Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Joieria Torrents Gianni, la joieria sostenible de Gaudí Comerç

3 de novembre de 2015

Hi ha negocis que no passen de moda. La joieria és un bon exemple i la Joieria Torrents Gianni de l'Associació Gaudí Comerç una mostra clara de com una activitat tradicional en el temps, no només és capaç d'adaptar-se a cada moment, sinó com, a més, pot posicionar-se al capdavant de la innovació.

La història de la Joieria Torrents Gianni, arranca l'any 1959 com a negoci familiar especialitzat en joies i rellotges. En aquest més de mig segle de vida, la seva professionalitat, servei i catàleg de productes l'han convertit en un referent de les botigues del ram i també al seu propi territori.

"Som especialistes en venda, transformació i reparació de joies. A la nostra botiga, a més dels dissenys clàssics els nostres clients troben les darreres col·leccions d'una nova generació de joves artistes, que amb les seves peces estan creant un nou concepte de joieria", explica la Marisa Torrents, propietària del negoci.

"Tenim molts tipus de clients, de totes les edats, del barri, de fora, i, fins i tot, de bastant lluny. Uns i altres saben que encara que la nostra botiga és petita, sempre, trobaran alguna joia que els hi robarà el cor".

I això és així, perquè des de l'inici del negoci, la selecció de les peces s'ha fet de manera molt meticulosa, amb molt "mimo", sovint pensant en els gustos de clients concrets.

Joieria de proximitat

D'ençà que van inaugurar la joieria, les modes i les tendències en l'àmbit de la joia han canviat igual que ho ha fet l'oferta d'aquest establiment.

"En aquests moments estem venent molt bé les creacions d'autors locals en argent i or groc. Les peces d'avui són molt més grans que anys enrera i s'han incorporat materials nous com el pal·ladi, el titani, el carbur de silici i molts altres. A les fires internacionals ja es veuen joies amb minerals de tots els colors imaginables!".

En relació a l'altre producte estrella del seu negoci, el rellotge, Marisa Torrents també fa referència a nombrosos canvis, sobretot mecànics.

"Hem passat dels rellotges de corda als de quars i ara és el moment dels solars i els smartwach, que ja tenim al nostre comerç".

Compromesos amb els clients i amb la societat

Tot això ha canviat, però per contra el que s'ha mantingut inalterable durant els 56 anys d'història d'aquest establiment és la confiança i la complicitat entre els titulars i els seus clients.

"Quan un client repeteix es converteix en amic".

I això, sense cap tipus de dubte, és fruït del tracte que es dispensa en aquesta joieria.

"La nostra manera de fer es focalitza en l'assessorament i fuig de l'opinió i encara més de la desaprovació de qualsevol tria que pugui haver fet un client. El que intentem és ajudar-lo en aquesta decisió i per això tenim en compte totes les variants que juguen en la idoneïtat d'unes peces tan particulars com són les joies i els rellotges. El consell bàsic que donem sempre és sobre la resistència de la peça, i a partir d'aquí intentem esbrinar si la joia o el rellotge que han triat va d'acord amb la personalitat del receptor, si s'adiu amb el color de la seva pell o per exemple, en el cas de les arracades amb l'oval de la seva cara o la llargada del coll. En tota aquesta equació, contemplem també, el disseny i l'originalitat de la peça que són els dos aspectes més valorats pels clients".

Des de ja fa temps, la joia ha deixat de ser un objecte restringit i avui dia aquestes peces i els establiments que les comercialitzen són accessibles per a un ampli ventall de població que, ha consideració de la titular de la Joieria Torrents Gianni, encara augmentarà més en els anys vinents.

"L'entrada de nous metalls i minerals ha afavorit que puguem ampliar el nostre catàleg i també la gamma de preus, alguns molt inferiors a l'or i l'argent. Els adolescents són el col·lectiu que més es resisteix adquirir joieria, però en el nostre cas concret estem treballant i crec que aviat estarà solucionat".

Joieria Torrents Gianni està immersa actualment en la renovació de la seva web, alhora que ha decidit apostar per les xarxes socials. Quan aquesta pàgina funcioni, i aprofitant les característiques dels seus productes, obriran perfil de Pinterest i també Instagram, alhora que es potenciarà el de Facebook, ja en actiu. La venda on-line és una possibilitat real que contempla Marisa Torrents per al negoci de la joieria en general, encara que també té clar, que aquesta modalitat està dirigida a un tipus de client molt concret, que és l'home molt ocupat o que no li agrada anar a les botigues. Per a la resta de públic, sobretot les dones, assegura, "s'ho passen pipa emprovant-se anells, polseres o arracades!".

Comerç sostenible

Fent gala d'una actitud responsable encomiable, lluny de posicionaments artificials i poc reals, Joieria Torrents Gianni aposta de totes totes per fer de la seva activitat un negoci sostenible en tots els àmbits.

