Compra Eixample

Compra Eixample
Serveis Professionals
x

Descarrega la nostra app!

Promocions i Descomptes

Espai Psikos

30% en la sessió de diagnòstic infantil

30% en la sessió de diagnòstic infantil
Aquesta promoció ja no està activa!
Descripció

De nou s'aproxima la volta a l'escola. Molts nens i joves han de preparar-se per fer front als reptes del nou curs. Per a alguns, no obstant això, la perspectiva pot resultar molt frustrant. L'acumulació de fracassos, les múltiples tasques que han d'afrontar, poden resultar una càrrega excessiva si l'individu no ha tingut oportunitat de desenvolupar de forma adequada les seves habilitats cognitives i/o emocionals. Aspectes que incideixen tots ells en l'atenció, la motivació, la conducta.
Si el teu fill o filla presenta alguna d'aquestes característiques, pot ser interessant realitzar un estudi diagnòstic que ajudi a detectar el tipus de dificultats i la forma d'intervenció més adequada al seu cas.
Durant el mes de setembre en Espai Psikos oferim l'oportunitat de fer una valoració de les principals àrees tant pel que fa a la intel·ligència com a emocional que orientin a les famílies sobre les possibilitats de reforç que necessita el seu fill o filla.

Descompte del 30% en la sessió de diagnòstic, sobre el preu habitual durant tot el mes de setembre.

Condicions

Període de validesa: Del 01/09/2017 al 30/09/2017

Espai Psikos

Espai Psikos

Roger de Flor, 132
08013 Barcelona
Tel. 932652030

Espai Psikos

Centre de Psicologia Clínica i Psicoteràpia, dedicat a la salut i el benestar emocional. A través d'un diagnòstic complet, el nostre equip aborda les dificultats de la persona mitjançant un treball personalitzat, adaptat a les necessitats de la seva etapa evolutiva (infància, adolescència, edat adulta) i les seves característiques personals (trastorns d'atenció, dificultats de comunicació, gestió emocional, ansietat, depressió, dificultats de parella, acompanyament durant l'embaràs i la criança, previsió de l'envelliment cerebral, etc.).
Els nostres protocols incorporen intervencions d'última generació (Estimulació neurofuncional Tomatis, Mindfulness) que permeten optimitzar les intervencions aportant recursos per a que la persona pugui superar el seu malestar i millorar la seva adaptació als reptes que té plantejats.

Associació:
Eix Fort Pienc

Categoria:
Salut i bellesa

Fotografia 360º

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies Destacades
01.06.2018
Com prendre el sol i aconseguir un bronzejat saludable
Pensant ja en la platja o la piscina?, amb ganes d’estirar-te a la tovallola?,… Aquest any hem saltat de l'abric al vestit de bany, amb poc marge per anar prenent color abans de posar-nos els tirants i és per aquest motiu que,...
+ info
27.04.2018
Arriba l'estiu! Moda de bany 2018
La moda de bany és un clàssic de l'estiu que una temporada més arriba plena de colors, estampats i dissenys molt frescos i atractius. Les botigues comencen a anar plenes i més enllà de les passarel·les que des de...
+ info
Botiga del Mes
Miaroma, higiene natural, artesana i responsableMiaroma, higiene natural, artesana i responsable
Miaroma, higiene natural, artesana i responsable

miaroma és un nou concepte de botiga de productes d'higiene personal i de la llar que aposta pel comerç conscient, els productes naturals i la venda a granel. Són fabricants, i a Barcelona, la seva botiga insígnia va obrir fa dos anys a Encantsnous Eix Comercial, concretament al Carrer Dos de Maig, 256. Des d'allà fomenten una nova forma de comprar productes de cosmètica, sabons artesanals, perfumeria, productes de neteja, ... i fan pedagogia a favor...

Llegir més
Carregant...
x
X