Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Glossari de termes per als negocis digitals

13 de desembre de 2022

Los siguientes términos te ayudarán a impulsar tu negocio tanto si tienes un comercio minorista o si eres una pyme.

Benchmarking

Análisis profundo para entender las estrategias y mejores prácticas utilizadas por los competidores de una empresa o comercio.

Branding

Proceso mediante el cual se define y se construye una marca, gestionando y planificando todos los elementos que la componen.

Click & Collect

Forma de consumo que permite a los clientes comprar productos mediante plataformas digitales y recogerlos de manera física en algún establecimiento o tienda.

Crowdfunding

Método de financiación que consiste en la cooperación colectiva llevada a cabo por un grupo de personas que realizan una serie de aportaciones monetarias.

Landingpage

Una landing page o página de aterrizaje, es una página de destino a la que el usuario llega después de haber hecho clic en un enlace o en CTA desde otra página.

Marketplace

Plataforma digital en la que diferentes marcas, empresas o comercios pueden vender sus productos o servicios.

Software SaaS (Software as a Service)

También conocido como software como servicio y es una forma de distribución de un software de negocios a través de internet.

SKU (Stock Keeping Unit)

Significa unidad de mantenimiento de existencias y consiste en un código único formado por un conjunto de caracteres y que identifica un producto en concreto.

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
16.04.2024
La moda i les campanyes a Instagram: Meta Business Suite
Estàs buscant portar el teu negoci de moda al següent nivell al món digital? No busquis més! Meta Business Suite és la solució perfecta per a botigues de roba i accessoris que volen destacar a Instagram i assolir...
+ info
16.04.2024
Promociona la teva immobiliària mitjançant la creació de vídeos
Les xarxes socials i la revolució dels vídeos curts han transformat completament la forma de promocionar el sector immobiliari. En aquest post, t'ensenyem com crear contingut de qualitat que ajuda a connectar amb els teus clients ia...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X