"En relació a les joies, prioritzem, per exemple, les compres a joiers propers i totes les peces que no venem les reciclem. La rellotgeria, per una mera qüestió de manca de fabricants locals, ve tota de Suïssa, Japó, Holanda i Suècia, intentant, això sí, fer tot el que estigui en la nostra mà per comptar amb productes d'empreses de la mateixa filosofia que la nostra".

La remodelació de la botiga, realitzada farà tot just un any, es va fer, també, sota aquests mateixos paràmetres de responsabilitat i sostenibilitat, donant prioritat a temes com l'eficiència energètica. Des de fa quatre anys, Joieria Torrents utilitza com a vehicle d'empresa un cotxe 100% elèctric i des de l'inici ha estat una de les empreses de Gaudi Comerç més compromeses i participatives en l'acord tancant entre aquesta Associació i l'ONG, TANU d'ajuda a nens i nenes d'Ucraïna amb els que ara, explica Marisa Torrents, estem preparant un concert benèfic de Gòspel". Aquesta entitat va ser també una de les beneficiàries de la campanya "Sumem pel barri" endegada per CompraEixample l'any passat.

Imatges: Gaspar Morer

Temes joieriaTorrentscomerçproximitatGaudi Comerç

Torrents Gianni

Av. Gaudí, 60
08025 Barcelona
Tel. 934363840info@torrentsgianni.comVisitar website

Torrents Gianni

La història de la Joieria Torrents Gianni arrenca l'any 1959 com a negoci familiar especialitzat en joies i rellotges.

Són especialistes en venda, transformació i reparació de joies. A més dels dissenys clàssics, també tenen les últimes col·leccions d'una nova generació de joves artistes, que amb les seves peces estan creant un nou concepte de joieria.

Preocupats per la sostenibilitat local, venen creacions d'autors locals en argent i or groc, prioritzen les compres a joiers propers i totes les peces que no es venen, es reciclen.

Els rellotges s'han anat adaptant a les tendències, passant del rellotge de corda al de quars, als solars i als smartWatch. La procedència d'aquests rellotges, a causa de la manca de creadors locals, ve sobretot de Suïssa, Japó, Holanda i Suècia.

També tenen un servei de taller on reparen i redissenyen joies i rellotges.

Apunta't a la seva newsletter i estigues al dia de totes les novetats!

També venta online!

Associació:
Gaudí Shopping

Categoria:
Joieria, rellotjeria i bijuteria

Productes a la venda

Anillo mujer abierto de flecha cruzada con diamantes negros Lecarre

Anillo mujer abierto de flecha cruzada con diamantes negros Lecarre

Anillo abierto hecho en oro rosa de 18 quilates con forma de flecha. Tiene un círculo y un triángulo con pavé de diamantes negros de forma que el anillo queda también cruzado. Los...

289€

Anillo mujer de oro amarillo con 1 diamante Lecarre

Anillo mujer de oro amarillo con 1 diamante Lecarre

Anillo para mujer fabricado en oro amarillo de 18 quilates con 1 diamantes de talla brillante y 0,05 quilates . Es tan elegante a la par que sobrio que es ideal para combinar con...

249€

Anillo mujer cruzado de oro con diamantes Lecarre

Anillo mujer cruzado de oro con diamantes Lecarre

Anillo cruzado hecho en oro amarillo de 18 quilates con diamantes en degradé (de mayor tamaño en el centro del anillo a menor a medida que se alejan del mismo). Los diamantes son...

699€

Anillo mujer de oro blanco con 1 diamante central y 4 a los lados Lecarre

Anillo mujer de oro blanco con 1 diamante central y 4 a los lados Lecarre

Anillo hecho en oro blanco de 18 quilates con cinco diamantes en total: uno en la parte central que corona el anillo montado en 4 garras y 2 más a cada lado. Los diamantes son de...

359€

Anillo mujer de oro blanco con 6 diamantes Lecarre

Anillo mujer de oro blanco con 6 diamantes Lecarre

Anillo oro blanco de 18kt.con un diamante central y 3 diamantes a cada lado ,talla brillante 0,21cts.en total color H y pureza SI.

939€

Anillo mujer de oro blanco con 1 diamante Lecarre

Anillo mujer de oro blanco con 1 diamante Lecarre

Anillo para mujer fabricado en oro blanco de 18 quilates con 1 diamantes de talla brillante y 0,05 quilates . Es tan elegante a la par que sobrio que es ideal para combinar con...

249€

Anillo mujer de oro blanco con cinco diamantes Lecarre

Anillo mujer de oro blanco con cinco diamantes Lecarre

Anillo fabricado en oro blanco de 18 quilates con cinco diamantes de talla brillante y un peso de 0,03 quilates. Este anillo para mujer con diamantes tiene una elegancia sobria y...

