Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Com i quant puc estalviar amb un electrodomèstic energèticament eficient?

5 de febrer de 2016

Sabíeu que un frigorífic de classe A+++ pot consumir un 80% menys d'energia que un de classe D?, o el que és el mateix, sabíeu que amb el primer tipus d'electrodomèstic us podeu estalviar al llarg de la seva vida útil prop de 1.000 euros a la factura elèctrica? I heu calculat mai la quantitat de litres d'aigua que us podeu estalviar utilitzant una rentadora amb sensors de càrrega o un rentavaixelles que permeti seleccionar programes econòmics? Fer-ho i traslladeu el resultat a la vostra factura, veure-ho com és d'important i rendible, triar un bon electrodomèstic. 

I és que les factures de subministres bàsics com l'aigua i la llum han estat sempre protagonistes importants de la despesa domèstica i és per aquest motiu que paga la pena aprofitar l'important salt qualitatiu que han viscut en els darrers temps els electrodomèstics de la línia blanca, rentavaixelles, rentadores, assecadores, refrigeradors i congeladors, per estalviar. Els equips actuals han millorat molt la seva eficiència i incorporen tecnologia de darrera generació capaç de reduir i molt, el seu consum.

A les botigues d'electrodomèstics de Compra Eixample disposen d'una generosa selecció d'aquest tipus d'electrodomèstics que es poden veure en exposició a establiments com Electrodomèstics Ronda a l'Eix de Sant Antoni Comerç i René +que Electrodomèstics al'Eix Fort Pienc.

Durant la vostra visita el personal d'aquestes botigues us podrà assessorar sobre l'equip que millor s'adapta a les vostres necessitats i amb l'ajut de l'etiqueta energètica que llueixen tots els electrodomèstics de línia blanca sabreu, només amb un cop d'ull, quin us ajudarà més a estalviar. 

L'etiqueta classifica l'eficiència energètica mitjançant una lletra i un color, aquesta lletra va des de l'A, la més eficient, a la G, la menys eficient, és a dir, el que porta la lletra A és el que menys energia gasta i el que porta la G, és el que en gasta més. A més, també s'hi poden trobar altres dades, com ara el consum energètic anual en el cas d'un refrigerador, el consum d'energia del programa estàndard d'una assecadora, o d'una rentadora, l'aigua que gasta, o el soroll que fa.

Si a la compra d'electrodomèstics energèticament eficients afegim algunes senzilles pràctiques d'estalvi de llum i agua a casa, comprovarem amb alegria com disminueix la nostra despesa.

Per exemple, col·locar limitadors de cabal a les aixetes, instal·lar cisternes amb sistemes de selecció de volum de descàrrega, substituir les aixetes model ruleta per monocomandaments amb regulador de temperatura o ajustar la dosificació de detergent segons la duresa de l'aigua, ens farà estalviar aigua. Mentre que utilitzar bombetes de baix consum, ajustar la potència contractada a les nostres necessitats, regular la temperatura de la caldera de forma correcta - de 40 a 60ºC-, o utilitzar il·luminació dirigida per tasques com llegir o cuinar, a més d'apagar els aparells en stand-by, tindran les mateixes conseqüències d'estalvi sobre la factura de la llum. 

També és possible estalviar gas, i ho podem fer, tapant les cassoles mentre cuinem - estalviarem fins a un 25% de l'energia que utilitzaríem si no ho féssim -, fent-nos d'un bon aïllament per a les finestres o evitant posar a assecar roba sobre els radiadors, ja que els obliguem a un sobreesforç i més consum.

A més, si tenim en compte que la temperatura de confort a casa es fixa entre 20 i 21 °C, sabrem que cada grau per sobre suposa un increment innecessari, mentre que baixant, per exemple, el termòstat fins als 16 °C a la nit - quan estem ja al llit i tapats - ens ajudarà a un estalvi d'un 13%, aproximadament.

Electrodomèstics energèticament eficients i petits trucs com aquests ens ajudaran a consumir menys. La nostra factura disminuirà i contribuirem, a més, a reduir els gasos contaminants a l'atmosfera. Que millors raons que aquestes per fer el canvi?

Consulteu amb aquesta calculadora de l'Institut Català d'Energia quant esteu consumint i quant podeu estalviar si opteu per un electrodomèstic energèticament eficient. A les botigues de Compra Eixample trobareu el que necessiteu! 

Temes electrodomèsticenergiaeficiència energètica

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
22.11.2022
Instagram Shopping: què és i quins són els seus avantatges?
Sabies que les persones poden comprar els teus productes al teu compte d'Instagram sense sortir del teu perfil? Instagram Shopping és una eina que us permet mostrar i vendre productes a través d'aquesta xarxa social. Encara no saps com...
+ info
22.11.2022
Passos per crear una empresa digital des de zero
Emprendre i crear la teva pròpia empresa des de zero pot ser que no sigui una tasca fàcil. Per això, hem fet una petita guia per ajudar-te a fer-ho. La creació i la posada en marxa d'un negoci pot suposar un veritable...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X