Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Posa’t les piles i calçat les vambes!

1 de setembre de 2017

Practicar esport és una activitat saludable que els veïns de l'Eixample, els que viuen i treballen, poden fer durant tot l'any als múltiples espais públics i privats, a l'aire lliure i sota cobert que hi ha al barri. L'oferta és una de les més amplies de Barcelona, amb espais i propostes que asseguren una opció per tots aquells que decideixen calçar-se les sabatilles esportives, posar-se el vestit de bany o pujar-se a l'skate per practica esport a la ciutat.

Al llarg i ample del territori de Compra Eixample es reparteixen centres esportius municipals i privats, gimnasos, pistes de bàsquet, de ping-pong, frontó, piscines, … i fins tot una pista de gel, una de les poques escoles de patinatge sobre rodes de tot Barcelona i diversos parcs on sortir a córrer i també compartir amb altres veïns sessions esportives dirigides. A tot això se sumen, a més, de circuits pel barri per caminar i, també córrer. Hi ha opcions per triar i remenar!

El gust de la gent de l'Eixample per l'esport no és puntual i això s'ha traduït en un programa propi del Districte, de nom “Activa't”, dirigit a la facilitar la pràctica esportiva dels veïns, i també en la convocatòria periòdica de múltiples proves, amb cites tan populars com la Milla de la Sagrada Família o la Cursa Popular de Sant Antoni. De la mateixa manera, l'esport de base a l'Eixample es nodreix d'una sòlida xarxa de clubs, associacions i entitats que cobreixen un ampli ventall d'opcions, des dels esports més clàssics, com el futbol o el bàsquet fins a altres de creixent coneixement com els esports subaquàtics, body combat, rugbi,...

La bona pràctica de l'exercici físic és una inversió assegurada en salut i això, paga la pena tenir-ho present. Setembre pot ser un bon moment per posar-nos mans a l'obra i planificar una activitat que ens permeti al llarg de l'any millorar la nostra salut que, associada a altres pràctiques, com ara una bona alimentació, ens facilitin un estil de vida equilibrat.

L'OMS recomana una mitja de 30 minuts al dia de pràctica esportiva en la franja d'edat de 18 a 64 anys i 60 minuts, si els qui fan esport tenen entre 5 i 17 anys. Partint d'aquestes dades de referència, per triar un esport, la primera opció és inclinar-se per aquell que més ens cridi l'atenció, ara bé, haurem de tenir en compte el nostre estat de forma inicial i valorar si estem preparats per a la seva pràctica. Per no errar en l'elecció, res millor que buscar l'assessorament del personal especialitzat de qualsevol dels centres esportius de l'Eixample. Ells ens podran guiar i també, un cop tinguem l'esport decidit, dissenyar un pla d'entrenament per tal que la practica esportiva triada ens resulti realment saludable i no posem en perill la nostra salut. Caldrà establir unes rutines i una periodicitat de la pràctica esportiva i sobretot optar per una proposta que ens resulti còmoda d'encaixar en el nostre dia a dia.

Si vivim o treballem a l'Eixample aquest darrer requeriment no és cap impediment, doncs els centres i espais on practicar esport al barri es reparteixen pel tot el territori. La xarxa de transports públic permet accedir a tots ells de forma còmode des de tota la ciutat convertint el territori de Compra Eixample en un espai esportiu de luxe per a tots els ciutadans.

Ho vols comprovar? T'estan esperant!

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
01.11.2018
La taula de Nadal perfecta: 5 trucs per a una taula 10!
La majoria estarà d'acord que bona part dels moments més especials del Nadal passen al voltant de la taula. ... àpats en bona companyia, llargues i animades sobretaules, cants de nadales, recitals de poemes nadalencs, jocs de taula...
+ info
01.10.2018
Balla, balla, balla! 5 raons per no deixar de ballar
La majoria de nosaltres quan ens plantegem fer exercici el primer que pensem és apuntar-nos al gimnàs, anar al poliesportiu a fer natació, sortir a córrer als matins,… però pocs pensem a ballar.... sí, en...
+ info
Botiga del Mes
Sancho Mobiliari: mobla casa teva, 'claus en mà'Sancho Mobiliari: mobla casa teva, 'claus en mà'
Sancho Mobiliari: mobla casa teva, "claus en mà"

Si us apropeu a Encants Nous Eix Comercial a comprar mobles, és més que probable que acabeu a Sancho Mobiliari del carrer Enamorats, 85-87, C-4-6 i 5-9, una botiga de llarga tradició al barri, coneguda i reconeguda per la qualitat i varietat del seu catàleg on trobareu mobles per a totes i cada una de les estances de la casa.

Llegir més
Carregant...
x
X