219€

Anillo hombre de plata de ley, plata negra y oro Miquel Sardà

Anillo hombre de plata de ley, plata negra y oro Miquel Sardà

La base de este anillo para hombre es plata negra (o plata oxidada). Por encima tenemos líneas de plata de ley pero hay una de ellas, a modo de barrita, que destaca ya que está...

119€

Colgante hombre de plata y oro con brillante Miquel Sardà

Colgante hombre de plata y oro con brillante Miquel Sardà

Colgante para hombre con forma de chapa o placa cuyo interior recuerda al Eixample de Barcelona. Hecho en plata de ley rodiada cuenta con un diamante tipo brillante de 0,025...

129€

Pulsera hombre de plata y oro con brillante Miquel Sardà

Pulsera hombre de plata y oro con brillante Miquel Sardà

Pulsera de plata con placa y cadena de plata de ley ,oro de 18Kt. y diamante talla brillante 0,025ct.

219€

Colgante hombre de plata y oro Miquel Sardà nº3

Colgante hombre de plata y oro Miquel Sardà nº3

Colgante tipo placa de plata de ley oxidada y oro 18Kt.El cable no esta incluido.

89€

Anillo hombre de plata negra y oro Miquel Sardà

Anillo hombre de plata negra y oro Miquel Sardà

Anillo para hombre hecho exclusivamente en plata negra y una barrita de oro amarillo de 18 quilates. Este anillo tipo alianza de plata negra tiene tres líneas grabadas a lo largo...

109€

Anillo hombre de plata y oro con brillante Miquel Sardà

Anillo hombre de plata y oro con brillante Miquel Sardà

Anillo para hombre en forma de sello hecho con dos tipos de plata de ley (plata negra principalmente y también plata rodiada) y oro de 18 quilates . Con un diseño masculino que...

179€

Colgante hombre de plata y oro forma placa Miquel Sardà nº2

Colgante hombre de plata y oro forma placa Miquel Sardà nº2

Este colgante para hombre con forma de placa está hecho en plata de ley oxidada (también conocida como plata negra) y con una franja de oro amarillo de 18 quilates. La placa de...

99€

Pulsera hombre de plata y oro Miquel Sardà nº2

Pulsera hombre de plata y oro Miquel Sardà nº2

Pulsera para hombre de plata de ley rodiada, oro de 18 quilates y como contorno de éste, plata de ley oxidada o negra para darle un toque más ocuro. Esta pulsera tiene líneas como...

119€

Pulsera hombre de plata y oro Miquel Sardà nº1

Pulsera hombre de plata y oro Miquel Sardà nº1

Pulsera para hombre hecha de plata de ley oxidada para que tenga esa aparencia más oscura y de oro amarillo de 18 quilates con un filo de plata rodiada y pulida como contorno. La...

119€

Pendientes Cuadrados mujer de plata y oro con brillantes y perlas Miquel Sardà

Pendientes Cuadrados mujer de plata y oro con brillantes y perlas Miquel Sardà

Pendientes cuadrados hechos en plata de ley y oro de 18 quilates. Cada pendiente cuadrado tiene en su interior una perla cultivada y por encima de él un diamante de talla...

159€

Pendientes Espiral mujer de plata negra y oro con brillante rosetón Miquel Sardà

Pendientes Espiral mujer de plata negra y oro con brillante rosetón Miquel Sardà

Pendientes en forma de espiral hechos en plata de ley negra u oxidada y en oro amarillo de 18 quilates que acaban cada uno con un diamante en su interior de talla brillante con...

149€

Pendientes Corazón de oro con Trazo de plata negra Miquel Sardà

Pendientes Corazón de oro con Trazo de plata negra Miquel Sardà

Pendientes con un corazón en oro amarillo de 18 quilates que comparte protagonismo con un trazo irregular o caótico hecho en plata negra. Las medidas son 1,3 cm de alto por 1,3 cm...

119€

Pendientes círculos mujer de plata y oro con brillantes Miquel Sardà nº9

Pendientes círculos mujer de plata y oro con brillantes Miquel Sardà nº9

Pendientes con 4 círculos hechos en plata de ley rodiada y oro amarillo de 18 quilates. Cada pendiente tiene en su círculo más pequeño un diamante de talla brillante y 0,03...

179€

Fotografia 360º

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
28.05.2024
Cursos gratuïts en línia per millorar les teves competències digitals - Infografia
Vols conèixer noves tècniques i eines digitals per impulsar el teu negoci? Continua amb la teva formació amb aquests cursos online! Per què realitzar cursos online? Milloraràs els teus coneixements sobre la...
+ info
28.05.2024
Visualització estratègica: Quadres de comandament per a pimes
La visualització de dades ha esdevingut una estratègia clau per a la gestió d'una empresa. I els quadres de comandament són l'eina perfecta per obtenir informació clara i concisa. En aquest webinar, Diego Enrique...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X