Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Comerç electrònic i marketplace

31 de gener de 2023

Gràcies a la venda en línia, les empreses poden arribar a un major nombre de clients així com donar a conèixer els seus productes a diferents mercats. No et perdis aquest document de referència on parlem de comerç electrònic i marketplaces.

En els darrers anys, Internet s'ha convertit en una tecnologia present en milions de llars i empreses de tot el món. Aquest fet ha marcat de manera molt significativa la manera com ens comuniquem.

La implementació de xarxes informàtiques i de telecomunicacions ha suposat eliminar les barreres del temps i la distància i, amb Internet, ha sorgit una gran comunitat de persones i organitzacions que aprofiten al màxim la seva capacitat. En aquest context, neix el comerç electrònic, que es defineix com la manera de comprar i vendre productes, béns i serveis, a través d'Internet, és a dir de forma en línia.

Levolució del comerç electrònic està totalment lligada al desenvolupament tecnològic i informàtic. Així mateix, a l'era digital, el comportament dels consumidors està patint un canvi transcendental. Els consumidors, més exigents que mai, volen comprar “com vulguin, on vulguin i quan vulguin”.

Les empreses han sabut aprofitar aquesta tendència, no només com a instrument de comunicació, sinó també traient-li profit en el desenvolupament d'estratègies econòmiques i de màrqueting específiques. D'aquesta manera, sorgeixen noves oportunitats de negoci que no passen desapercebudes per les empreses, ja que troben en la solució un instrument eficaç per captar clients i incrementar-ne les vendes.

En aquest sentit, el comerç electrònic es posiciona amb un gran potencial per a les pimes i autònoms pels seus amplis beneficis econòmics i socials, expansió de mercat, productivitat i innovació, a més del seu potencial per implementar nous canals de distribució i, així, intensificar el seu poder de venda.

En aquest informe s'explica de manera detallada en què consisteix el comerç electrònic, presentant la seva evolució al llarg dels darrers anys i detallant els passos a seguir per a la creació d'una botiga en línia, així com els elements i les eines necessàries per posar-los. en marxa. A més, al document es realitza una introducció als marketplaces, què són, en què consisteixen i les seves característiques, a més dels seus beneficis. L'elaboració del document també compta amb casos reals d'èxit, on el comerç electrònic s'ha implementat de manera correcta i reeixida.

Val a dir que l'elaboració del document compta amb inputs proporcionats per Jorge González Marcos, expert en comerç electrònic. Jorge és Director d'Iberia i Latam a l'empresa multinacional Prestashop i compta amb 20 anys d'experiència treballant a l'àmbit. A més, és docent i fundador del bloc e-commercerentable.es.

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
16.04.2024
La moda i les campanyes a Instagram: Meta Business Suite
Estàs buscant portar el teu negoci de moda al següent nivell al món digital? No busquis més! Meta Business Suite és la solució perfecta per a botigues de roba i accessoris que volen destacar a Instagram i assolir...
+ info
16.04.2024
Promociona la teva immobiliària mitjançant la creació de vídeos
Les xarxes socials i la revolució dels vídeos curts han transformat completament la forma de promocionar el sector immobiliari. En aquest post, t'ensenyem com crear contingut de qualitat que ajuda a connectar amb els teus clients ia...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X