Compra Eixample

Compra Eixample
Serveis Professionals

Promocions i Descomptes

Espai Psikos

30% en la sessió de diagnòstic infantil

30% en la sessió de diagnòstic infantil
Aquesta promoció ja no està activa!
Descripció

De nou s'aproxima la volta a l'escola. Molts nens i joves han de preparar-se per fer front als reptes del nou curs. Per a alguns, no obstant això, la perspectiva pot resultar molt frustrant. L'acumulació de fracassos, les múltiples tasques que han d'afrontar, poden resultar una càrrega excessiva si l'individu no ha tingut oportunitat de desenvolupar de forma adequada les seves habilitats cognitives i/o emocionals. Aspectes que incideixen tots ells en l'atenció, la motivació, la conducta.
Si el teu fill o filla presenta alguna d'aquestes característiques, pot ser interessant realitzar un estudi diagnòstic que ajudi a detectar el tipus de dificultats i la forma d'intervenció més adequada al seu cas.
Durant el mes de setembre en Espai Psikos oferim l'oportunitat de fer una valoració de les principals àrees tant pel que fa a la intel·ligència com a emocional que orientin a les famílies sobre les possibilitats de reforç que necessita el seu fill o filla.

Descompte del 30% en la sessió de diagnòstic, sobre el preu habitual durant tot el mes de setembre.

Condicions

Període de validesa: Del 01/09/2017 al 30/09/2017

Espai Psikos

Espai Psikos

Roger de Flor, 132
08013 Barcelona
Tel. 932652030

Espai Psikos

Centre de Psicologia Clínica i Psicoteràpia, dedicat a la salut i el benestar emocional. A través d'un diagnòstic complet, el nostre equip aborda les dificultats de la persona mitjançant un treball personalitzat, adaptat a les necessitats de la seva etapa evolutiva (infància, adolescència, edat adulta) i les seves característiques personals (trastorns d'atenció, dificultats de comunicació, gestió emocional, ansietat, depressió, dificultats de parella, acompanyament durant l'embaràs i la criança, previsió de l'envelliment cerebral, etc.).
Els nostres protocols incorporen intervencions d'última generació (Estimulació neurofuncional Tomatis, Mindfulness) que permeten optimitzar les intervencions aportant recursos per a que la persona pugui superar el seu malestar i millorar la seva adaptació als reptes que té plantejats.

Associació:
Eix Fort Pienc

Categoria:
Salut i bellesa

Fotografia 360º

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
31.07.2018
Agost a l'Eixample: ni un minut per avorrir-se
A l'estiu a l'Eixample hi ha vida... i molta! Potser hi ha menys gent, però la riquesa cultural, comercial, gastronòmica, d'oci... dels barris que conformen aquest districte ofereixen un munt d'opcions per no avorrir-se ni un minut. Fer...
+ info
01.07.2018
D'Outlet per Compra Eixample
Des d'aquest mes de juliol, el territori de Compraeixample es converteix en outlet de l'Eixample! Les botigues i serveis de les associacions de la primera plataforma de promocions, ofertes i descomptes del comerç de proximitat de...
+ info
Botiga del Mes
Danta, jo i la modaDanta, jo i la moda
Danta, jo i la moda

Aquesta és una d'aquelles botigues que crida l'atenció només passar pel davant del seu aparador. Especialitzada en complements de moda i assessoria personal, destaca per l'àmplia varietat d'articles que ofereix i la seva presentació en l'establiment. En Danta, fulards, polseres, bosses, cinturons, anells,... estan ordenats i coordinats entre si per colors, línies i estils. Gens queda a l'atzar i tot està pensat per crear harmonies i...

Llegir més
Carregant...
x
X