la dona i es va acabar transformant en botiga l'any 1982. Avui, CATBAG és una reinterpretació dels comerços de bosses de tota la vida. Un concepte nou de botiga on trobar allò que busques per transportar allò que necessites per viatjar; bosses de mà, maletes, motxilles, ronyoneres, bitlleteres, complements de tot tipus...

És una referència en el sector, amb una gran oferta d'articles i marques com Samsonite, Kipling, MandarinaDuck, Pielnoble, Vogue, Fossil, entre d'altres.

Tenen una altra botiga al C/ Cartagena, 319.

Per a més informació: https://www.compraeixample.cat/cat/noticia/24/catbag-equipats-per-viatjar

Associació:
Gaudí Shopping

Categoria:
Roba i complements

Fotografia 360º

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
14.05.2024
Bizum per a autònoms: com utilitzar-lo
T'has trobat mai amb comissions bancàries i elevats temps d'espera? Digues adéu a aquests problemes amb Bizum, una forma ràpida de transferir diners i accelerar els processos bancaris de la teva pime. T'ho expliquem tot en aquest...
+ info
14.05.2024
6 termes clau per entendre la metodologia UX - Infografia
Vols endinsar-te al món del disseny UX? Aprèn aquests conceptes bàsics i fa els teus primers passos. T'ho ensenyem! Què és l'estratègia UX? És l'abreujament de User Experience i fa referència...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X