Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Glossari de termes per als negocis digitals

13 de desembre de 2022

Los siguientes términos te ayudarán a impulsar tu negocio tanto si tienes un comercio minorista o si eres una pyme.

Benchmarking

Análisis profundo para entender las estrategias y mejores prácticas utilizadas por los competidores de una empresa o comercio.

Branding

Proceso mediante el cual se define y se construye una marca, gestionando y planificando todos los elementos que la componen.

Click & Collect

Forma de consumo que permite a los clientes comprar productos mediante plataformas digitales y recogerlos de manera física en algún establecimiento o tienda.

Crowdfunding

Método de financiación que consiste en la cooperación colectiva llevada a cabo por un grupo de personas que realizan una serie de aportaciones monetarias.

Landingpage

Una landing page o página de aterrizaje, es una página de destino a la que el usuario llega después de haber hecho clic en un enlace o en CTA desde otra página.

Marketplace

Plataforma digital en la que diferentes marcas, empresas o comercios pueden vender sus productos o servicios.

Software SaaS (Software as a Service)

También conocido como software como servicio y es una forma de distribución de un software de negocios a través de internet.

SKU (Stock Keeping Unit)

Significa unidad de mantenimiento de existencias y consiste en un código único formado por un conjunto de caracteres y que identifica un producto en concreto.

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
23.05.2023
Digitalitza el teu centre de bellesa amb el Kit Digital
Gràcies a la digitalització, les empreses han pogut arribar a més clients i oferir millors serveis. Si tens una empresa del sector de la bellesa, t'expliquem com digitalitzar el teu negoci. La tecnologia ha impulsat la...
+ info
09.05.2023
Què és un Marketplace i quina importància té?
Els marketplaces són espais en línia que comercialitzen productes de diferents empreses, actuant com a intermediaris en el procés de compravenda. A més, augmenten les possibilitats de venda un 14%. Coneix tots els seus...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X