Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Què és un segell de confiança en línia i com pot ajudar el teu e-commerce?

8 de novembre de 2022

Por al robatori de dades bancàries, el risc de frau o la desconfiança de la qualitat dels productes són algunes de les barreres que tenen els usuaris per comprar productes per internet. Descobreix com incrementar la confiança al teu e-commerce!

Cada cop els internautes espanyols confien més en les compres per internet i any rere any aquestes continuen creixent. D'acord amb dades del CNMC la facturació del comerç electrònic va augmentar un 14,8% el tercer trimestre del 2021 i la tendència indica que aquest creixement continuarà.

Tot i aquest creixement, la desconfiança en les compres en línia segueix molt present, especialment en els petits negocis. Els usuaris tendeixen a desconfiar-los per por de ser víctimes d'algun frau o estafa. Per evitar que desconfiïn d'e-commerce, pots recórrer als anomenats segells de confiança en línia. 

Segons un estudi realitzat per confianzaonline.es per al 60,91% dels espanyols el factor que més confiança els aporta en un e-commerce és que disposi de certificats o segells de qualitat i, en cas de no tenir-ne, un 23,25% dels compradors afirmen abandonar la pàgina . Com pots veure, els segells de confiança en línia són un factor clau per als usuaris, però, què són realment?

Què és un segell de confiança en línia i per a què serveix?

Un segell de confiança en línia és un distintiu que se li atorga a un e-commerce i que acredita que aquest compleix amb uns criteris de seguretat i confiança. Aquests criteris són fixats per l'entitat emissora del segell, que a través d'una auditoria estudia i assegura que l'e-commerce analitzat compleix tots els requisits. A canvi, l'entitat emissora dels segells demana una tarifa que pot variar depenent del tipus de serveis que estigui aportant o la facturació de l'e-commerce.

Quins són els avantatges daconseguir un segell de confiança per al teu e-commerce?

Els segells de confiança ofereixen un avantatge clar per a l'usuari. La garantia completa que la informació que trobareu al vostre e-commerce és totalment verídica i no caldrà fer cap investigació pròpia per confirmar-ho. A més, també podem distingir certs avantatges per al teu e-commerce:

  • Diferenciar-se de botigues fraudulentes.
  • Destacar entre la competència que no compti amb segells.
  • Incrementar la confiança del consumidor.
  • Millorar la taxa de conversió.Incrementar la probabilitat de fidelitzar els clients.

A més d'aquests avantatges, moltes vegades l'organització que atorga aquest distintiu pot ajudar com a intermediari en la gestió de conflictes per aconseguir trobar una solució que pugui ser satisfactòria per a totes dues parts.

Quins segells pots incorporar al teu e-commerce?

Hi ha una gran varietat d'empreses que et poden ajudar per garantir la fiabilitat del teu e-commerce, mentre que aquí et presentarem algunes de les més conegudes, et convidem a investigar i descobrir quin és el millor segell per al teu negoci.

  • Aenor e-Comercio. La insígnia d'Aenor estableix uns principis i pràctiques de gestió amb qualitat que les entitats han de seguir per aconseguir-la.
  • Trustprofile. El segell de qualitat trustprofile atorga diferents insígnies que garanteixen la transparència, seguretat i confiança de la web.
  • Confianza online. És un dels segells més reconeguts a Espanya, proporciona als consumidors un abal de seguretat, transparència i fiabilitat. 
  • iCERT. La insígnia d'iCERT està basada en opinions de compradors, garanteix així que les opinions i valoracions dels clients són reals.
  • Trusted Shops. Referent en certificació d'e-commerces a nivell europeu. Per aconseguir aquest segell de qualitat cal passar per una auditoria centrada en aspectes legals i datenció al client.

A continuació, us mostrem alguns exemples d'aquests segells, perquè et puguis fer una idea de com llueixen i puguis identificar-los quan els vegis en diferents pàgines web.

Com podràs veure, els segells de confiança són una molt bona pràctica per assegurar la fiabilitat i credibilitat del teu e-commerce. A més, hi ha moltíssimes empreses auditores que poden emmotllar-se al teu negoci, només cal investigar i veure quina és la millor per al teu comerç.

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
28.05.2024
Cursos gratuïts en línia per millorar les teves competències digitals - Infografia
Vols conèixer noves tècniques i eines digitals per impulsar el teu negoci? Continua amb la teva formació amb aquests cursos online! Per què realitzar cursos online? Milloraràs els teus coneixements sobre la...
+ info
28.05.2024
Visualització estratègica: Quadres de comandament per a pimes
La visualització de dades ha esdevingut una estratègia clau per a la gestió d'una empresa. I els quadres de comandament són l'eina perfecta per obtenir informació clara i concisa. En aquest webinar, Diego Enrique...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X