Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Manual d'ajuda per donar d'alta articles a l'Outlet de l'Eixample

19 de juny de 2018

Esteu preparats per publicar els vostres productes i serveis al Outlet de l'Eixample? No sabeu com s'ha de fer? No us preocupeu! A continuació us detallem els passos a seguir perquè els pugueu pujar al gestor de productes amb facilitat.

Recuperació de Contrasenya

Per accedir a la fitxa d’establiment s’ha d’introduir un nom d’usuari (el nom d'usuari coincideix amb l'email que utilitzem per comunicar-nos amb tu a Compra Eixample, no confondre amb l'email públic que apareix a la pàgina web, encara que de vegades pugui coincidir) i una contrasenya. Si no recordeu la contrasenya d’accés, podeu demanar un recordatori que s'enviarà per correu electrònic a l’adreça facilitada en el moment del registre.

El canvi de contrasenya és immediat. En quant rebeu el correu electrònic, per favor seguiu les instruccions indicades.

Per donar compliment a les lleis de Protecció de Dades que afecten al tractament de fitxers amb dades de caràcter personal (RGPD), Compra Eixample mai facilitarà cap contrasenya via telefònica o per correu electrònic. El procés l’ha de fer l’usuari directament des de la pàgina web www.compraeixample.cat.

Un cop canviada la contrasenya ja la podreu fer servir per accedir al gestor de Compra Eixample.

Accés a la zona privada de Compra Eixample

Per accedir a la zona privada és necessari que us identifiqueu, a través del vostre nom d’usuari i contrasenya, fent clic a la part superior de la pàgina web www.compraeixample.cat, on s’indica la paraula “ENTRAR”.

Automàticament, es mostrarà un pop-up on indicar les dades sol·licitades d’accés. Recordeu seleccionar “ Sóc un soci” entre les opcions mostrades. En cas d’oblit de la contrasenya és possible demanar un recordatori des d'aquest mateix espai.

Afegir un nou article

Aquesta és la part més important de qualsevol outlet o botiga online, la gestió dels productes.

A través del menú principal OUTLET, situat a l’esquerra de la pantalla, accediu a la secció de PRODUCTES.  Aquí podeu visualitzar un llistat amb tots els vostres productes i/o serveis ofertats per la seva reserva i/o compra.

Per crear un nou producte únicament heu de fer clic al botó taronja "NOU PRODUCTE". A través d’aquest botó accedireu a una fitxa que haureu d’omplir amb les dades del producte, tant en castellà com en català.

Per una correcta lectura, si us plau, eviteu fer servir les majúscules en les descripcions dels articles.

Dades del producte

 • Títol: Títol del producte.
 • Descripció: Descripció detallada de producte.
 • Referència: Número de referència.

Preu i Descompte

 • Preu: Preu real del producte. Utilitzeu el punt (.) com separador decimal (exemple 12.90). No feu servir el separador de milers.
 • Tipus de Descompte: Escollir entre percentual o monetari, depenent del tipus de descompte que voleu aplicar.
 • Descompte: % de descompte o quantitat d’euros a descomptar del preu real.

Control d’Estoc

 • Unitats de venda mínimes: La mínima venda possible és 1.
 • Unitats de venda màximes: Número d’unitats que un mateix client pot adquirir.
 • Unitats disponibles a la venda: Màxim número d’articles que disposeu a l’estoc. És recomanable assegurar-se de que disposeu o disposareu de l’estoc indicat per no generar retards en les comandes.
 • Fotografia principal: Mida 800x800 píxels. Si la imatge no presenta aquesta mida, l’eina de tall incorporada al sistema retallarà la imatge proporcionalment per adaptar-la al disseny de la pàgina web.
 • Galeria de fotos: Mida recomanada 800x600 píxels.

Un cop omplerta la fitxa de producte, feu clic en el botó inferior “DESAR” i el vostre article i/o servei quedarà a l’espera de revisió i confirmació per part de Compra Eixample. Aquest procés de validació pot durar fins a dos dies hàbils.

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
01.07.2018
D'Outlet per Compra Eixample
Des d'aquest mes de juliol, el territori de Compraeixample es converteix en outlet de l'Eixample! Les botigues i serveis de les associacions de la primera plataforma de promocions, ofertes i descomptes del comerç de proximitat de...
+ info
01.06.2018
Com prendre el sol i aconseguir un bronzejat saludable
Pensant ja en la platja o la piscina?, amb ganes d’estirar-te a la tovallola?,… Aquest any hem saltat de l'abric al vestit de bany, amb poc marge per anar prenent color abans de posar-nos els tirants i és per aquest motiu que,...
+ info
Botiga del Mes
Mobles La Barcelonesa, la botiga de mobles més antiga de BarcelonaMobles La Barcelonesa, la botiga de mobles més antiga de Barcelona
Mobles La Barcelonesa, la botiga de mobles més antiga de Barcelona

Mobles La Barcelonesa, situada a l'Eix Comercial de Sant Antoni Comerç, és la botiga de mobles més antiga de la capital catalana i un dels establiments amb major tradició del barri. En total, suma prop de vuit dècades dedicades a moblar pisos del barri de Sant Antoni, l'Eixample, tota Barcelona de cap a cap i altres poblacions fora de la ciutat.

Llegir més
Carregant...
x
X