Compra Eixample

Compra Eixample
Serveis Professionals

Promocions i Descomptes

Espai Psikos

30% en la sessió de diagnòstic infantil

30% en la sessió de diagnòstic infantil
Aquesta promoció ja no està activa!
Descripció

De nou s'aproxima la volta a l'escola. Molts nens i joves han de preparar-se per fer front als reptes del nou curs. Per a alguns, no obstant això, la perspectiva pot resultar molt frustrant. L'acumulació de fracassos, les múltiples tasques que han d'afrontar, poden resultar una càrrega excessiva si l'individu no ha tingut oportunitat de desenvolupar de forma adequada les seves habilitats cognitives i/o emocionals. Aspectes que incideixen tots ells en l'atenció, la motivació, la conducta.
Si el teu fill o filla presenta alguna d'aquestes característiques, pot ser interessant realitzar un estudi diagnòstic que ajudi a detectar el tipus de dificultats i la forma d'intervenció més adequada al seu cas.
Durant el mes de setembre en Espai Psikos oferim l'oportunitat de fer una valoració de les principals àrees tant pel que fa a la intel·ligència com a emocional que orientin a les famílies sobre les possibilitats de reforç que necessita el seu fill o filla.

Descompte del 30% en la sessió de diagnòstic, sobre el preu habitual durant tot el mes de setembre.

Condicions

Període de validesa: Del 01/09/2017 al 30/09/2017

Espai Psikos

Espai Psikos

Casp, 78, 4rt 3a
08013 Barcelona
Tel. 932652030

Espai Psikos

A Espai Psikos BCN trobaràs un equip de psicòlegs formats perdonar resposta a les diferents etapes del cicle vital, amb especialincidència al període perinatal, criança i parella i l’etapa adulta.L’objectiu és acompanyar a les persones que es troben en crisi ivulnerabilitat emocional per tal que puguin desenvolupar novesestratègies que els ajudaran a recuperar i mantenir el seu equilibriemocional. Col·laboren amb l’Associació MONPETIT, que dónasuport emocional l’etapa Perinatal, des del desig de construir unafamília, fins al primer any de criança.

Associació:
Eix Fort Pienc

Categoria:
Psicologia

Fotografia 360º

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
03.12.2018
Guanya un val de compra per valor de 50€!
Participa al nostre concurs de Facebook i guanya un val de 50 € per gaudir comprant a les botigues de proximitat dels barris de l’Eixample. Trobaràs un munt de propostes al nostre outlet!!! Per poder participar en el sorteo has...
+ info
01.12.2018
El Nadal del món, a taula
L'àpat de Nadal és una tradició gairebé universal. Famílies de totes les parts del món, seuen a taula el 24 o el 25 de desembre per celebrar plegats les festes nadalenques i, al menjador de cada racó del...
+ info
Botiga del Mes
Yes Future, el primer supermercat “zero waste” de BarcelonaYes Future, el primer supermercat “zero waste” de Barcelona
Yes Future, el primer supermercat “zero waste” de Barcelona

Us imagineu tornar del supermercat i col·locar tot el que heu comprat als armaris, la nevera, les prestatgeries,... sense amuntegar més i més envasos per reciclar?  Doncs no es tracta d’un impossible,... ara ja no! Des de setembre de l’any passat al territori de Compra Eixample trobem el primer supermercat sostenible de Barcelona que promou la filosofia “Zero Waste” (residu zero). Es diu Yes Future, està ubicat al carrer Viladomat, 66 a...

Llegir més
Carregant...
x
X